Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
prima iubire
4 participanți
Pagina 1 din 1
prima iubire, la ce varsta?
prima iubire
Voi la ce varsta ati avut pentru prima data un/o iubit/a? sau la ce varsta ati iubit pentru prima data?
Dor- Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Localizare : Oriunde
Stare de spirit : Minte-ma ca ma iubesti si eu te voi minti ca sunt fericita!
Re: prima iubire
prima partida de sex sau prima iubire efemera si adolescentina sau prima dragoste adevarata,despre ce vorbim concret???
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast
fiecare de ce vrea tu vorbeste !!!florin a scris:prima partida de sex sau prima iubire efemera si adolescentina sau prima dragoste adevarata,despre ce vorbim concret???
pot vorbi ore in sir despre orice,am de unde io vreau sa stiu exact despre ce anume a vrut cea care a deschis topicul sa cunoascacely a scris:fiecare de ce vrea tu vorbeste !!!florin a scris:prima partida de sex sau prima iubire efemera si adolescentina sau prima dragoste adevarata,despre ce vorbim concret???
florin- PRIETEN
ete-te ma la el trebe sa stie el toate alea ...pai le poti combina ..si ajungi la un raspunsflorin a scris:pot vorbi ore in sir despre orice,am de unde io vreau sa stiu exact despre ce anume a vrut cea care a deschis topicul sa cunoascacely a scris:fiecare de ce vrea tu vorbeste !!!
io cred ca fiecare iubire este diferita ..cea de la 13 ani ..a fost diferita de cea de la 18 ani ..asa cum si ea a fost diferita de cea mult mai tarzie
ADICA UN COCTEIL MOLOTOV??? PAI ASTA CAM EXPLODEAZA LA CEA MAI MICA SCANTEIE,NU CRED CA VREI SA AI CHIBRITU-N MANA CAND DAI CU OCHII DE MINE, E PERICOLOSO ,DANGERcely a scris:ete-te ma la el trebe sa stie el toate alea ...pai le poti combina ..si ajungi la un raspunsflorin a scris:pot vorbi ore in sir despre orice,am de unde io vreau sa stiu exact despre ce anume a vrut cea care a deschis topicul sa cunoasca
florin- PRIETEN
in sfarsit incepi sa revii la sentimente mai bune,deci imi dai dreptate in final,mersicely a scris:io cred ca fiecare iubire este diferita ..cea de la 13 ani ..a fost diferita de cea de la 18 ani ..asa cum si ea a fost diferita de cea mult mai tarzie
florin- PRIETEN
Pe la 15 ani. Terminam clasa a 8 a. Era vara .. a durat 2 ani jumate. Il chema Marius si eram terminata dupa el...in conditile unui fete de 15 ani
Acum ne salutam frumos si zambim doar ca e prea mandru sa putem discuta sau depana amintiri.
Acum...e insurat.
Acum ne salutam frumos si zambim doar ca e prea mandru sa putem discuta sau depana amintiri.
Acum...e insurat.
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
fai io ..la 13 ani spre 14 ..eram in clasa a 8-a ..si primul baiat care m-a sarutat si iubit atunci se numeste Justin mooama sa vezi faza tare ...casatorita ...insarcinata cu al 2-lea copil....mutata de la oras la tara ..in localitatea in care am iubit primul baiat ..el fiind dintr-o alta localitate...nici prin gand vreodata nu-mi trecea sa-l mai vad ...
intr-o zi ...stiga la poarta 2 baieti..la care io ma uit pe geam ...si-l trimit pe sotul meu ..crezand ca-l cauta pe el la care el vine si-mi zice :pai te cauta pe tine ... ..cand ies si-l vad ..sa-mi vina rau ... si apoi incep sa le fac cunostinta ...primul meu iubit si actualul meu iubit sa mor daca mi-a venit altceva in minte ..n-am mai reusit sa spun ca-i sotul meu ... ...si acum primesc reprosuri ca ma cauta baietii dar el nu stie ca baietii au devenit barbati
intr-o zi ...stiga la poarta 2 baieti..la care io ma uit pe geam ...si-l trimit pe sotul meu ..crezand ca-l cauta pe el la care el vine si-mi zice :pai te cauta pe tine ... ..cand ies si-l vad ..sa-mi vina rau ... si apoi incep sa le fac cunostinta ...primul meu iubit si actualul meu iubit sa mor daca mi-a venit altceva in minte ..n-am mai reusit sa spun ca-i sotul meu ... ...si acum primesc reprosuri ca ma cauta baietii dar el nu stie ca baietii au devenit barbati
cely a scris:fai io ..la 13 ani spre 14 ..eram in clasa a 8-a ..si primul baiat care m-a sarutat si iubit atunci se numeste Justin mooama sa vezi faza tare ...casatorita ...insarcinata cu al 2-lea copil....mutata de la oras la tara ..in localitatea in care am iubit primul baiat ..el fiind dintr-o alta localitate...nici prin gand vreodata nu-mi trecea sa-l mai vad ...
florin- PRIETEN
Eu sunt nascuta in februarie fai...si nu m-a dat la 6 ani ca nu-i aveam pe aia 7 implinisti asa ca m-a dat la 7 si ceva...
...oricum pentru mine au fost mai speciale celalate iubiri decat prima.
prima..e doar cunoasterea sentimentului..cu timpul vine maturizarea si iubirea e altfel..
...oricum pentru mine au fost mai speciale celalate iubiri decat prima.
prima..e doar cunoasterea sentimentului..cu timpul vine maturizarea si iubirea e altfel..
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin