Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Punctul de intalnire
+6
symy
Marya
Cristen
fluturas_
CrazyGirl
matuka
10 participanți
Pagina 10 din 38
Pagina 10 din 38 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 38
Re: Punctul de intalnire
Rezumarea primului mesaj :
vineeeeeeeeee.....CrazyGirl a scris:asta-i pistol de jucarie... ia sa vezi unul adevarat,cum reactionezi?CELY a scris: acum tinteste
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
poate vrei sa te ajut ,,,sa te doara si alt capmatuka a scris:offffffff....sa schimb metoda....pozitiaCELY a scris:hei ..iti rupi capul la cat dai in el
Vizitator- Vizitator
de ce daaaai .....ca ma spargi la ouaaaaaaa......cracanatoooooooooooooooooooCELY a scris:poate vrei sa te ajut ,,,sa te doara si alt capmatuka a scris:offffffff....sa schimb metoda....pozitia
matuka- PRIETEN
imi trebuie maioneza se vede ca scriu cracanat???matuka a scris:de ce daaaai .....ca ma spargi la ouaaaaaaa......cracanatoooooooooooooooooooCELY a scris:poate vrei sa te ajut ,,,sa te doara si alt cap
Vizitator- Vizitator
matuka- PRIETEN
se cam vede...nu ti-ai luat maioneza de multCELY a scris:imi trebuie maioneza se vede ca scriu cracanat???matuka a scris:de ce daaaai .....ca ma spargi la ouaaaaaaa......cracanatooooooooooooooooooo
matuka- PRIETEN
ma ...sunt la cura de slabire ..de 5 ori pe saptamanamatuka a scris:se cam vede...nu ti-ai luat maioneza de multCELY a scris:imi trebuie maioneza se vede ca scriu cracanat???
Vizitator- Vizitator
tuuuuuuuuuuuuCELY a scris:ma ...sunt la cura de slabire ..de 5 ori pe saptamanamatuka a scris:se cam vede...nu ti-ai luat maioneza de mult
matuka- PRIETEN
nu mintesc pt sanatate fac oricematuka a scris:tuuuuuuuuuuuuCELY a scris:ma ...sunt la cura de slabire ..de 5 ori pe saptamana
Vizitator- Vizitator
pentru sanatatea ta ....nu mai da ca ma exiciti si avariez pi tineCELY a scris:nu mintesc pt sanatate fac oricematuka a scris:tuuuuuuuuuuuu
matuka- PRIETEN
nu ai presiune pana la mine ..desi se zice ca face bn la tenmatuka a scris:pentru sanatatea ta ....nu mai da ca ma exiciti si avariez pi tineCELY a scris: nu mintesc pt sanatate fac orice
Vizitator- Vizitator
ma apropiu tuu....doar no-i faceo peste munti si vaiCELY a scris:nu ai presiune pana la mine ..desi se zice ca face bn la tenmatuka a scris:pentru sanatatea ta ....nu mai da ca ma exiciti si avariez pi tine
matuka- PRIETEN
n-ai curaj sa te apropi credeam ca ramane totul la intorsuramatuka a scris:ma apropiu tuu....doar no-i faceo peste munti si vaiCELY a scris: nu ai presiune pana la mine ..desi se zice ca face bn la ten
Vizitator- Vizitator
pai de ce sa ramana la intorsura??a lui cuscru ramane la intorsuraCELY a scris:n-ai curaj sa te apropi credeam ca ramane totul la intorsuramatuka a scris:ma apropiu tuu....doar no-i faceo peste munti si vai
matuka- PRIETEN
ntzz.. a lui a trecut hopul ..o ajuns la targovistematuka a scris:pai de ce sa ramana la intorsura??a lui cuscru ramane la intorsuraCELY a scris:n-ai curaj sa te apropi credeam ca ramane totul la intorsura
Vizitator- Vizitator
e normal....a avut cale liberaCELY a scris:ntzz.. a lui a trecut hopul ..o ajuns la targovistematuka a scris:pai de ce sa ramana la intorsura??a lui cuscru ramane la intorsura
matuka- PRIETEN
daca a avut cine sa io facamatuka a scris:e normal....a avut cale liberaCELY a scris:ntzz.. a lui a trecut hopul ..o ajuns la targoviste
Vizitator- Vizitator
o avea libera si inainte,numai ca trebuia acceptataCELY a scris:daca a avut cine sa io facamatuka a scris:e normal....a avut cale libera
matuka- PRIETEN
hmm..acum nu te mai credmatuka a scris:o avea libera si inainte,numai ca trebuia acceptataCELY a scris:daca a avut cine sa io faca
Vizitator- Vizitator
ok......dar da-i cu grija,sa nu ma sifoneziCELY a scris:hmm..acum nu te mai credmatuka a scris:o avea libera si inainte,numai ca trebuia acceptata
matuka- PRIETEN
acum nu mai am niciun motiv sa te ocrotesc nu mai esti pe cale de disparitiematuka a scris:ok......dar da-i cu grija,sa nu ma sifoneziCELY a scris:hmm..acum nu te mai cred
Vizitator- Vizitator
atunci profita de ocazie,pana o aiCELY a scris:acum nu mai am niciun motiv sa te ocrotesc nu mai esti pe cale de disparitiematuka a scris:ok......dar da-i cu grija,sa nu ma sifonezi
matuka- PRIETEN
asa o sa fac ce-i in mana nu-i minciuna am mai crescut si io acum ...nu mai iert nmk din ce prindmatuka a scris:atunci profita de ocazie,pana o aiCELY a scris:acum nu mai am niciun motiv sa te ocrotesc nu mai esti pe cale de disparitie
Vizitator- Vizitator
asa sa faci,stiam io ca esti fata "mare"CELY a scris:asa o sa fac ce-i in mana nu-i minciuna am mai crescut si io acum ...nu mai iert nmk din ce prindmatuka a scris:atunci profita de ocazie,pana o ai
matuka- PRIETEN
cat patulmatuka a scris:asa sa faci,stiam io ca esti fata "mare"CELY a scris:asa o sa fac ce-i in mana nu-i minciuna am mai crescut si io acum ...nu mai iert nmk din ce prind
Vizitator- Vizitator
Doamne maica domnului...
Noapte buna copii .. sa visati frumos
Noapte buna copii .. sa visati frumos
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Pagina 10 din 38 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 38