Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+9
yanyacharberet
enryka
Marya
XENA
NIC
matuka
fluturas_
Iubirik
Cristen
13 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
da-i nasicului (din datoria care n-o mai dai ) o lada de bere
CELY a scris:stai mah ..pe banca mea ...am avut putina treaba cu nastu ....dar acum sunt aici sa jucam ...Cristen a scris: bine ma..hai ca plec!
ca pe mine nu ma iubeste niminea ..ulatelor! ma duc la scara mia!
da-i nasicului (din datoria care n-o mai dai ) o lada de bere
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
Re: cafea cu aroma virtuala
Bai...ce ati facut aici fara mine ?
....scumpilici sper ca esti bine
flory...chiar ieri ma gandeam la tine.
yanya...welcome here
cely
yanya...welcome here
cely
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
In total sunt 2 utilizatori conectati: 2 Inregistrati, 0 Invizibil si 0 Vizitatori
flory, fluturas_
iar stai pitita?
flory, fluturas_
iar stai pitita?
fluturas_- Admin
fluturas_ a scris:Bai...ce ati facut aici fara mine ?
yanya...welcome here
cely
multumesc pt ca te gandeai la mine....sunt bine , doar ca ma agita pc-ul ca nu mai vine de la reparat si mai am si masina sotului la mecanic si am ramas eu fara a mea pt ca circula el cu ea sau tre sa-l duc eu la garaj unde tinem camionul . si asta se intampla si la 3 dimineata , si cum imi place mie sa circul singura noaptea..... acu tocmai de acolo vin , de la 15 km......ioi....si in dimineata asta merg la interviu ...... nu stiu cat mai pot cu atatea emotii si socuri......
Vizitato- Vizitator
fluturas_ a scris: In total sunt 2 utilizatori conectati: 2 Inregistrati, 0 Invizibil si 0 Vizitatori
flory, fluturas_
iar stai pitita?
aveam mult de scris.....
Vizitato- Vizitator
flory a scris:
multumesc pt ca te gandeai la mine....sunt bine , doar ca ma agita pc-ul ca nu mai vine de la reparat si mai am si masina sotului la mecanic si am ramas eu fara a mea pt ca circula el cu ea sau tre sa-l duc eu la garaj unde tinem camionul . si asta se intampla si la 3 dimineata , si cum imi place mie sa circul singura noaptea..... acu tocmai de acolo vin , de la 15 km......ioi....si in dimineata asta merg la interviu ...... nu stiu cat mai pot cu atatea emotii si socuri......
e liniste noaptea, cred ca mi-ar place la nebunie sa conduc noaptea! dar intai sa dau de carnet
lasa ca astea trec..uite..a trecut deja o sapt ,nu? parca asa stiu... si vine si masina si gata...toate se rezolva!
fluturas_- Admin
flory a scris:fluturas_ a scris: In total sunt 2 utilizatori conectati: 2 Inregistrati, 0 Invizibil si 0 Vizitatori
flory, fluturas_
iar stai pitita?
aveam mult de scris.....
am vazut
fluturas_- Admin
aaa...si cu interviul.
pai emotiile sunt si ele bune. dar daca nu le arati si incerci sa te porti normal va fi ok.
trebuie doar sa fii stapana pe situatie.
pai emotiile sunt si ele bune. dar daca nu le arati si incerci sa te porti normal va fi ok.
fluturas_- Admin
fluturas_ a scris:aaa...si cu interviul.
poi de ce crezi ca nu dorm la ora asta ....? imi pregatesc psihicul stand pe net.... si dimineata o sa arat ca o bufnita , de nu o sa mai tin cont de emotii. ma bucur ca esti aici cu mine sa-mi ridici moralul....
Vizitato- Vizitator
flory a scris:fluturas_ a scris:aaa...si cu interviul.
poi de ce crezi ca nu dorm la ora asta ....? imi pregatesc psihicul stand pe net.... si dimineata o sa arat ca o bufnita , de nu o sa mai tin cont de emotii. ma bucur ca esti aici cu mine sa-mi ridici moralul....
stai bre ca eram pe la penibilitati postam poate te cred aia o drogata si nu te angajeaza
fluturas_- Admin
fluturas_ a scris:flory a scris:
stai bre ca eram pe la penibilitati postam poate te cred aia o drogata si nu te angajeaza
nop....tre' sa ma potrivesc cu ei...ca tot niste drogati sunt si ei...
