Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 10 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 10 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Distractie cu aroma de peste
+8
Merry
RoseRedMs
jo
symy
Cristen
fluturas_
Marya
matuka
12 participanți
Pagina 6 din 23
Pagina 6 din 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Distractie cu aroma de peste
Rezumarea primului mesaj :
baaaaaaaaaaaaaa am fost la pescuit
baaaaaaaaaaaaaa am fost la pescuit
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
Re: Distractie cu aroma de peste
matuka ii pescar ..symy pescar ..sa vedeti maine ce saramura goala mancam ca au plecat la peste ..dar ii acoperit cu apa
Vizitator- Vizitator
he he mamyy eu vin cu scobitorile
jo- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 500
Reputatie : 6
Data de inscriere : 27/05/2010
Localizare : malul marii
Stare de spirit : cu capu in nori
iar eu cu mamaliguta
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
pffff......felicitari symy supersymy a scris:Matuka am o intrebare pentru tine...daca nu cer prea mult!Esti pescar profesionist???sau doar de weekend...adica ocazional???Este un hobby???...Ca sa stiu cu cine stau de vorba. Si ca sa sti cu cine stai de vorba ...sa ma prezint in real...nu virtual
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Monstrul-traieste-lacul-Varsolt_0_25798238.html
eu sunt pescar de weekend cum se spune,este un hobby,imi place fff.mult sa pescuiesc,ma relaxeaza,nu am avut capturi impresionante ca tine,sunt destul de dotat in ceea ce priveste sculele,dar atat pt.cat practic eu si nu practic de prea multi ani,de vre-o 5 ani
matuka- PRIETEN
baaaaaa sunt nervos am stat doua zile si o noapte la pescuit si am prins 2 fatze
matuka- PRIETEN
da am prins un somn de doua ceasuri de mergea mamaliguta si singuraMarya a scris:iar eu cu mamaliguta
matuka- PRIETEN
la conserva mama ca pestele unde am fost io era amestecat cu apaCELY a scris:matuka ii pescar ..symy pescar ..sa vedeti maine ce saramura goala mancam ca au plecat la peste ..dar ii acoperit cu apa
matuka- PRIETEN
haidi paaaa
am plecat ca trage chestele
matuka- PRIETEN
vreau pestematuka a scris:haidi paaaa
ai dormit in loc sa prinzi si tu ceva
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
mai braconierule...doar de joi noaptea se lanseaza betele...in apa!!!Sambata seara facem masa mare cu peste pe Deea...fiecare aduce ce-a prins...ok???matuka a scris:haidi paaaa
symy- forum member
- Numarul mesajelor : 738
Reputatie : 4
Data de inscriere : 25/02/2010
Localizare : zalau
Stare de spirit : foarte buna
Ok..ma bucur ca am concurenta si cu cine discuta despre...pescuit,si ...sirene Am sa fac poze,de la locul meu de pescuit,si le pun aici pe forum..!!!Daca nu deranjez...pentru restu...doar un peste virtual...deocamdatamatuka a scris:pffff......felicitari symy supersymy a scris:Matuka am o intrebare pentru tine...daca nu cer prea mult!Esti pescar profesionist???sau doar de weekend...adica ocazional???Este un hobby???...Ca sa stiu cu cine stau de vorba. Si ca sa sti cu cine stai de vorba ...sa ma prezint in real...nu virtual
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Monstrul-traieste-lacul-Varsolt_0_25798238.html
eu sunt pescar de weekend cum se spune,este un hobby,imi place fff.mult sa pescuiesc,ma relaxeaza,nu am avut capturi impresionante ca tine,sunt destul de dotat in ceea ce priveste sculele,dar atat pt.cat practic eu si nu practic de prea multi ani,de vre-o 5 ani
symy- forum member
alooooooooooo eu nu braconez,clar??? am abonament la o balta si da voie sa pescuiesti si in extrasezonsymy a scris:mai braconierule...doar de joi noaptea se lanseaza betele...in apa!!!Sambata seara facem masa mare cu peste pe Deea...fiecare aduce ce-a prins...ok???matuka a scris:haidi paaaa
si cu fiecare aduce ce a prins io nu ma bag....ca nu am timp o sa servesc de la altii
matuka- PRIETEN
Te salut...colegamatuka a scris:alooooooooooo eu nu braconez,clar??? am abonament la o balta si da voie sa pescuiesti si in extrasezonsymy a scris: mai braconierule...doar de joi noaptea se lanseaza betele...in apa!!!Sambata seara facem masa mare cu peste pe Deea...fiecare aduce ce-a prins...ok???
