Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafenea cu aroma virtuala
+10
CrazyGirl
gina20
madavero
enryka
yanyacharberet
matuka
Marya
Cristen
fluturas_
taiko_delia
14 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
cafenea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
Ultima editare efectuata de catre CELY in Sam Apr 03 2010, 02:46, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
Re: cafenea cu aroma virtuala
oooo....da...imi place la nebunie,mai ales acum dupa post,iti dai seama ce viril si dornic sunt.....de un masajyanyacharberet a scris:lasa iubire ca stiu ca iti place, dar ia spune la pc nu te pricepi sa il repari , dar sa inlocuiesti jucariile sexuale te pricepi , asta e o curiozitate care ma macinamatuka a scris:
nu esti sanatoasaaaaaaa
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
.....si uite asa s-ar alege praful de forumul astaCELY a scris:si ce ..am spus ca l-as trece eu ????matuka a scris:n-ar fi o idee rea......numai ca nici eu nu as trece testu
matuka- PRIETEN
iooiiii iama doamne strange_mi neamul dul in rai ca iote mi-am gasit perechea ideala dar ia spune tu schimbi jucariile intre ele sau cu elematuka a scris:oooo....da...imi place la nebunie,mai ales acum dupa post,iti dai seama ce viril si dornic sunt.....de un masajyanyacharberet a scris:lasa iubire ca stiu ca iti place, dar ia spune la pc nu te pricepi sa il repari , dar sa inlocuiesti jucariile sexuale te pricepi , asta e o curiozitate care ma macina
Ultima editare efectuata de catre yanyacharberet in Lun Apr 05 2010, 02:14, editata de 1 ori
yanyacharberet- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 296
Reputatie : 4
Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : belfort france
Stare de spirit : super
pai ori asa ,,,ori asa ...tot praf iimatuka a scris:.....si uite asa s-ar alege praful de forumul astaCELY a scris:si ce ..am spus ca l-as trece eu ????
Vizitator- Vizitator
nu draguto.....eu fac doar schimb de experientayanyacharberet a scris:iooiiii iama doamne strange_mi neamul dul in rai ca iote mi-am gasit perechea ideala dar ea spune tu schimbi jucariile intre ele sau cu elematuka a scris:
oooo....da...imi place la nebunie,mai ales acum dupa post,iti dai seama ce viril si dornic sunt.....de un masaj
matuka- PRIETEN
si cu mine de ce nu faci ??ha ??? iti este teama ca se da elevul la profesor???matuka a scris:nu draguto.....eu fac doar schimb de experientayanyacharberet a scris:iooiiii iama doamne strange_mi neamul dul in rai ca iote mi-am gasit perechea ideala dar ea spune tu schimbi jucariile intre ele sau cu ele
Vizitator- Vizitator
alea....sexuale...nu le stiii??cu care ne jucam cand eram mici in nisipCELY a scris: bai despre ce jucarii vb aici????
matuka- PRIETEN
nop....mi-e teama ca ramai corigentaCELY a scris:si cu mine de ce nu faci ??ha ??? iti este teama ca se da elevul la profesor???matuka a scris:nu draguto.....eu fac doar schimb de experienta
matuka- PRIETEN
pff..io nu m-am jucat cu jucari ..nici cu papusi ..de aia nu-mi plac cele ce incep cu litera P....prune ...pepene ..paolematuka a scris:alea....sexuale...nu le stiii??cu care ne jucam cand eram mici in nisipCELY a scris: bai despre ce jucarii vb aici????
Vizitator- Vizitator
nee..nu ai sanse ..ca fac meditatie cu molia asa ca n-ai sanse sa repetmatuka a scris:nop....mi-e teama ca ramai corigentaCELY a scris:si cu mine de ce nu faci ??ha ??? iti este teama ca se da elevul la profesor???
Vizitator- Vizitator
da tu cu ce te-ai jucat???.......sa nu-mi zici ca ai stat cu destiu'n guraCELY a scris:pff..io nu m-am jucat cu jucari ..nici cu papusi ..de aia nu-mi plac cele ce incep cu litera P....prune ...pepene ..paolematuka a scris:alea....sexuale...nu le stiii??cu care ne jucam cand eram mici in nisip
matuka- PRIETEN
yanya unde esti?ia coboara din carca mea si treci la spovedanie sub patrahir
matuka- PRIETEN
io ma jucam cu baietii tot am incercat sa vad ce le atarna ..ca aveau o buba pe care io nu o aveam ..si cu cutitul dupa ei ...incercam sa-i scap de bubamatuka a scris:da tu cu ce te-ai jucat???.......sa nu-mi zici ca ai stat cu destiu'n guraCELY a scris: pff..io nu m-am jucat cu jucari ..nici cu papusi ..de aia nu-mi plac cele ce incep cu litera P....prune ...pepene ..paole
Vizitator- Vizitator
cu scumpilicea??....ia scoate limba sa vaz ce-ai invatat??CELY a scris:nee..nu ai sanse ..ca fac meditatie cu molia asa ca n-ai sanse sa repetmatuka a scris:nop....mi-e teama ca ramai corigenta
matuka- PRIETEN
.....fac pariu ca acum iti place buba lorCELY a scris:io ma jucam cu baietii tot am incercat sa vad ce le atarna ..ca aveau o buba pe care io nu o aveam ..si cu cutitul dupa ei ...incercam sa-i scap de bubamatuka a scris:da tu cu ce te-ai jucat???.......sa nu-mi zici ca ai stat cu destiu'n gura
matuka- PRIETEN
numai daca dai iscalitura ca pleci dupa ce-ti aratmatuka a scris:cu scumpilicea??....ia scoate limba sa vaz ce-ai invatat??CELY a scris:nee..nu ai sanse ..ca fac meditatie cu molia asa ca n-ai sanse sa repet
Vizitator- Vizitator
nu a tuturor ...dar unele da si nu mai dadea bre ...fii mai bunmatuka a scris:.....fac pariu ca acum iti place buba lorCELY a scris:io ma jucam cu baietii tot am incercat sa vad ce le atarna ..ca aveau o buba pe care io nu o aveam ..si cu cutitul dupa ei ...incercam sa-i scap de buba
Ultima editare efectuata de catre CELY in Lun Apr 05 2010, 02:37, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
ehe tiar surade tie ideea sa trec sub patrahir, dar mie ca vei ramane fara petzitoare pe acileamatuka a scris:yanya unde esti?ia coboara din carca mea si treci la spovedanie sub patrahir
yanyacharberet- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 296
Reputatie : 4
Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : belfort france
Stare de spirit : super
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» cafenea cu aroma virtuala
» Cafenea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9
» cafea cu aroma virtuala