....ioi viata mea......o sa fiu cu masca pe bot, salopeta , bocanci sau cizme,fes din ala alb pe cap ...dracu stie ce-mi dau ca voi fi ca si un extraterestru .....toata ziua printre gaini , culeg oua, si nu mai stiu ce o sa fac dar m-am dat dreacu.... asta in cazul in care ma vor angaja....
Vizitato- Vizitator
flory a scris:fluturas_ a scris:
....ioi viata mea......o sa fiu cu masca pe bot, salopeta , bocanci sau cizme,fes din ala alb pe cap ...dracu stie ce-mi dau ca voi fi ca si un extraterestru .....toata ziua printre gaini , culeg oua, si nu mai stiu ce o sa fac dar m-am dat dreacu....
pe la jumatate ma gandeam ca te faci gainara..la sfarsit am aflat ca asta te faci ce urat miroase la gaini multe am fost odata...la o crescatorie. bleah....asta nu e job pt tine! doar daca nu esti sensibila si nu crezi ca te poti imbolnavi! eu sigur mi-as varsa matele dar e funny. mie imi plac gainile
fluturas_- Admin
fluturas_ a scris:flory a scris:
....ioi viata mea......o sa fiu cu masca pe bot, salopeta , bocanci sau cizme,fes din ala alb pe cap ...dracu stie ce-mi dau ca voi fi ca si un extraterestru .....toata ziua printre gaini , culeg oua, si nu mai stiu ce o sa fac dar m-am dat dreacu....
pe la jumatate ma gandeam ca te faci gainara..la sfarsit am aflat ca asta te faci ce urat miroase la gaini multe am fost odata...la o crescatorie. bleah....asta nu e job pt tine! doar daca nu esti sensibila si nu crezi ca te poti imbolnavi! eu sigur mi-as varsa matele dar e funny. mie imi plac gainile
fai' ....nu sunt sensibila dar io stiu ,..... dar din cate oferte am avut ,asta s-a potrivit cu problemele mele.....copiii, scoala .....am program relax , la ora 12.00 am pauza pana la 13.00 ....pot merge acasa , o iau pe aia mica de la gradi si pe andreea de la scoala ,le duc la sora mea , merg acasa fac focurile , mananc si merg inapoi la lucru pana la 15.30.....salarul este de 1000 ron + bonuri de masa , si sunt la 3 min de casa cu masina....eu zic ca deocamdata este ok pana imi gasesc altceva... iar gainile si mie imi plac , mai ales in cuptor.....
Vizitato- Vizitator
flory a scris:fluturas_ a scris:
fai' ....nu sunt sensibila dar io stiu ,..... dar din cate oferte am avut ,asta s-a potrivit cu problemele mele.....copiii, scoala .....am program relax , la ora 12.00 am pauza pana la 13.00 ....pot merge acasa , o iau pe aia mica de la gradi si pe andreea de la scoala ,le duc la sora mea , merg acasa fac focurile , mananc si merg inapoi la lucru pana la 15.30.....salarul este de 1000 ron + bonuri de masa , si sunt la 3 min de casa cu masina....eu zic ca deocamdata este ok pana imi gasesc altceva... iar gainile si mie imi plac , mai ales in cuptor.....
Pai e ok daca se potriveste macar pe jumate cerintelor tale! O sa ti se acreasca de oua Acu` depinde...eu sunt de la oras nu-s obisnuita cu mirosuri asa si nu fac pe sclifosita, pur si simplu asa e! Dar la nevoie si eu as fi gainara Cum suna! Sper sa nu te supere Sper sa-ti fie bine,,
fluturas_- Admin
Pai e ok daca se potriveste macar pe jumate cerintelor tale! O sa ti se acreasca de oua
Acu` depinde...eu sunt de la oras nu-s obisnuita cu mirosuri asa si nu
fac pe sclifosita, pur si simplu asa e! Dar la nevoie si eu as fi
gainara Cum suna! Sper sa nu te supere Sper sa-ti fie bine,,
....stai linistita ca nu ma supar .....am lucrat 13 ani in fabrica de bere din arad si vreau sa spun ca erau niste mirosuri in unele locuri de-ti venea sa dai stomacul afara .....am captat si un fel de ciuperca de acolo de nu m-am scapat de ea vro 3 luni.....dar am avut salar si de 20 de mil. pe luna in 2002.....
