Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 9 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 9 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
tu nu vrei ????NIC a scris:tu vrei sa ma corupi????CELY a scris:abia astept sa te faci mare sa nu fiu acuzata de corupere de minoriNIC a scris:ca sa vezi si tu cum e...sa nu mai razi de mine ca am ramas tot mic...lasa ca mai cresc eu...vezi tu....CELY a scris:de ce dai mai???A????NIC a scris: :09:de ce esti rea cu mine?
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
ar mai trebui...sa vreau???CELY a scris: tu nu vrei ????
NIC- PRIETEN
normal ca trebuie ..ca apoi ma acuzi de violNIC a scris:ar mai trebui...sa vreau???CELY a scris: tu nu vrei ????
azi ce sch.mai esti?
NIC- PRIETEN
o sa ajungem pana acolo????sau de acolo incepem???CELY a scris:normal ca trebuie ..ca apoi ma acuzi de violNIC a scris:ar mai trebui...sa vreau???CELY a scris: tu nu vrei ????
NIC- PRIETEN
sa inteleg ca la noapte ne facem de cap...CELY a scris:azi si maine sunt liberaNIC a scris:azi ce sch.mai esti?
NIC- PRIETEN
eu speram sa nu ramai cu traume..dar daca trebuieNIC a scris:o sa ajungem pana acolo????sau de acolo incepem???CELY a scris:normal ca trebuie ..ca apoi ma acuzi de violNIC a scris:ar mai trebui...sa vreau???CELY a scris: tu nu vrei ????
raspuns corect ai castigat 2 cozonaci de l;a cofetaria Luiza....plata se face la ridicarea lorNIC a scris:sa inteleg ca la noapte ne facem de cap...CELY a scris:azi si maine sunt liberaNIC a scris:azi ce sch.mai esti?
deja ma simt norocos...CELY a scris:raspuns corect ai castigat 2 cozonaci de l;a cofetaria Luiza....plata se face la ridicarea lorNIC a scris:sa inteleg ca la noapte ne facem de cap...CELY a scris:azi si maine sunt liberaNIC a scris:azi ce sch.mai esti?
NIC- PRIETEN
ce am sa fac ma sacrific pentru o cauza nobila...CELY a scris: eu speram sa nu ramai cu traume..dar daca trebuie
NIC- PRIETEN
https://www.youtube.com/watch?v=WeIYHy-2nFY&feature=player_embeddedNIC a scris:deja ma simt norocos...CELY a scris:raspuns corect ai castigat 2 cozonaci de l;a cofetaria Luiza....plata se face la ridicarea lorNIC a scris:sa inteleg ca la noapte ne facem de cap...CELY a scris:azi si maine sunt liberaNIC a scris:azi ce sch.mai esti?
Ultima editare efectuata de catre CELY in Lun Aug 31 2009, 23:01, editata de 2 ori
HAPCIU!!!!NIC a scris:ce am sa fac ma sacrific pentru o cauza nobila...CELY a scris: eu speram sa nu ramai cu traume..dar daca trebuie
hai ca e mai bine asa...CELY a scris:https://www.youtube.com/v/WeIYHy-2nFYNIC a scris:deja ma simt norocos...CELY a scris:raspuns corect ai castigat 2 cozonaci de l;a cofetaria Luiza....plata se face la ridicarea lorNIC a scris:sa inteleg ca la noapte ne facem de cap...CELY a scris:azi si maine sunt liberaNIC a scris:azi ce sch.mai esti?
NIC- PRIETEN
inchide fereastra ...te trage curentul...CELY a scris:HAPCIU!!!!NIC a scris:ce am sa fac ma sacrific pentru o cauza nobila...CELY a scris: eu speram sa nu ramai cu traume..dar daca trebuie
NIC- PRIETEN
NIC- PRIETEN
BN CA NU MA FURA CURENTUL ..SI DOAR MA TRAGE SI MA LASANIC a scris:inchide fereastra ...te trage curentul...CELY a scris:HAPCIU!!!!NIC a scris:ce am sa fac ma sacrific pentru o cauza nobila...CELY a scris: eu speram sa nu ramai cu traume..dar daca trebuie
vezi la asta nu m-am gandit...e bine ca nu ne FURA...CELY a scris:BN CA NU MA FURA CURENTUL ..SI DOAR MA TRAGE SI MA LASANIC a scris:inchide fereastra ...te trage curentul...CELY a scris:HAPCIU!!!!NIC a scris:ce am sa fac ma sacrific pentru o cauza nobila...CELY a scris: eu speram sa nu ramai cu traume..dar daca trebuie
NIC- PRIETEN
dar noi putem fura???NIC a scris:vezi la asta nu m-am gandit...e bine ca nu ne FURA...CELY a scris:BN CA NU MA FURA CURENTUL ..SI DOAR MA TRAGE SI MA LASANIC a scris:inchide fereastra ...te trage curentul...CELY a scris:HAPCIU!!!!NIC a scris:ce am sa fac ma sacrific pentru o cauza nobila...CELY a scris: eu speram sa nu ramai cu traume..dar daca trebuie
Trăieşte clipele intens
Chiar când nu eşti înţeles,
Curajos, dar visător,
Găseşti pasul următor...
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)