Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 8 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 8 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Marea iubire, iubire imposibila?
+2
Iubirik
Dor
6 participanți
Pagina 1 din 1
Marea iubire, iubire imposibila?
Marea iubire te transforma si in acelasi timp iti arata cum esti, cine esti, ce vei fi daca ai curajul sa primesti aceasta iubire, daca ai curajul sa traiesti viata ta si nu pe a celor din jurul tau. Suntem prea multi cei care fugim de propria fericire pentru a avea grija de fericirea altora.
Cum ar trebui procedat in momentul in care constati ca iubirea vietii tale este de fapt o iubire imposibila: lasi totul balta si-ti traiesti marea iubire sau iti reprimi sentimentele pentru a nu rani alti oameni?
Ma framanta aceste lucruri de cand am intalnit un om minunat, un om cum mi-am dorit toata viata, un barbat adevarat. Si eu si el suntem casatoriti si oricat de mult tinem unul la celalalt stim ca este o iubire imposibila. Incercam sa ne reprimam sentimentele, dar doare. Doare foarte tare. Mi-e greu cu el, dar imi este si mai greu fara el. In lumea noastra este foarte greu sa-ti urmezi inima, este foarte greu sa poti lasa totul in urma si sa-ti traiesti fericirea. N-as fi crezut vreodata ca tocmai mie mi se poate intampla asa ceva: mie, o persoana echilibrata, cu principii bine inradacinate. De cate ori auzeam o astfel de povesti, radeam, mi se parea copilareasca si imposibil sa fie reala. Dar cineva de acolo de sus a avut grija sa-mi arate ca ma insel. Traiesc pe propria piele o iubire imposibila. Stiu ca nu am dreptul sa-l iubesc, dar ce pot face? Tac, sufar, incerc sa ma resemnez. Lupt cu mine, lupt cu sufletul meu sfasiat
Cum ar trebui procedat in momentul in care constati ca iubirea vietii tale este de fapt o iubire imposibila: lasi totul balta si-ti traiesti marea iubire sau iti reprimi sentimentele pentru a nu rani alti oameni?
Ma framanta aceste lucruri de cand am intalnit un om minunat, un om cum mi-am dorit toata viata, un barbat adevarat. Si eu si el suntem casatoriti si oricat de mult tinem unul la celalalt stim ca este o iubire imposibila. Incercam sa ne reprimam sentimentele, dar doare. Doare foarte tare. Mi-e greu cu el, dar imi este si mai greu fara el. In lumea noastra este foarte greu sa-ti urmezi inima, este foarte greu sa poti lasa totul in urma si sa-ti traiesti fericirea. N-as fi crezut vreodata ca tocmai mie mi se poate intampla asa ceva: mie, o persoana echilibrata, cu principii bine inradacinate. De cate ori auzeam o astfel de povesti, radeam, mi se parea copilareasca si imposibil sa fie reala. Dar cineva de acolo de sus a avut grija sa-mi arate ca ma insel. Traiesc pe propria piele o iubire imposibila. Stiu ca nu am dreptul sa-l iubesc, dar ce pot face? Tac, sufar, incerc sa ma resemnez. Lupt cu mine, lupt cu sufletul meu sfasiat
Dor- Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Localizare : Oriunde
Stare de spirit : Minte-ma ca ma iubesti si eu te voi minti ca sunt fericita!
Re: Marea iubire, iubire imposibila?
