Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 11 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Distractie cu aroma de peste
+8
Merry
RoseRedMs
jo
symy
Cristen
fluturas_
Marya
matuka
12 participanți
Pagina 5 din 23
Pagina 5 din 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Distractie cu aroma de peste
Rezumarea primului mesaj :
baaaaaaaaaaaaaa am fost la pescuit
baaaaaaaaaaaaaa am fost la pescuit
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
Re: Distractie cu aroma de peste
Matuka am o intrebare pentru tine...daca nu cer prea mult!Esti pescar profesionist???sau doar de weekend...adica ocazional???Este un hobby???...Ca sa stiu cu cine stau de vorba. Si ca sa sti cu cine stai de vorba ...sa ma prezint in real...nu virtual
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Monstrul-traieste-lacul-Varsolt_0_25798238.html
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Monstrul-traieste-lacul-Varsolt_0_25798238.html
symy- forum member
- Numarul mesajelor : 738
Reputatie : 4
Data de inscriere : 25/02/2010
Localizare : zalau
Stare de spirit : foarte buna
bucurate ca nu sunt vanator....erai in tigaie dejaCELY a scris:adevarat pescar ..se si lauda deja
symy- forum member
io nu eram de mancatsymy a scris:bucurate ca nu sunt vanator....erai in tigaie dejaCELY a scris:adevarat pescar ..se si lauda deja
Vizitator- Vizitator
Poate te putem ...impaia totusiCELY a scris:io nu eram de mancatsymy a scris: bucurate ca nu sunt vanator....erai in tigaie deja
symy- forum member
dar poate ma puteti ocroti ..ca sunt rarasymy a scris:Poate te putem ...impaia totusiCELY a scris: io nu eram de mancat
Vizitator- Vizitator
Atunci te punem intr-o colivie...sa nu te pape pisica.CELY a scris:dar poate ma puteti ocroti ..ca sunt rarasymy a scris:Poate te putem ...impaia totusi
symy- forum member
o sa mor ca pitigoiulsymy a scris:Atunci te punem intr-o colivie...sa nu te pape pisica.CELY a scris: dar poate ma puteti ocroti ..ca sunt rara
Vizitator- Vizitator
Cley este multa liniste pe acest forum...imi place.Parca sunt la pescuit,in sezlong.....cu cafeaua in mana si cu ochii pe bambine.....Am mai rugat catva useri de pe 9am...sa ma viziteze.Dar se pare ca fug ca dracul de tamaie
symy- forum member
Cley vreau si eu CV tau ...daca nu te deranjeaza,daca tot santem prieteni virtuali.Si asa toti au plecat in weekend....eu din contra plec in weekend de luni,pana sambata.
symy- forum member
ma bucur ca te simti bn aici altii poate prefera scandalurile ...barfa ...si li se pare linistit aicisymy a scris:Cley este multa liniste pe acest forum...imi place.Parca sunt la pescuit,in sezlong.....cu cafeaua in mana si cu ochii pe bambine.....Am mai rugat catva useri de pe 9am...sa ma viziteze.Dar se pare ca fug ca dracul de tamaie
Vizitator- Vizitator
mai aveam si io ..dar nu stiu pe unde l-am pus cam ce ai vrea sa sti din el???symy a scris:Cley vreau si eu CV tau ...daca nu te deranjeaza,daca tot santem prieteni virtuali.Si asa toti au plecat in weekend....eu din contra plec in weekend de luni,pana sambata.
Vizitator- Vizitator
Pai nu anii sau studiile tale...cum stai cu dragostea si cu nu de alta dar anii zboara....ce hobby ai...sti face clatite cu dulceata,cozonac....NU MA INTERESEAZA VIATA TA SEXUALA...CELY a scris:mai aveam si io ..dar nu stiu pe unde l-am pus cam ce ai vrea sa sti din el???symy a scris:Cley vreau si eu CV tau ...daca nu te deranjeaza,daca tot santem prieteni virtuali.Si asa toti au plecat in weekend....eu din contra plec in weekend de luni,pana sambata.
symy- forum member
[googlevideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-2933349021550318008#
Ca sa nu te plictisesti
Ca sa nu te plictisesti
symy- forum member
ani am studii nu ...cu dragostae daca nu am vine ...dar nu anunta decat cand pleaca ..sunt mama ...am in curand 33 de ani ..am o pereche ...fata in clasa a 9-a ,baiatul in a 4-a...hobby nu am ..fac ce-mi place si ce-mi da satisfactie ..de exemplu sunt mandra de acest forum clatite stiu sa fac cu gem de placere ..cozonac stiu sa-l mananc numai pe cel cu rahat si stafide ..viata sexuala nu ma intereseaza nici pe minesymy a scris:Pai nu anii sau studiile tale...cum stai cu dragostea si cu nu de alta dar anii zboara....ce hobby ai...sti face clatite cu dulceata,cozonac....NU MA INTERESEAZA VIATA TA SEXUALA...CELY a scris:mai aveam si io ..dar nu stiu pe unde l-am pus cam ce ai vrea sa sti din el???
Vizitator- Vizitator
Multumesc Cley...esti o mamica deosebita....CELY a scris:ani am studii nu ...cu dragostae daca nu am vine ...dar nu anunta decat cand pleaca ..sunt mama ...am in curand 33 de ani ..am o pereche ...fata in clasa a 9-a ,baiatul in a 4-a...hobby nu am ..fac ce-mi place si ce-mi da satisfactie ..de exemplu sunt mandra de acest forum clatite stiu sa fac cu gem de placere ..cozonac stiu sa-l mananc numai pe cel cu rahat si stafide ..viata sexuala nu ma intereseaza nici pe minesymy a scris:Pai nu anii sau studiile tale...cum stai cu dragostea si cu nu de alta dar anii zboara....ce hobby ai...sti face clatite cu dulceata,cozonac....NU MA INTERESEAZA VIATA TA SEXUALA...
symy- forum member
si eu iti multumescsymy a scris:Multumesc Cley...esti o mamica deosebita....CELY a scris: ani am studii nu ...cu dragostae daca nu am vine ...dar nu anunta decat cand pleaca ..sunt mama ...am in curand 33 de ani ..am o pereche ...fata in clasa a 9-a ,baiatul in a 4-a...hobby nu am ..fac ce-mi place si ce-mi da satisfactie ..de exemplu sunt mandra de acest forum clatite stiu sa fac cu gem de placere ..cozonac stiu sa-l mananc numai pe cel cu rahat si stafide ..viata sexuala nu ma intereseaza nici pe mine
Vizitator- Vizitator
Ma retrag...sa ai o seara placuta...si sa ai grije de casa ....
symy- forum member
sa ai o seara faina ..io o sa am grija sa mg la scarbici peste 30 de minutesymy a scris:Ma retrag...sa ai o seara placuta...si sa ai grije de casa ....
noapte buna
Vizitator- Vizitator
sa lasi poarta deschisa
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
care i la pescuit azi
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
sst.. ca si io braconez.
Cristen- PRIETEN
care esti acoloCristen a scris:sst.. ca si io braconez.
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
Cristen- PRIETEN