Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (unu)
+9
enryka
ionut bmi
printesik
nick
frozen
Chelo
Iubirik
nicusisi
Admin
13 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
cafea cu aroma virtuala (unu)
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Aug 23 2009, 22:36, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala (unu)
buna seara, e cineva?
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
am venit sa-mi fac datoria...CELY a scris:buna searaNIC a scris:buna seara, e cineva?
NIC- PRIETEN
care datorie???NIC a scris:am venit sa-mi fac datoria...CELY a scris:buna searaNIC a scris:buna seara, e cineva?
am promis ca ne gasim aici,pe forum...si am vrut sa par om de cuvant...CELY a scris:care datorie???NIC a scris:am venit sa-mi fac datoria...CELY a scris:buna searaNIC a scris:buna seara, e cineva?
NIC- PRIETEN
aha ...asta era...nu ca ti-a fost dor de noiNIC a scris:am promis ca ne gasim aici,pe forum...si am vrut sa par om de cuvant...CELY a scris:care datorie???NIC a scris:am venit sa-mi fac datoria...CELY a scris:buna searaNIC a scris:buna seara, e cineva?
cum sa nu-mi fie dor...doar cu dor m-am culcat...CELY a scris:aha ...asta era...nu ca ti-a fost dor de noiNIC a scris:am promis ca ne gasim aici,pe forum...si am vrut sa par om de cuvant...CELY a scris:care datorie???NIC a scris:am venit sa-mi fac datoria...CELY a scris:buna searaNIC a scris:buna seara, e cineva?
NIC- PRIETEN
rau ai facut ..trebuia sa te culci cu gina nu cu dorNIC a scris:cum sa nu-mi fie dor...doar cu dor m-am culcat...CELY a scris:aha ...asta era...nu ca ti-a fost dor de noiNIC a scris:am promis ca ne gasim aici,pe forum...si am vrut sa par om de cuvant...CELY a scris:care datorie???NIC a scris:am venit sa-mi fac datoria...CELY a scris:buna searaNIC a scris:buna seara, e cineva?
pai...cu dor de gina...langa ginaCELY a scris: rau ai facut ..trebuia sa te culci cu gina nu cu dor
NIC- PRIETEN
seara.. mai sa fie...NIC a scris:cum sa nu-mi fie dor...doar cu dor m-am culcat...CELY a scris:aha ...asta era...nu ca ti-a fost dor de noiNIC a scris:am promis ca ne gasim aici,pe forum...si am vrut sa par om de cuvant...CELY a scris:care datorie???NIC a scris:am venit sa-mi fac datoria...CELY a scris:buna searaNIC a scris:buna seara, e cineva?
dar tu chiar esti un om de cuvant...
felicitari ..tine-io to asa..
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
ce fericita v-a fi enrika cand v-a vedea ca ati fost pe forum si ea nu s-a intors
gina nu stiu de ce nu posteaza..cred ca nu se descurcaNIC a scris:pai...cu dor de gina...langa ginaCELY a scris: rau ai facut ..trebuia sa te culci cu gina nu cu dor
pai de ce nu o inveti si pe ea...CELY a scris:gina nu stiu de ce nu posteaza..cred ca nu se descurcaNIC a scris:pai...cu dor de gina...langa ginaCELY a scris: rau ai facut ..trebuia sa te culci cu gina nu cu dor
cum m-ai invatat si pe mn...
rusinica...
trebe sa faci asta..
ionut bmi- PRIETEN
asa am sa fac draga ionut...io tin tot asa...ionut bmi a scris:seara.. mai sa fie...NIC a scris:cum sa nu-mi fie dor...doar cu dor m-am culcat...CELY a scris:aha ...asta era...nu ca ti-a fost dor de noiNIC a scris:am promis ca ne gasim aici,pe forum...si am vrut sa par om de cuvant...CELY a scris:care datorie???NIC a scris:am venit sa-mi fac datoria...CELY a scris:buna searaNIC a scris:buna seara, e cineva?
NIC- PRIETEN
mda..dar se pare ca timpul este in defavoarea noastra ..nu ne gasimionut bmi a scris:pai de ce nu o inveti si pe ea...CELY a scris:gina nu stiu de ce nu posteaza..cred ca nu se descurcaNIC a scris:pai...cu dor de gina...langa ginaCELY a scris: rau ai facut ..trebuia sa te culci cu gina nu cu dor
cum m-ai invatat si pe mn...
rusinica...
trebe sa faci asta..
NIC a scris:asa am sa fac draga ionut...io tin tot asa...ionut bmi a scris:seara.. mai sa fie...NIC a scris:cum sa nu-mi fie dor...doar cu dor m-am culcat...CELY a scris:aha ...asta era...nu ca ti-a fost dor de noiNIC a scris:am promis ca ne gasim aici,pe forum...si am vrut sa par om de cuvant...CELY a scris:care datorie???NIC a scris:am venit sa-mi fac datoria...CELY a scris:buna searaNIC a scris:buna seara, e cineva?
na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
NIC- PRIETEN
credeam ca ai uitat...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
ionut bmi- PRIETEN
mai si uitai cate ceva...ce sa fac daca seaman cu tine...CELY a scris:credeam ca ai uitat...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
NIC- PRIETEN
da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
NIC- PRIETEN
de aste te ..cum se zice ..ca mereu uitNIC a scris:mai si uitai cate ceva...ce sa fac daca seaman cu tine...CELY a scris:credeam ca ai uitat...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
cum nu se putea mai bnNIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
da foarte bn...acilea gasesti prieteni de treaba..NIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
ionut bmi- PRIETEN
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala 5
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7