....am mai lucrat un an dupa ,la volane ....acolo lipeam pielea pe volan cu clei si dupa un an m-au gasit doctorii cu helicobacter la stomac si a trebuit sa ma las.....
ok......prea mult scriu ca pana la urma te plictisesti de mine.....
plec sa dorm macar 4 ore....
Acu` depinde...eu sunt de la oras nu-s obisnuita cu mirosuri asa si nu
fac pe sclifosita, pur si simplu asa e! Dar la nevoie si eu as fi
gainara Cum suna! Sper sa nu te supere Sper sa-ti fie bine,,
....stai linistita ca nu ma supar .....am lucrat 13 ani in fabrica de bere din arad si vreau sa spun ca erau niste mirosuri in unele locuri de-ti venea sa dai stomacul afara .....am captat si un fel de ciuperca de acolo de nu m-am scapat de ea vro 3 luni.....dar am avut salar si de 20 de mil. pe luna in 2002.....
....am mai lucrat un an dupa ,la volane ....acolo lipeam pielea pe volan cu clei si dupa un an m-au gasit doctorii cu helicobacter la stomac si a trebuit sa ma las.....
Vizitato- Vizitator
flory a scris:
De plictisit nu ma plictiseste ce scrii, stai linistita ! Stiu sa ascult
Pai atunci ai antrenament numa sa nu se agraveze situatia
Somn usor si bafta maine!
fluturas_- Admin
buna dimineata voi nu aveti somn??....nici eu nu am putut dormi...daca stiam va tineam companie
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
ioi...tu flory lasa ca o sa fie bine la gaini....si cand om fi vecini...poate facem schimb de oua ca iubirica mi le-o facut maionezaflory a scris:....ioi viata mea......o sa fiu cu masca pe bot, salopeta , bocanci sau cizme,fes din ala alb pe cap ...dracu stie ce-mi dau ca voi fi ca si un extraterestru .....toata ziua printre gaini , culeg oua, si nu mai stiu ce o sa fac dar m-am dat dreacu.... asta in cazul in care ma vor angaja....
matuka- PRIETEN
is bine scumpiliceo se putea si mai bine..... iti multumesc pentru grija ce mi-o portifluturas_ a scris:Bai...ce ati facut aici fara mine ?
matuka- PRIETEN
va doresc o zi minunata
iubirico
scumpilici
flory sa ai bafta
iubirico
scumpilici
flory sa ai bafta
matuka- PRIETEN
matuka a scris:ioi...tu flory lasa ca o sa fie bine la gaini....si cand om fi vecini...poate facem schimb de oua ca iubirica mi le-o facut maionezaflory a scris:....ioi viata mea......o sa fiu cu masca pe bot, salopeta , bocanci sau cizme,fes din ala alb pe cap ...dracu stie ce-mi dau ca voi fi ca si un extraterestru .....toata ziua printre gaini , culeg oua, si nu mai stiu ce o sa fac dar m-am dat dreacu.... asta in cazul in care ma vor angaja....
voia ta sa fie.... si cand vom fi vecini sa ma anunti si pe mine sa le scot din frigider.....
Vizitato- Vizitator
neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yanyacharberet- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 296
Reputatie : 4
Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : belfort france
Stare de spirit : super
neatzaa
yanyacharberet- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 296
Reputatie : 4
Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : belfort france
Stare de spirit : super
ziua buna ...pupici pt toti o sa-mi fie dor de voi
sa fiti cuminti ..mai ales tu iubiric ... sper sa-ti ajunga pupicii astia pana ma intorc acasa
sa fiti cuminti ..mai ales tu iubiric ... sper sa-ti ajunga pupicii astia pana ma intorc acasa
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8
Pagina 24 din 40