Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafenea cu aroma virtuala
+10
CrazyGirl
gina20
madavero
enryka
yanyacharberet
matuka
Marya
Cristen
fluturas_
taiko_delia
14 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
cafenea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
Ultima editare efectuata de catre CELY in Sam Apr 03 2010, 02:46, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
Re: cafenea cu aroma virtuala
moama dar ce sa repetat mesajul meu, nush ce are calc meu , creca il duc la reparat , matuka nu stii tu iubire cine mil poate repara si mie pc-ul
yanyacharberet- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 296
Reputatie : 4
Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : belfort france
Stare de spirit : super
yanyacharberet- PRIETEN
aha ..deci tot dragostea furata ii mai dulcefluturas_ a scris:CELY a scris: de mine nu va fost dor
mi-a fost mie dar pe ascuns sa nu vada delia
Vizitator- Vizitator
fata esti balbaita cand nu vrei sa ramana un mesaj ai un X in dreptul postarii cu care poti sterge mesajulyanyacharberet a scris:moama dar ce sa repetat mesajul meu, nush ce are calc meu , creca il duc la reparat , matuka nu stii tu iubire cine mil poate repara si mie pc-ul
Vizitator- Vizitator
fai mie mia fost dor de tine cat nu ai fost aici , dar acu nu imi mai este ca iote stai in coasta meaCELY a scris:aha ..deci tot dragostea furata ii mai dulcefluturas_ a scris:
mi-a fost mie dar pe ascuns sa nu vada delia
yanyacharberet- PRIETEN
fai mi so dereglat pc-ul ca sa nu ii mai scriu dinalea fai , de dragoste lu'matukaCELY a scris:fata esti balbaita cand nu vrei sa ramana un mesaj ai un X in dreptul postarii cu care poti sterge mesajulyanyacharberet a scris:moama dar ce sa repetat mesajul meu, nush ce are calc meu , creca il duc la reparat , matuka nu stii tu iubire cine mil poate repara si mie pc-ul
yanyacharberet- PRIETEN
io stau cuminte aici faiyanyacharberet a scris:fai mie mia fost dor de tine cat nu ai fost aici , dar acu nu imi mai este ca iote stai in coasta meaCELY a scris:aha ..deci tot dragostea furata ii mai dulce
Vizitator- Vizitator
te-au ajuns blestemeleyanyacharberet a scris:fai mi so dereglat pc-ul ca sa nu ii mai scriu dinalea fai , de dragoste lu'matukaCELY a scris:fata esti balbaita cand nu vrei sa ramana un mesaj ai un X in dreptul postarii cu care poti sterge mesajul
Vizitator- Vizitator
fai mai blestemat chiar in prima zi de pastiCELY a scris:te-au ajuns blestemeleyanyacharberet a scris:fai mi so dereglat pc-ul ca sa nu ii mai scriu dinalea fai , de dragoste lu'matuka
yanyacharberet- PRIETEN
nu fai in a 2-ayanyacharberet a scris:fai mai blestemat chiar in prima zi de pastiCELY a scris:te-au ajuns blestemele
Vizitator- Vizitator
fai vrei sa te blestem si eu?
yanyacharberet- PRIETEN
da fai ..dar sa zici de rau ca m-a lovit o foameyanyacharberet a scris:fai vrei sa te blestem si eu?
Vizitator- Vizitator
suimas in carca si pe burta lui ....matuka asta e blestemul pana la sfarsitul anului
yanyacharberet- PRIETEN
urla foamea in tine faiCELY a scris:da fai ..dar sa zici de rau ca m-a lovit o foameyanyacharberet a scris:fai vrei sa te blestem si eu?
yanyacharberet- PRIETEN
pe burta inteleg logica ..dar in carca de ce??? si de ce tocmai el ??ha???yanyacharberet a scris:suimas in carca si pe burta lui ....matuka asta e blestemul pana la sfarsitul anului
Vizitator- Vizitator
urla rau faiyanyacharberet a scris:urla foamea in tine faiCELY a scris:da fai ..dar sa zici de rau ca m-a lovit o foame
Vizitator- Vizitator
nu stiu.....nu ma precepyanyacharberet a scris:moama dar ce sa repetat mesajul meu, nush ce are calc meu , creca il duc la reparat , matuka nu stii tu iubire cine mil poate repara si mie pc-ul
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
nu esti sanatoasaaaaaaayanyacharberet a scris:suimas in carca si pe burta lui ....matuka asta e blestemul pana la sfarsitul anului
matuka- PRIETEN
trebuie sa punem un test la intrare ca se pare ca i-a tunat si i-a adunat pe totimatuka a scris:nu esti sanatoasaaaaaaayanyacharberet a scris:suimas in carca si pe burta lui ....matuka asta e blestemul pana la sfarsitul anului
Vizitator- Vizitator
fomistelorCELY a scris:urla rau faiyanyacharberet a scris: urla foamea in tine fai
matuka- PRIETEN
lasa iubire ca stiu ca iti place, dar ia spune la pc nu te pricepi sa il repari , dar sa inlocuiesti jucariile sexuale te pricepi , asta e o curiozitate care ma macinamatuka a scris:nu esti sanatoasaaaaaaayanyacharberet a scris:suimas in carca si pe burta lui ....matuka asta e blestemul pana la sfarsitul anului
yanyacharberet- PRIETEN
sa nu-mi spui ca tu esti satulmatuka a scris:fomistelorCELY a scris:urla rau fai
Vizitator- Vizitator
n-ar fi o idee rea......numai ca nici eu nu as trece testuCELY a scris:trebuie sa punem un test la intrare ca se pare ca i-a tunat si i-a adunat pe totimatuka a scris:
nu esti sanatoasaaaaaaa
matuka- PRIETEN
si ce ..am spus ca l-as trece eu ????matuka a scris:n-ar fi o idee rea......numai ca nici eu nu as trece testuCELY a scris:trebuie sa punem un test la intrare ca se pare ca i-a tunat si i-a adunat pe toti
Vizitator- Vizitator
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» cafenea cu aroma virtuala
» Cafenea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9
» cafea cu aroma virtuala
» Cafenea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9