cred ca toate femeile au partea lor de iubire imposibila macar o data in viata... insa norocoase sunt cele care si-o si implinesc.... din pacate, eu nu ma numar printre ele... acum catva timp am cunoscut pe cineva(virtual) care comunica cu sufletul meu fara cuvinte... un barbat minunat asa cum nu credeam ca voi intalni vreodata... era insa casatorit.... ne-am trait iubirea virtuala cateva zile.... a fost ceva de vis... nici nu pot descrie in cuvinte... nu am crezut ca voi ajunge sa insel vreodata ..nici macar cu gandul... ci cel mult ca eu voi fi cea inselata a fost greu... dar cei din jur au contat mai mult decat ceea ce simteam noi... cateodata stau si ma gandesc: cum ar fi fost daca ne-am fi dat sansa macar sa ne vedem in real???.. si ma doare... rau nu stiu daca merita sau nu sa sacrifici totul pentru iubire... eu nu am facut-o si acum ma simt golita... deprimata daca ai puterea sa o faci.. nu ezita nu ezita decat daca esti constienta de ceea ce va urma si daca iti asumi zilele dureroase de dupa
moralitatea si etica sunt cuvinte care ne-au indoctrinat adolescenta si tineretea... ele exista insa pentru a ramane civilizati.... sa traiesti o viata langa un sot pe care nu il iubesti... iar noaptea sa-ti porti visele de iubire in pat langa el este un cosmar... un soi de detentie de care tu esti de vina si la care singura te condamni... daca esti sigura pe dragostea ta si pe dragostea lui.... traieste-ti iubirea!!! viata e atat de scurta... la un moment dat te trezesti pur si simplu batrana... cu dorinta de a te tine cineva in brate.... dar nu oricine... ci cineva langa care iti este cald... si nu oricum... ci stiind ca iti este bine
moralitatea si etica sunt cuvinte care ne-au indoctrinat adolescenta si tineretea... ele exista insa pentru a ramane civilizati.... sa traiesti o viata langa un sot pe care nu il iubesti... iar noaptea sa-ti porti visele de iubire in pat langa el este un cosmar... un soi de detentie de care tu esti de vina si la care singura te condamni... daca esti sigura pe dragostea ta si pe dragostea lui.... traieste-ti iubirea!!! viata e atat de scurta... la un moment dat te trezesti pur si simplu batrana... cu dorinta de a te tine cineva in brate.... dar nu oricine... ci cineva langa care iti este cald... si nu oricum... ci stiind ca iti este bine
imi plac randurile scrise de tine,.......am o singura intrebare:cely a scris:cred ca toate femeile au partea lor de iubire imposibila macar o data in viata... insa norocoase sunt cele care si-o si implinesc.... din pacate, eu nu ma numar printre ele... acum catva timp am cunoscut pe cineva(virtual) care comunica cu sufletul meu fara cuvinte... un barbat minunat asa cum nu credeam ca voi intalni vreodata... era insa casatorit.... ne-am trait iubirea virtuala cateva zile.... a fost ceva de vis... nici nu pot descrie in cuvinte... nu am crezut ca voi ajunge sa insel vreodata ..nici macar cu gandul... ci cel mult ca eu voi fi cea inselata a fost greu... dar cei din jur au contat mai mult decat ceea ce simteam noi... cateodata stau si ma gandesc: cum ar fi fost daca ne-am fi dat sansa macar sa ne vedem in real???.. si ma doare... rau nu stiu daca merita sau nu sa sacrifici totul pentru iubire... eu nu am facut-o si acum ma simt golita... deprimata daca ai puterea sa o faci.. nu ezita nu ezita decat daca esti constienta de ceea ce va urma si daca iti asumi zilele dureroase de dupa
CELY...ce spui tu exprima o realitate? ( nu esti oblig. a-mi
raspunde....las la latitudinea ta...te pupic..)
RoseRedMs- Numarul mesajelor : 2641
Reputatie : 20
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : 00Z!!!
cely a scris:este un pamflet si trebuie tratata ca atare
RoseRedMs- Numarul mesajelor : 2641
Reputatie : 20
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : 00Z!!!
ımi plac gındurile voastre...dar asta este realitatea şi fiecare dintre noi mai devreme sau mai tırziu le traim cu multa sau mai putina intensitate...
cecilia- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 11
Reputatie : 2
Data de inscriere : 15/03/2010
Localizare : ankara
Stare de spirit : super
Eu nu pricep... discutam aici cazuri ipotetice sau probleme reale de viata?
Daca e vorba de prima varianta, putem divaga pagini si pagini, ba chiar am putea cita autori celebri si povesti de iubire cutremuratoare scrise de-a lungul secolelor...
Daca insa vorbim de cazuri concrete, ceva nu se leaga.
Dor, tu ai mai deschis un topic despre iubitul care te-a parasit si pe care il vrei inapoi si care nu pare sa aiba nicio legatura cu cazul de fata.
Poti sa vii cu niste lamuriri, ca sa stim cum tratam subiectul...
Daca e vorba de prima varianta, putem divaga pagini si pagini, ba chiar am putea cita autori celebri si povesti de iubire cutremuratoare scrise de-a lungul secolelor...
Dor, tu ai mai deschis un topic despre iubitul care te-a parasit si pe care il vrei inapoi si care nu pare sa aiba nicio legatura cu cazul de fata.
Louise- forum member
- Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 1
Data de inscriere : 27/03/2010
Localizare : Romania
Stare de spirit : vesela
e vorba de iubiri adevarate ale fiecaruia,traite sau doar visateLouise a scris:Eu nu pricep... discutam aici cazuri ipotetice sau probleme reale de viata?
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast
aha... priceput.
da' nu-i nevoie sa tipi asa!
Louise- forum member
- Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 1
Data de inscriere : 27/03/2010
Localizare : Romania
Stare de spirit : vesela
nu tipam,imi foloseam doar vocea la tonuri mai acute ,sa nu cumva sa uit sa vorbescLouise a scris:aha... priceput.
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin