Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
de unde aparusi????a?CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
aa???a?
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
pai..virtual pot face orice...asa ca aleg sa dorm...cu tati....NIC a scris:tu alegi....enryka a scris:oau....ce propunere.....sa ma mai gandesc!!!!(cu tine ...sau cu bebe???)NIC a scris:a? a?
aaa???
enryka- PRIETEN
din steleNIC a scris:de unde aparusi????a?CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
aa???a?
oau......ce ne-ai speriat!!!!vrei sa dormi si tu intre noi???CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
enryka- PRIETEN
nu mai spune in gura mare tu nu vezi ca am fost deconspirati....enryka a scris:pai..virtual pot face orice...asa ca aleg sa dorm...cu tati....NIC a scris:tu alegi....enryka a scris:oau....ce propunere.....sa ma mai gandesc!!!!(cu tine ...sau cu bebe???)NIC a scris:a? a?
aaa???
NIC- PRIETEN
mai si cat privisi eu la stele...CELY a scris:din steleNIC a scris:de unde aparusi????a?CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
aa???a?
NIC- PRIETEN
ete ca va pierdui....
NIC- PRIETEN
normal ca dorm intre voi ..sa nu pacatuitzienryka a scris:oau......ce ne-ai speriat!!!!vrei sa dormi si tu intre noi???CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
ai privit la dinamo nu la steleNIC a scris:mai si cat privisi eu la stele...CELY a scris:din steleNIC a scris:de unde aparusi????a?CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
aa???a?
si ce!!!te-ai razgandit??????NIC a scris:nu mai spune in gura mare tu nu vezi ca am fost deconspirati....enryka a scris:pai..virtual pot face orice...asa ca aleg sa dorm...cu tati....NIC a scris:tu alegi....enryka a scris:oau....ce propunere.....sa ma mai gandesc!!!!(cu tine ...sau cu bebe???)NIC a scris:a? a?
aaa???
enryka- PRIETEN
pai...in trei nu-i pacatul mai mare(bigamie)?????CELY a scris:normal ca dorm intre voi ..sa nu pacatuitzienryka a scris:oau......ce ne-ai speriat!!!!vrei sa dormi si tu intre noi???CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
NIC- PRIETEN
hai ...dinamo!!!!!
enryka- PRIETEN
asa e....atunci ramai sub plapuma mea in seara asta.....miine ...poate te dau...NIC a scris:pai...in trei nu-i pacatul mai mare(bigamie)?????CELY a scris:normal ca dorm intre voi ..sa nu pacatuitzienryka a scris:oau......ce ne-ai speriat!!!!vrei sa dormi si tu intre noi???CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
enryka- PRIETEN
HAI STEAUAAAA!!!sa fcem cainii sa miauneenryka a scris:hai ...dinamo!!!!!
Ultima editare efectuata de catre CELY in Lun Aug 31 2009, 02:26, editata de 1 ori
cine?eu?enryka a scris:si ce!!!te-ai razgandit??????NIC a scris:nu mai spune in gura mare tu nu vezi ca am fost deconspirati....enryka a scris:pai..virtual pot face orice...asa ca aleg sa dorm...cu tati....NIC a scris:tu alegi....enryka a scris:oau....ce propunere.....sa ma mai gandesc!!!!(cu tine ...sau cu bebe???)NIC a scris:a? a?
aaa???
NIC- PRIETEN
sa miaune???? HAI...DINAMOOOOOOOO
enryka- PRIETEN
pai nu incalcam legea..ca nu ne-am casatoritNIC a scris:pai...in trei nu-i pacatul mai mare(bigamie)?????CELY a scris:normal ca dorm intre voi ..sa nu pacatuitzienryka a scris:oau......ce ne-ai speriat!!!!vrei sa dormi si tu intre noi???CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
oleleu...se pare ca se da lupta mareCELY a scris:HAI STEAUAAAA!!!sa fcem cainii sa miauneenryka a scris:hai ...dinamo!!!!!
NIC- PRIETEN
ca sa vezi...eu nu gandi... nici nu-i pacat...HAI SAA O FACEM....CELY a scris:pai nu incalcam legea..ca nu ne-am casatoritNIC a scris:pai...in trei nu-i pacatul mai mare(bigamie)?????CELY a scris:normal ca dorm intre voi ..sa nu pacatuitzienryka a scris:oau......ce ne-ai speriat!!!!vrei sa dormi si tu intre noi???CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
NIC- PRIETEN
EU SUNT DINAMOVISTA...TU NIC???CA CELYUTZA...E STELISTA....STIU...
enryka- PRIETEN
unde???NIC a scris:oleleu...se pare ca se da lupta mareCELY a scris:HAI STEAUAAAA!!!sa fcem cainii sa miauneenryka a scris:hai ...dinamo!!!!!
S-O FACEM LATA.....NIC a scris:ca sa vezi...eu nu gandi... nici nu-i pacat...HAI SAA O FACEM....CELY a scris:pai nu incalcam legea..ca nu ne-am casatoritNIC a scris:pai...in trei nu-i pacatul mai mare(bigamie)?????CELY a scris:normal ca dorm intre voi ..sa nu pacatuitzienryka a scris:oau......ce ne-ai speriat!!!!vrei sa dormi si tu intre noi???CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
enryka- PRIETEN
cu ce???NIC a scris:ca sa vezi...eu nu gandi... nici nu-i pacat...HAI SAA O FACEM....CELY a scris:pai nu incalcam legea..ca nu ne-am casatoritNIC a scris:pai...in trei nu-i pacatul mai mare(bigamie)?????CELY a scris:normal ca dorm intre voi ..sa nu pacatuitzienryka a scris:oau......ce ne-ai speriat!!!!vrei sa dormi si tu intre noi???CELY a scris:enryka a scris:asa se pare!!!nu -ti comvine??NIC a scris:se pare ca suntem doar noi doi...singurei...
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala (unu)
Pagina 5 din 40