Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+6
XENA
florin
taiko_delia
fluturas_
Iubirik
NIC
10 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
ce schimbari pe aici...buna iubireCELY a scris:buna seara iubire ...teNIC a scris:buna seara... am intrat si eu in miez de noapte sa vad ce mai faceti voi...cat de cuminti sunteti si sa va pupacesc si eu
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
Re: cafea cu aroma virtuala
am dat paginaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafluturas_ a scris:bn ca nu spuneti ca ati dat pag
matuka a scris:eu merg sa pap ceva sa fiti cuminti
pofta buna
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
buna ziua ,fetelor
gina20- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 822
Reputatie : 15
Data de inscriere : 12/09/2009
Localizare : BRASOV
Stare de spirit : este
bai femeie ..tu vrei sa ne omori ?? unde puii mei stai pitita ..si vi pe la noi si nu spui nmk despre fetita noastragina20 a scris:buna ziua ,fetelor
CELY a scris:am dat paginaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafluturas_ a scris:bn ca nu spuneti ca ati dat pag
si ce-mi spui mie?
fluturas_- Admin
acum am avut un pic de timp liber ,si am intrat sa va salut,si sa va spun ca imi este dor de voi am o fetita de trei saptamaniCELY a scris:bai femeie ..tu vrei sa ne omori ?? unde puii mei stai pitita ..si vi pe la noi si nu spui nmk despre fetita noastargina20 a scris:buna ziua ,fetelor
gina20- PRIETEN
gina20 a scris:acum am avut un pic de timp liber ,si am intrat sa va salut,si sa va spun ca imi este dor de voi am o fetita de trei saptamaniCELY a scris:bai femeie ..tu vrei sa ne omori ?? unde puii mei stai pitita ..si vi pe la noi si nu spui nmk despre fetita noastar
Sa-ti traiasca fetita! Sa fie sanatoasa si rasfatata de parinti ;)))
fluturas_- Admin
sa -ti traiasca ...sa fie sanatoasa ...tu cum esti ???ai nascut normal sau cezariana??? nic este f emotionat ...el crede ca-i fetita lui ...facuta in acelasi pat cu minegina20 a scris:acum am avut un pic de timp liber ,si am intrat sa va salut,si sa va spun ca imi este dor de voi am o fetita de trei saptamaniCELY a scris:bai femeie ..tu vrei sa ne omori ?? unde puii mei stai pitita ..si vi pe la noi si nu spui nmk despre fetita noastar
fetita este este bine ne m-ai supara burtica ,eu sant bine am nascut prin cezariana ,tu ce ai m-ai facutCELY a scris:sa -ti traiasca ...sa fie sanatoasa ...tu cum esti ???ai nascut normal sau cezariana??? nic este f emotionat ...el crede ca-i fetita lui ...facuta in acelasi pat cu minegina20 a scris: acum am avut un pic de timp liber ,si am intrat sa va salut,si sa va spun ca imi este dor de voi am o fetita de trei saptamani
gina20- PRIETEN
gina te pup si sa-ti traiasca fetita...pupo si pe ea din partea meagina20 a scris:acum am avut un pic de timp liber ,si am intrat sa va salut,si sa va spun ca imi este dor de voi am o fetita de trei saptamaniCELY a scris:bai femeie ..tu vrei sa ne omori ?? unde puii mei stai pitita ..si vi pe la noi si nu spui nmk despre fetita noastar
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
pfff...pai burtica trebuia sa te doara pe tine ..ca al doilea copil nu are colici... alaptezi bre ???gina20 a scris:fetita este este bine ne m-ai supara burtica ,eu sant bine am nascut prin cezariana ,tu ce ai m-ai facutCELY a scris:sa -ti traiasca ...sa fie sanatoasa ...tu cum esti ???ai nascut normal sau cezariana??? nic este f emotionat ...el crede ca-i fetita lui ...facuta in acelasi pat cu mine
buna cosmine multumesc frumos am pupato va saluta pe toti
gina20- PRIETEN
sigur nu ne injura???gina20 a scris:buna cosmine multumesc frumos am pupato va saluta pe toti
sant la a doua cezariana si alex a avut colici ,da alaptezCELY a scris:pfff...pai burtica trebuia sa te doara pe tine ..ca al doilea copil nu are colici... alaptezi bre ???gina20 a scris: fetita este este bine ne m-ai supara burtica ,eu sant bine am nascut prin cezariana ,tu ce ai m-ai facut
gina20- PRIETEN
esti o scumpagina20 a scris:buna cosmine multumesc frumos am pupato va saluta pe toti
matuka- PRIETEN
va face cu manutaCELY a scris:sigur nu ne injura???gina20 a scris:buna cosmine multumesc frumos am pupato va saluta pe toti
gina20- PRIETEN
stiu mai ca primul are colici ..parca-mi si aduc aminte ..cand fetita mea isi freca piciorusele de durere ..si io n-o puteam ajuta cu nmk dar la al 2-lea copil le-am avut io si erau groaznice ..dar ma bucuram ca nu mai sufere micutul meugina20 a scris:sant la a doua cezariana si alex a avut colici ,da alaptezCELY a scris:pfff...pai burtica trebuia sa te doara pe tine ..ca al doilea copil nu are colici... alaptezi bre ???
am incercat cu toate produsele din farmacie dar nu o ajuta delocCELY a scris:stiu mai ca primul are colici ..parca-mi si aduc aminte ..cand fetita mea isi freca piciorusele de durere ..si io n-o puteam ajuta cu nmk dar la al 2-lea copil le-am avut io si erau groaznice ..dar ma bucuram ca nu mai sufere micutul meugina20 a scris: sant la a doua cezariana si alex a avut colici ,da alaptez
gina20- PRIETEN
baga web sa vedem si noi !! ..da-ne si noua pozegina20 a scris:va face cu manutaCELY a scris:sigur nu ne injura???
pff..mai stiu cum e io plangeam langa fimea ...ca nu stiam ce sa-i mai fac ...dar m-a invatat ..o doctorita ..sa-i fac ceai ...din tei ...musetel ..cozi de cirese si leustean ..si a dat rezultategina20 a scris:am incercat cu toate produsele din farmacie dar nu o ajuta delocCELY a scris:stiu mai ca primul are colici ..parca-mi si aduc aminte ..cand fetita mea isi freca piciorusele de durere ..si io n-o puteam ajuta cu nmk dar la al 2-lea copil le-am avut io si erau groaznice ..dar ma bucuram ca nu mai sufere micutul meu
gina20- PRIETEN
waw ..ce nume superb abia astept sa o vadgina20 a scris:nu am camera activata ,dar promit ca ati arat poze cu miruna
Miruna....ce nume frumosgina20 a scris:nu am camera activata ,dar promit ca ati arat poze cu miruna
matuka- PRIETEN
acum va las ,ma duc la fetita ,ma-i vorbim va pupic
gina20- PRIETEN