deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!
deea virtual
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» PRIETENIE VIRTUALA
Unde va place sa termine partenerul? EmptyLun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin

Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
WebChat

Pentru a accesa WEBCHAT-ul va rugam sa dati click pe camera web

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Unde va place sa termine partenerul?

+2
Marya
Dor
6 participanți

In jos

Locul preferat unde sa ejaculeze partenerul

Unde va place sa termine partenerul? Vote_lcap43%Unde va place sa termine partenerul? Vote_rcap 43% 
[ 3 ]
Unde va place sa termine partenerul? Vote_lcap0%Unde va place sa termine partenerul? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Unde va place sa termine partenerul? Vote_lcap0%Unde va place sa termine partenerul? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
Unde va place sa termine partenerul? Vote_lcap29%Unde va place sa termine partenerul? Vote_rcap 29% 
[ 2 ]
[ 0 ]
Unde va place sa termine partenerul? Vote_lcap14%Unde va place sa termine partenerul? Vote_rcap 14% 
[ 1 ]
[ 0 ]
Unde va place sa termine partenerul? Vote_lcap14%Unde va place sa termine partenerul? Vote_rcap 14% 
[ 1 ]
[ 0 ]

Total voturi : 7

Unde va place sa termine partenerul? Empty Unde va place sa termine partenerul?

Mesaj Scris de Dor Sam Mar 20 2010, 06:15

Iata despre ce este vorba...In principiu orice partida de sex/dragoste se termina cu o ejaculare masculina ( nu discutam de cea feminina pe acest topic)...Cum va place sa terminati? Si aici discutam de pozitia celor doua corpuri, de pozitia penisului in raport cu corpul partenerei, de locul unde se produc ejacularea si in definitiv de ce sa nu discutam si despre locul unde ajunge rodul ejacularii noastre!
Este un topic si pentru barbati si pentru femei...fiecare are preferintele lui, si oricat de ciudate ar fi va rog sa le postati...Stiu sigur ca toti mai avem cate ceva de invatat ca sa ne simtim si mai bine!

personal imi place in vagin(fara prezervativ) si pe anus, din pozitia capra Unde va place sa termine partenerul? 932971

Ultima editare efectuata de catre Dor in Sam Mar 20 2010, 19:46, editata de 2 ori
Dor
Dor

Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Localizare : Oriunde
Stare de spirit : Minte-ma ca ma iubesti si eu te voi minti ca sunt fericita!

Sus In jos

Unde va place sa termine partenerul? Empty Re: Unde va place sa termine partenerul?

Mesaj Scris de Marya Sam Mar 20 2010, 17:23

unde vrea el eu ma las pe mana lui sti ce imi place Unde va place sa termine partenerul? 244981
Marya
Marya
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este

Sus In jos

Unde va place sa termine partenerul? Empty Re: Unde va place sa termine partenerul?

Mesaj Scris de fluturas_ Sam Mar 20 2010, 17:55

Oh! Sunt atatea femei care o fac, accepta ca un barbat sa ejaculeze pe corpul ei dar prea putine recunosc.
Asta cu ..in vagin! E ceva normal in anumite circumstante..
Niciun loc nu pare ceva jignitor si in timp le faci pe toate..sau nu !
Depinde de femeie si de partener. Trebuie sa stie sa fie intelegator si ca in afara de dorinta lui mai sunt si eu care poate vreau sau nu.
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Sam Mar 20 2010, 22:52

io ma asteptam la declaratii incendiare,femei sincere care recunosc ce le place,da' vad ca pudoarea tine loc de sinceritate Unde va place sa termine partenerul? 929813
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Sam Mar 20 2010, 23:26

Dar crezi ca fiecare se "dezbraca"asa in public cum are chef alt user ?
Uite...mie asta..pe anus...nu-mi surade deloc..

