Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
De ce-mi place toamna
2 participanți
Pagina 1 din 1
De ce-mi place toamna
Imi palce toamna pentru ca diminetile sunt racoroase si invioreaza trupul si mintea.Imi place explozia de culoare si mirosul specific de frunze arse.
Imi plac serile de toamna cand,daca ai ocazia,poti sa distingi pe cer stoluri de pasari calatoare care pleaca.Ba mai mult,daca e liniste, poti sa le auzi falfaitul aripilor,un zgomot care nu poate fi comparat.
Imi plac diminetile cu bruma pe iarba.
Imi place sa merg pe aleile parcului si sa ravasesc cu picioarele covorul de frunze.
Imi place sa pun seara gutui in bucatarie si dimineata sa le simt aroma.
In copilarie,cand mergeam la bunica,alegeam cele mai frumoase frunze si le pastram intre file,presate,adunam castane si ma jucam cu ele iar ca deset ,nu renunta pentru nimic in lume la porumbul copt in jar.
Imi place sa trec pe langa o casa de gospodari si sa simt miros de zacusca si de muraturi.
Imi plac serile de toamna cand,daca ai ocazia,poti sa distingi pe cer stoluri de pasari calatoare care pleaca.Ba mai mult,daca e liniste, poti sa le auzi falfaitul aripilor,un zgomot care nu poate fi comparat.
Imi plac diminetile cu bruma pe iarba.
Imi place sa merg pe aleile parcului si sa ravasesc cu picioarele covorul de frunze.
Imi place sa pun seara gutui in bucatarie si dimineata sa le simt aroma.
In copilarie,cand mergeam la bunica,alegeam cele mai frumoase frunze si le pastram intre file,presate,adunam castane si ma jucam cu ele iar ca deset ,nu renunta pentru nimic in lume la porumbul copt in jar.
Imi place sa trec pe langa o casa de gospodari si sa simt miros de zacusca si de muraturi.
Vizitator- Vizitator
Re: De ce-mi place toamna
sincer! .. ...mie nu-mi place toamna..!
RoseRedMs- Numarul mesajelor : 2641
Reputatie : 20
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : 00Z!!!
adunam castane si ma jucam cu ele iar ca deset ,nu renunta pentru nimic in lume la porumbul copt in jar.DESET??ce e ala..
mie imi place toamna ptr caaa.........se face vinu...tuica..eheee
mie imi place toamna ptr caaa.........se face vinu...tuica..eheee
kapelini- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 727
Reputatie : 8
Data de inscriere : 28/09/2010
Localizare : pe aici
Stare de spirit : fara stare
...nu pot ptr. ca sa dorm....
RoseRedMs- Numarul mesajelor : 2641
Reputatie : 20