Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
o seara linistitadeea a scris:Esti o dragutaCELY a scris:buna ..o cafea si pt tinedeea a scris:Buna seara....
Va doresc o sera frumoasa
Bine v-am gasit ! Io mi-s dacul dacilor.Cu unii m-am mai intalniti pe alte meleaguri si chiar mi-au placut unele.Asa se-ntamlpla: de obicei imi plac unele.Si altele.De fapt ,toate.Asta mi-a scapat.Deci,sa revin;orice asamanare cu persoane,ori intamplari de pe alte meridiane,e cu totul si cu totul intamplatoare.
scorillo- forum member
- Numarul mesajelor : 73
Reputatie : 5
Data de inscriere : 07/09/2009
Localizare : dacia felix
Stare de spirit : aproximativa
bine ai venit :72:o cafea ???un ceai ..cappucinoscorillo a scris:Bine v-am gasit ! Io mi-s dacul dacilor.Cu unii m-am mai intalniti pe alte meleaguri si chiar mi-au placut unele.Asa se-ntamlpla: de obicei imi plac unele.Si altele.De fapt ,toate.Asta mi-a scapat.Deci,sa revin;orice asamanare cu persoane,ori intamplari de pe alte meridiane,e cu totul si cu totul intamplatoare.
Orce,numai cafea sa fie !! Adica,sa fie cafea,numai!
scorillo- forum member
ce mai faci?????scorillo a scris:Orce,numai cafea sa fie !! Adica,sa fie cafea,numai!
enryka- PRIETEN
ok..deci fara zahar si ... eu pregatisem ceai cu cafeascorillo a scris:Orce,numai cafea sa fie !! Adica,sa fie cafea,numai!
dar acum voi pregatii si cafea ,,,
tu de unde aparusi bre??ca ma si speriaienryka a scris:ce mai faci?????scorillo a scris:Orce,numai cafea sa fie !! Adica,sa fie cafea,numai!
Multam !Bine.Bine fac,bine gasesc. S-o crezi tu. M-am abatut un pic pe aici.Am primit o invitatie pe care nu o puteam refuza.enryka a scris:ce mai faci?????scorillo a scris:Orce,numai cafea sa fie !! Adica,sa fie cafea,numai!
scorillo- forum member
Ma coplesesti !!
scorillo- forum member
ei da... asta chiar ca este de crezut(Bine fac,bine gasesc)scorillo a scris:Multam !Bine.Bine fac,bine gasesc. S-o crezi tu. M-am abatut un pic pe aici.Am primit o invitatie pe care nu o puteam refuza.enryka a scris:ce mai faci?????scorillo a scris:Orce,numai cafea sa fie !! Adica,sa fie cafea,numai!
nu asta-mi era intentzia ...dar asta am reusitscorillo a scris:Ma coplesesti !!
seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....scorillo a scris:Ma coplesesti !!
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
Bine fac ,bine gresesc!!!
scorillo- forum member
cu putin zahar e numai bn avem si colegi noi pe aiciCELY a scris:buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
Ultima editare efectuata de catre ionut bmi in Mar Sept 08 2009, 01:36, editata de 1 ori
ionut bmi- PRIETEN
nu gresesti cand faci bn ..dar nici bine nu gasestiscorillo a scris:Bine fac ,bine gresesc!!!
buna seara ....cely....ionut ..si noului venit!!!!CELY a scris:buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
enryka- PRIETEN
scorillo a scris:Bine fac ,bine gresesc!!!
enryka- PRIETEN
ok ..adaugam putzin zaharionut bmi a scris:cu putin zahar e numai bnCELY a scris:buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
si cafeaua este servita ...
sa ai pofta!!!!
sarutmana... uite...am auzit ca e ziua ta astazi...enryka a scris:buna seara ....cely....ionut ..si noului venit!!!!CELY a scris:buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
ionut bmi- PRIETEN
buna dimineatza ...da ionutz ..avem noi locatari ..si incercam sa aducem catzi mai multzi ..sper sa le faca placere si sa ramana alaturi de noienryka a scris:buna seara ....cely....ionut ..si noului venit!!!!CELY a scris:buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
a mea??????ionut bmi a scris:sarutmana... uite...am auzit ca e ziua ta astazi...enryka a scris:buna seara ....cely....ionut ..si noului venit!!!!CELY a scris:buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
enryka- PRIETEN
de salariuionut bmi a scris:sarutmana... uite...am auzit ca e ziua ta astazi...enryka a scris:buna seara ....cely....ionut ..si noului venit!!!!CELY a scris:buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
mersi...edulce k si tn dat tie chiar iti place sa cauti atatea imagini cunosti destul de bn forumul acestaCELY a scris:ok ..adaugam putzin zaharionut bmi a scris:cu putin zahar e numai bnCELY a scris:buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
si cafeaua este servita ...
sa ai pofta!!!!
ionut bmi- PRIETEN
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)