Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (unu)
+9
enryka
ionut bmi
printesik
nick
frozen
Chelo
Iubirik
nicusisi
Admin
13 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
cafea cu aroma virtuala (unu)
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Aug 23 2009, 22:36, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala (unu)
lasa ca o veni cineva si ne va aminti...CELY a scris:de aste te ..cum se zice ..ca mereu uitNIC a scris:mai si uitai cate ceva...ce sa fac daca seaman cu tine...CELY a scris:credeam ca ai uitat...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
pe mn nu ma asa cu dragCELY a scris:cum nu se putea mai bnNIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
rusinica....
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
sper ca nu v-a venii aceasi persoanaNIC a scris:lasa ca o veni cineva si ne va aminti...CELY a scris:de aste te ..cum se zice ..ca mereu uitNIC a scris:mai si uitai cate ceva...ce sa fac daca seaman cu tine...CELY a scris:credeam ca ai uitat...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
ce mult ma bucur...la fel sunt si eu ...de treaba...ionut bmi a scris:da foarte bn...acilea gasesti prieteni de treaba..NIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
NIC- PRIETEN
hai nu fi gelos ..ca si pe tine teionut bmi a scris:pe mn nu ma asa cu dragCELY a scris:cum nu se putea mai bnNIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
rusinica....
important e sa ne aminteasca cineva...CELY a scris:sper ca nu v-a venii aceasi persoanaNIC a scris:lasa ca o veni cineva si ne va aminti...CELY a scris:de aste te ..cum se zice ..ca mereu uitNIC a scris:mai si uitai cate ceva...ce sa fac daca seaman cu tine...CELY a scris:credeam ca ai uitat...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
NIC- PRIETEN
n-ar fi mai bn sa ne amintim noi ??? uituculeeeeeeeeeNIC a scris:important e sa ne aminteasca cineva...CELY a scris:sper ca nu v-a venii aceasi persoanaNIC a scris:lasa ca o veni cineva si ne va aminti...CELY a scris:de aste te ..cum se zice ..ca mereu uitNIC a scris:mai si uitai cate ceva...ce sa fac daca seaman cu tine...CELY a scris:credeam ca ai uitat...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
bn multumesc..CELY a scris:hai nu fi gelos ..ca si pe tine teionut bmi a scris:pe mn nu ma asa cu dragCELY a scris:cum nu se putea mai bnNIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
rusinica....
hai ca nu mai stau pe forum... va doresc o seara placuta
ionut bmi- PRIETEN
amiteste-ti tu ca eu...CELY a scris: n-ar fi mai bn sa ne amintim noi ??? uituculeeeeeeeee
NIC- PRIETEN
somn usor ..si vise cu ce vrei tu ...ionut bmi a scris:bn multumesc..CELY a scris:hai nu fi gelos ..ca si pe tine teionut bmi a scris:pe mn nu ma asa cu dragCELY a scris:cum nu se putea mai bnNIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
rusinica....
te rog sa nu ma lasi singur cu Cely...ca eu sunt mic...ionut bmi a scris:bn multumesc..CELY a scris:hai nu fi gelos ..ca si pe tine teionut bmi a scris:pe mn nu ma asa cu dragCELY a scris:cum nu se putea mai bnNIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
rusinica....
NIC- PRIETEN
NIC a scris:amiteste-ti tu ca eu...CELY a scris: n-ar fi mai bn sa ne amintim noi ??? uituculeeeeeeeee
te dscurci tu cunva ....doar esti pui de barbat....NIC a scris:te rog sa nu ma lasi singur cu Cely...ca eu sunt mic...ionut bmi a scris:bn multumesc..CELY a scris:hai nu fi gelos ..ca si pe tine teionut bmi a scris:pe mn nu ma asa cu dragCELY a scris:cum nu se putea mai bnNIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
rusinica....
ionut bmi- PRIETEN
multumesc ...sarutmanaCELY a scris:somn usor ..si vise cu ce vrei tu ...ionut bmi a scris:bn multumesc..CELY a scris:hai nu fi gelos ..ca si pe tine teionut bmi a scris:pe mn nu ma asa cu dragCELY a scris:cum nu se putea mai bnNIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
rusinica....
ionut bmi- PRIETEN
eu nu mananc oameni miciNIC a scris:te rog sa nu ma lasi singur cu Cely...ca eu sunt mic...ionut bmi a scris:bn multumesc..CELY a scris:hai nu fi gelos ..ca si pe tine teionut bmi a scris:pe mn nu ma asa cu dragCELY a scris:cum nu se putea mai bnNIC a scris:da tot pe aici si sa cred ca nimeris bine...nu?ionut bmi a scris:si tot acilea nimerisi...NIC a scris:na...ca ramasesi in urma...ma pierdui pe ici pe colo...
rusinica....
celyyyy????
NIC- PRIETEN
uite ca am ...te-am gasitCELY a scris:ep...NIC a scris:celyyyy????
NIC- PRIETEN
si acum pot si eu sa-ti dau siCELY a scris:
NIC- PRIETEN
bn ca m-ai gasit ..dar acum trebuie sa mg la somnNIC a scris:uite ca am ...te-am gasitCELY a scris:ep...NIC a scris:celyyyy????
ca am de unde....
NIC- PRIETEN
noapte buna...si sa ne citim cu bine...CELY a scris:bn ca m-ai gasit ..dar acum trebuie sa mg la somnNIC a scris:uite ca am ...te-am gasitCELY a scris:ep...NIC a scris:celyyyy????
NIC- PRIETEN
ei da ..ca a venit timpul sa mai primesc si eu ...NIC a scris: ca am de unde....
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala 5
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 7
Pagina 31 din 40