In rest prefer pe mine decat in servetel .. Unde va place sa termine partenerul? 538165
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Sam Mar 20 2010, 23:31

prefer sa ejaculeze pe fluturica Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 11659
Reputatie : 50
Data de inscriere : 31/07/2009
Localizare : in suflet
Stare de spirit : am...

https://deea.forum-canada.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Sam Mar 20 2010, 23:32

cely a scris:prefer sa ejaculeze pe fluturica Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165

Unde va place sa termine partenerul? 107763 si eu ! unde-i tipul ?
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Sam Mar 20 2010, 23:39

fluturas_ a scris:
cely a scris:prefer sa ejaculeze pe fluturica Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165

m-ai strigat??? Unde va place sa termine partenerul? 929813 Unde va place sa termine partenerul? 911190 Unde va place sa termine partenerul? 911190
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Sam Mar 20 2010, 23:43

florin a scris:
fluturas_ a scris:

m-ai strigat??? Unde va place sa termine partenerul? 929813 Unde va place sa termine partenerul? 911190 Unde va place sa termine partenerul? 911190
Unde va place sa termine partenerul? 277176 nerabdatorule ...nici n-ai inceput si te gandesti la final Unde va place sa termine partenerul? 810146
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Sam Mar 20 2010, 23:45

cely a scris:
florin a scris:m-ai strigat??? Unde va place sa termine partenerul? 929813 Unde va place sa termine partenerul? 911190 Unde va place sa termine partenerul? 911190
Unde va place sa termine partenerul? 277176 nerabdatorule ...nici n-ai inceput si te gandesti la final Unde va place sa termine partenerul? 810146
pai cand incepe si cat costa biletu' ??? Unde va place sa termine partenerul? 196253 Unde va place sa termine partenerul? 277176 Unde va place sa termine partenerul? 244981
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Sam Mar 20 2010, 23:46

florin a scris:
cely a scris: Unde va place sa termine partenerul? 277176 nerabdatorule ...nici n-ai inceput si te gandesti la final Unde va place sa termine partenerul? 810146
pai cand incepe si cat costa biletu' ??? Unde va place sa termine partenerul? 196253 Unde va place sa termine partenerul? 277176 Unde va place sa termine partenerul? 244981
maine de la 3 la 2...fac io cinste Unde va place sa termine partenerul? 745330
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Sam Mar 20 2010, 23:48

cely a scris:
florin a scris:pai cand incepe si cat costa biletu' ??? Unde va place sa termine partenerul? 196253 Unde va place sa termine partenerul? 277176 Unde va place sa termine partenerul? 244981
maine de la 3 la 2...fac io cinste Unde va place sa termine partenerul? 745330
mare doamna,un caracter frumos si intelegator,da' unde se tine spectacolu',tot in spatele garii vechi sau s-a deschis alt loc mai select ??? Unde va place sa termine partenerul? 62165
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Sam Mar 20 2010, 23:51

florin a scris:io ma asteptam la declaratii incendiare,femei sincere care recunosc ce le place,da' vad ca pudoarea tine loc de sinceritate Unde va place sa termine partenerul? 929813
ca fapt divers.. n-o sa sara nici o femeie cu "da...mie-mi place sa-si
dea drumu'n gura mea... iar eu sa ma joc cu sperma... sa fac balonase si
fantani arteziene"... sunteti cu totii niste oxidati secsoali fara
imaginatie! Huooooo!!!! Unde va place sa termine partenerul? 929813
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Sam Mar 20 2010, 23:54

cely a scris:
florin a scris:io ma asteptam la declaratii incendiare,femei sincere care recunosc ce le place,da' vad ca pudoarea tine loc de sinceritate Unde va place sa termine partenerul? 929813
ok,acum sa trecem la partea practica,io sunt un bun ascultator,oleaca obsedat,oleaca interesat si ceva mai mult curios Unde va place sa termine partenerul? 244981
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Sam Mar 20 2010, 23:55

trebuia introdusa si varianta "pe tastatura" pentru sexu'online Unde va place sa termine partenerul? 929813
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Sam Mar 20 2010, 23:59

cely a scris:trebuia introdusa si varianta "pe tastatura" pentru sexu'online Unde va place sa termine partenerul? 929813
adica tu tii cu producatorii de tastaturi,pai daca omu' are acid in loc de sperma,ce te faci??? schimbi tastatrurile in fiecare zi??? le dai tu bani obsedatilor??? Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Sam Mar 20 2010, 23:59

cely a scris:

