Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Punctul de intalnire
+6
ariana
Marya
petra
enryka
Bibianca24
mariposa
10 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Punctul de intalnire
Rezumarea primului mesaj :
acest topic este dedicat intalnirilor virtuale ale userilor ...aici putem bea o cafea ... ascultam muzica...vom rade ...ne vom cunoaste ...vom plange impreuna
acest topic este dedicat intalnirilor virtuale ale userilor ...aici putem bea o cafea ... ascultam muzica...vom rade ...ne vom cunoaste ...vom plange impreuna
Vizitator- Vizitator
Re: Punctul de intalnire
nu ma pricep prea bine dar am depasit limita de utilizare 3G..sunt pe vodafone...... nu stiu ce sa zic...oricum o sa sunam la ei..
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
poti sa ma stergi ..ca acum stiu sa vb cu tine si fara sa fiu in lista ta ...si apoi n-am io norocul asta sa scap de buzzuri si maimutoaie cantaretefluturas_ a scris:Lasa ca te sterg pe tn ca sa am loc pt el am 65 la ignore
Vizitator- Vizitator
enryka a scris:nu ma pricep prea bine dar am depasit limita de utilizare 3G..sunt pe vodafone...... nu stiu ce sa zic...oricum o sa sunam la ei..
aaaaa...esti pe modem ? ala la pc merge naspa.. am si eu un orange in tara ..si pe pc era lenes ..pe laptop e numa bun ..
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
CELY a scris:poti sa ma stergi ..ca acum stiu sa vb cu tine si fara sa fiu in lista ta ...si apoi n-am io norocul asta sa scap de buzzuri si maimutoaie cantaretefluturas_ a scris:Lasa ca te sterg pe tn ca sa am loc pt el am 65 la ignore
normal ca stii ca eu te-am invatat
fluturas_- Admin
da...mai bine mg pe forum chiar dak se incarca mai greu..decat mesul...mesul pica si nu inteleg de ce..ca ar trebui sa mearga.CELY a scris:enryka pica pe mess si se ridica pe forum
enryka- PRIETEN
fata ...vezi ca ai acolo undeva unde poti sa maresti limita..eu nu-l mai am activat vodafonul..ca-ti spuneam sigur dar este undeva unde se mareste limita ..daca nu gasesti incearca sa suni ..desi stiu ca sambata si duminica nu raspund astiaenryka a scris:nu ma pricep prea bine dar am depasit limita de utilizare 3G..sunt pe vodafone...... nu stiu ce sa zic...oricum o sa sunam la ei..
Vizitator- Vizitator
io cand eram pe vodafon ..imi pica forumul si mergea messul ...dar ma mir de ce pica la tine ..ca tu esti in oras si ai acoperire 3Genryka a scris:da...mai bine mg pe forum chiar dak se incarca mai greu..decat mesul...mesul pica si nu inteleg de ce..ca ar trebui sa mearga.CELY a scris:enryka pica pe mess si se ridica pe forum
Vizitator- Vizitator
am digi...si au si ei oferta net...si vom intra pe ei si voi renunta la modem
enryka- PRIETEN
sa stii ca io am click net ..dar n-am avut probleme ...mi-a cazut de 2 ori dar atunci a cazut la toata comuna...dar pana seara l-au reparatenryka a scris:am digi...si au si ei oferta net...si vom intra pe ei si voi renunta la modem
Vizitator- Vizitator
fata...ma anunta ca am depasit limita...cand conectez...si-n plus...vecinu care-i mai priceput zice ca nu-i probl..dar noi vom suna oricum..CELY a scris:fata ...vezi ca ai acolo undeva unde poti sa maresti limita..eu nu-l mai am activat vodafonul..ca-ti spuneam sigur dar este undeva unde se mareste limita ..daca nu gasesti incearca sa suni ..desi stiu ca sambata si duminica nu raspund astiaenryka a scris:nu ma pricep prea bine dar am depasit limita de utilizare 3G..sunt pe vodafone...... nu stiu ce sa zic...oricum o sa sunam la ei..