si cu fiecare aduce ce a prins io nu ma bag....ca nu am timp o sa servesc de la altii
symy- forum member
Deci nu pui botu la momeala mea???? Hai mai ca-ti vand eu unu mai frumos...sa dai la fetele de aici!
symy- forum member
salut la fete le place doar carasu,ai asa ceva??symy a scris:Deci nu pui botu la momeala mea???? Hai mai ca-ti vand eu unu mai frumos...sa dai la fetele de aici!
matuka- PRIETEN
Carasu...e pentru incepatori...eu pescuiesc la rapitorimatuka a scris:salut la fete le place doar carasu,ai asa ceva??symy a scris:Deci nu pui botu la momeala mea???? Hai mai ca-ti vand eu unu mai frumos...sa dai la fetele de aici!
symy- forum member
nu prea imi place la rapitori,si apoi tu nu ai fost incepator??symy a scris:Carasu...e pentru incepatori...eu pescuiesc la rapitorimatuka a scris:salut la fete le place doar carasu,ai asa ceva??
matuka- PRIETEN
Nu te supara pe mine,dar si acum mai am de invatat.!Eu am inceput sa pescuiesc doar stationar,la crap(captura mea 14kg)...Fiind in pensie de boala ,am tot timpul sa stau pe balta,vin doar o data pe saptamana acasa.Iarna pe net...vara pe baltamatuka a scris:nu prea imi place la rapitori,si apoi tu nu ai fost incepator??symy a scris:Carasu...e pentru incepatori...eu pescuiesc la rapitori
symy- forum member
faina captura symy,tu esti pescar profesionist
eu dupa ce ca sunt incepator mai si pescuiesc la o balta fff.dificila,nici profesionistii nu au succes
eu dupa ce ca sunt incepator mai si pescuiesc la o balta fff.dificila,nici profesionistii nu au succes
matuka- PRIETEN
Eu cu pensia mea de boala nu-mi permit sa tot platesc pe belti private...platesc permisul pe tot anul (25ron)si pescuiesc tot anul pe baraj...si ocazional pe raul Somes...la somn (nu de voie)matuka a scris:faina captura symy,tu esti pescar profesionist
symy- forum member
am inteles,dar la noi cu permis pot pescui doar pe olt si mie nu-mi place pe apa curgatoare.....ca in rest filiala nu are balti le-au vandut sau dat in chirie.Anul trecut am avut si eu permis si am fost de 2 ori,tot la privati am ajuns si am platit,alta solutie nu amsymy a scris:Eu cu pensia mea de boala nu-mi permit sa tot platesc pe belti private...platesc permisul pe tot anul (25ron)si pescuiesc tot anul pe baraj...si ocazional pe raul Somes...la somn (nu de voie)matuka a scris:faina captura symy,tu esti pescar profesionist
matuka- PRIETEN
Asa o sa patim si noi de la anul....se scoate barajul la licitatie,si vom plati taxa la zi...ne-am ars ma fac vanatormatuka a scris:am inteles,dar la noi cu permis pot pescui doar pe olt si mie nu-mi place pe apa curgatoare.....ca in rest filiala nu are balti le-au vandut sau dat in chirie.Anul trecut am avut si eu permis si am fost de 2 ori,tot la privati am ajuns si am platit,alta solutie nu amsymy a scris:Eu cu pensia mea de boala nu-mi permit sa tot platesc pe belti private...platesc permisul pe tot anul (25ron)si pescuiesc tot anul pe baraj...si ocazional pe raul Somes...la somn (nu de voie)
symy- forum member
Vezi ca unul mai...miscaCELY a scris: baaaaaaay pescarilor ...am cumparat peste
symy- forum member
pai tu peste mort cumperi??CELY a scris: baaaaaaay pescarilor ...am cumparat peste
matuka- PRIETEN
Pagina 6 din 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 8