Ii faci oral..in ce pozitie vrei tu..cand simte ca ii vine...te asezi frumos in genunchi in fata lui..el stand in picioare..
O sa-l vezi cum se termina pe sanii tai..pe fata...unde vrei..
O sa vezi cum il excita ideea de a se termina pe tine...
La sfarsit te saruta si tot ce a fost pervers a trecut..
....e sex! toata lumea face sex!
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Dum Mar 21 2010, 00:02

fluturas_ a scris:
cely a scris:ca fapt divers.. n-o sa sara nici o femeie cu "da...mie-mi place sa-si

Ii faci oral..in ce pozitie vrei tu..cand simte ca ii vine...te asezi frumos in genunchi in fata lui..el stand in picioare..
O sa-l vezi cum se termina pe sanii tai..pe fata...unde vrei..
O sa vezi cum il excita ideea de a se termina pe tine...
La sfarsit te saruta si tot ce a fost pervers a trecut..
....e sex! toata lumea face sex!
Unde va place sa termine partenerul? 277176 cu mine vb ???pai io sunt corigenta ..am ramas tot la manual Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Dum Mar 21 2010, 00:07

Hand-job ... apuca-te de blow-job ..

hand-job = laba pe romaneste Unde va place sa termine partenerul? 538165
blow-job = sex oral
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Dum Mar 21 2010, 00:09

fluturas_ a scris:Hand-job ... apuca-te de blow-job ..

blow-job = sex oral
Unde va place sa termine partenerul? 277732 Unde va place sa termine partenerul? 41526
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Dum Mar 21 2010, 00:10

cely a scris:
fluturas_ a scris:Hand-job ... apuca-te de blow-job ..

blow-job = sex oral
Unde va place sa termine partenerul? 277732 Unde va place sa termine partenerul? 41526

Ce naiba...inca n-am terminat de predat cursul cu felatia Unde va place sa termine partenerul? 929813
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Dum Mar 21 2010, 00:13

fluturas_ a scris:
cely a scris: Unde va place sa termine partenerul? 277732 Unde va place sa termine partenerul? 41526

Ce naiba...inca n-am terminat de predat cursul cu felatia Unde va place sa termine partenerul? 929813
si crezi ca ai gasit timpul potrivit?? Unde va place sa termine partenerul? 929813
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Dum Mar 21 2010, 00:14

cely a scris:
fluturas_ a scris:

si crezi ca ai gasit timpul potrivit?? Unde va place sa termine partenerul? 929813

nu...ca mi-e lene Unde va place sa termine partenerul? 929813
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Dum Mar 21 2010, 00:16

fluturas_ a scris:
cely a scris:si crezi ca ai gasit timpul potrivit?? Unde va place sa termine partenerul? 929813

nu...ca mi-e lene Unde va place sa termine partenerul? 929813
ce bn ..ca nu aveam obiectul muncii Unde va place sa termine partenerul? 538165 Unde va place sa termine partenerul? 538165
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de MYKA Dum Mar 21 2010, 04:25

Unde va place sa termine partenerul? 545889 Mie imi place ca partenerul meu sa termine cu un drum la banca.Da mai bine sa inceapa cu el...ca nu se stie ce se intampla dupa aia..S-ar putea sa termine la cimitir.
MYKA
MYKA
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 94
Reputatie : 6
Data de inscriere : 24/02/2010
Localizare : BUCURESTI
Stare de spirit : NU ZIC , CA MAINE E ALTA

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum