Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 93 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 93 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
furam sau ne jucam de-a furatul?CELY a scris: dar noi putem fura???
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
depinde ce este de furatNIC a scris:furam sau ne jucam de-a furatul?CELY a scris: dar noi putem fura???
NIC- PRIETEN
era buna una...sa fim treji la minte...CELY a scris: niccccccccccccccccccc...unde esti???? faci cafea???
NIC- PRIETEN
chiar ...ce ar fi de furat...CELY a scris:depinde ce este de furatNIC a scris:furam sau ne jucam de-a furatul?CELY a scris: dar noi putem fura???
NIC- PRIETEN
NIC a scris:era buna una...sa fim treji la minte...CELY a scris: niccccccccccccccccccc...unde esti???? faci cafea???
un gand...NIC a scris:chiar ...ce ar fi de furat...CELY a scris:depinde ce este de furatNIC a scris:furam sau ne jucam de-a furatul?CELY a scris: dar noi putem fura???
multam...draguta ca intodeauna...CELY a scris:NIC a scris:era buna una...sa fim treji la minte...CELY a scris: niccccccccccccccccccc...unde esti???? faci cafea???
NIC- PRIETEN
un vis...CELY a scris:un gand...
NIC- PRIETEN
placerea de partea mea...NIC a scris:multam...draguta ca intodeauna...CELY a scris:NIC a scris:era buna una...sa fim treji la minte...CELY a scris: niccccccccccccccccccc...unde esti???? faci cafea???
...si ma mai gandesc eu ce mai furNIC a scris:un vis...CELY a scris:un gand...
e cam tare...sigur nu o sa mai dorm...CELY a scris:placerea de partea mea...NIC a scris:multam...draguta ca intodeauna...CELY a scris:NIC a scris:era buna una...sa fim treji la minte...CELY a scris: niccccccccccccccccccc...unde esti???? faci cafea???
NIC- PRIETEN
norocul meu ca tu gandesti repede...CELY a scris:...si ma mai gandesc eu ce mai furNIC a scris:un vis...CELY a scris:un gand...
NIC- PRIETEN
mai punem ..NIC a scris:e cam tare...sigur nu o sa mai dorm...CELY a scris:placerea de partea mea...NIC a scris:multam...draguta ca intodeauna...CELY a scris:NIC a scris:era buna una...sa fim treji la minte...CELY a scris: niccccccccccccccccccc...unde esti???? faci cafea???
de unde sti ???a???NIC a scris:norocul meu ca tu gandesti repede...CELY a scris:...si ma mai gandesc eu ce mai furNIC a scris:un vis...CELY a scris:un gand...
nu mai pune...ca trebuie sa merg si la tigara...si cum eu am tigarile cam lungi...CELY a scris:mai punem ..NIC a scris:e cam tare...sigur nu o sa mai dorm...CELY a scris:placerea de partea mea...NIC a scris:multam...draguta ca intodeauna...CELY a scris:NIC a scris:era buna una...sa fim treji la minte...CELY a scris: niccccccccccccccccccc...unde esti???? faci cafea???
NIC- PRIETEN
mai vad si eu cate ceva...chiar daca cu intarziere...CELY a scris:de unde sti ???a???NIC a scris:norocul meu ca tu gandesti repede...CELY a scris:...si ma mai gandesc eu ce mai furNIC a scris:un vis...CELY a scris:un gand...
NIC- PRIETEN
cred ca vine si enrika de la scarbici pana fumezi tuNIC a scris:nu mai pune...ca trebuie sa merg si la tigara...si cum eu am tigarile cam lungi...
sigur ca o sa vina...sper sa ajung totusi pana pleaca...CELY a scris:cred ca vine si enrika de la scarbici pana fumezi tuNIC a scris:nu mai pune...ca trebuie sa merg si la tigara...si cum eu am tigarile cam lungi...
NIC- PRIETEN
mai dar eu nu ma gandesc ..totul curge de la sine ..daca-mi pun neuronul la bataie ...(doar unul am ) atunci se duce totulNIC a scris:mai vad si eu cate ceva...chiar daca cu intarziere...CELY a scris:de unde sti ???a???NIC a scris:norocul meu ca tu gandesti repede...CELY a scris:...si ma mai gandesc eu ce mai furNIC a scris:un vis...CELY a scris:un gand...
ea cand vine zici ca se intoarceNIC a scris:sigur ca o sa vina...sper sa ajung totusi pana pleaca...CELY a scris:cred ca vine si enrika de la scarbici pana fumezi tuNIC a scris:nu mai pune...ca trebuie sa merg si la tigara...si cum eu am tigarile cam lungi...
chiar asa...CELY a scris:mai dar eu nu ma gandesc ..totul curge de la sine ..daca-mi pun neuronul la bataie ...(doar unul am ) atunci se duce totulNIC a scris:mai vad si eu cate ceva...chiar daca cu intarziere...CELY a scris:de unde sti ???a???NIC a scris:norocul meu ca tu gandesti repede...CELY a scris:...si ma mai gandesc eu ce mai furNIC a scris:un vis...CELY a scris:un gand...
NIC- PRIETEN
chiar asa ce???NIC a scris:chiar asa...CELY a scris:mai dar eu nu ma gandesc ..totul curge de la sine ..daca-mi pun neuronul la bataie ...(doar unul am ) atunci se duce totulNIC a scris:mai vad si eu cate ceva...chiar daca cu intarziere...CELY a scris:de unde sti ???a???NIC a scris:norocul meu ca tu gandesti repede...CELY a scris:...si ma mai gandesc eu ce mai furNIC a scris:un vis...CELY a scris:un gand...
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala (unu)
Pagina 12 din 40