enryka- PRIETEN
asa ca nu-mi fac probleme iti pot da si emailuri daca vreifluturas_ a scris:CELY a scris:poti sa ma stergi ..ca acum stiu sa vb cu tine si fara sa fiu in lista ta ...si apoi n-am io norocul asta sa scap de buzzuri si maimutoaie cantarete
normal ca stii ca eu te-am invatat
Vizitator- Vizitator
da ma stiu ..ca si al meu era selectat doar la 50mb...dar dupa ce ma anunta asa il selectasem la 500 ..si atunci nu mai depaseamenryka a scris:fata...ma anunta ca am depasit limita...cand conectez...si-n plus...vecinu care-i mai priceput zice ca nu-i probl..dar noi vom suna oricum..CELY a scris:fata ...vezi ca ai acolo undeva unde poti sa maresti limita..eu nu-l mai am activat vodafonul..ca-ti spuneam sigur dar este undeva unde se mareste limita ..daca nu gasesti incearca sa suni ..desi stiu ca sambata si duminica nu raspund astia
Vizitator- Vizitator
aaaaaaaa...stiti care e problema??.......intru pe mess...trimit o data..apoi se inchide..........cred ca mesul are cv...al meu zicea sa descarcam altul....
enryka- PRIETEN
dar inainte as descarci altul ..sa-l elimini din panoul de control al pc-ului pe cel care-l ai ..daca nu sti ...iti fac io o imagine si-ti arat de unde sa-l stergienryka a scris:aaaaaaaa...stiti care e problema??.......intru pe mess...trimit o data..apoi se inchide..........cred ca mesul are cv...al meu zicea sa descarcam altul....
Vizitator- Vizitator
Il dezinstaleaza fai ..nu-l sterge Reinstaleaza messul .. si gata... in mod normal la modem netul merge bine.. paginile de web merg prost
fluturas_- Admin
lasa fai ..ca noi vb ca la tara ..tu vb ca la oras noi nu prea intelegem ce vb tufluturas_ a scris:Il dezinstaleaza fai ..nu-l sterge Reinstaleaza messul .. si gata... in mod normal la modem netul merge bine.. paginile de web merg prost
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:lasa fai ..ca noi vb ca la tara ..tu vb ca la oras noi nu prea intelegem ce vb tufluturas_ a scris:Il dezinstaleaza fai ..nu-l sterge Reinstaleaza messul .. si gata... in mod normal la modem netul merge bine.. paginile de web merg prost
Pai nu vb ca la oras...chiar asa se zice..dezinstalare...stergerea e alta
fluturas_- Admin
fai mameluco ..io am zis eliminare ..ca asa scrie pe butonul meu din pcfluturas_ a scris:CELY a scris:lasa fai ..ca noi vb ca la tara ..tu vb ca la oras noi nu prea intelegem ce vb tu
Pai nu vb ca la oras...chiar asa se zice..dezinstalare...stergerea e alta
AICI AM MODIFICAT ...FII ATENTA CUM APARE SUB POSTARE CAND MODIFIC!!
Ultima editare efectuata de catre CELY in Sam Apr 24 2010, 21:56, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
ai modificat ca era stergere nu eliminare
fluturas_- Admin
sincer ...asa a fost ..daca as fi modificat ..ar aparea sub postare ca am modificatfluturas_ a scris:ai modificat ca era stergere nu eliminare
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:sincer ...asa a fost ..daca as fi modificat ..ar aparea sub postare ca am modificatfluturas_ a scris:ai modificat ca era stergere nu eliminare
nu apare de fiecare data
fluturas_- Admin
fluturasul nu intelege "celi" spuse de cely?
buna ziua, fetelor!
buna ziua, fetelor!
ariana- forum member
- Numarul mesajelor : 91
Reputatie : 3
Data de inscriere : 18/04/2010
Localizare : romania
Stare de spirit : de ce nu?
nu apare cand nu este o alta postare facuta dupa tine...dar tu cum ai postat imediat ...daca modificam apareafluturas_ a scris:CELY a scris:sincer ...asa a fost ..daca as fi modificat ..ar aparea sub postare ca am modificat
nu apare de fiecare data
Vizitator- Vizitator
buna ziua ..azi sunt mai de neinteles bn ..ca n- as fi fost vreodata de intelesariana a scris:fluturasul nu intelege "celi" spuse de cely?
buna ziua, fetelor!
Vizitator- Vizitator
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin