Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 62 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 62 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
eee...dar trebe sa ai si tu o zi a ta candva....asta e ti-am livrat mai devreme ...se mai intamplaenryka a scris:a mea??????ionut bmi a scris:sarutmana... uite...am auzit ca e ziua ta astazi...enryka a scris:buna seara ....cely....ionut ..si noului venit!!!!CELY a scris:buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
ok...primesc florile.....multumesc!!!ionut bmi a scris:eee...dar trebe sa ai si tu o zi a ta candva....asta e ti-am livrat mai devreme ...se mai intamplaenryka a scris:a mea??????ionut bmi a scris:sarutmana... uite...am auzit ca e ziua ta astazi...enryka a scris:buna seara ....cely....ionut ..si noului venit!!!!CELY a scris:buna seara ionutz...am cafea si pt voi ,,,,doresti cu lapte mai dulce????ionut bmi a scris: seara tie si enricay....si yo ...vreau cafea.... , dau asta la schimb....
enryka- PRIETEN
ei as ...am mai multe imagini in pc ...dar dureaza putzin timp pana le postez ..cat despre cunoscut forum ...nu-l cunosc in totalitate ..dar sunt deschisa sprea a invatza oriceionut bmi a scris:mersi...edulce k si tn dat tie chiar iti place sa cauti atatea imagini cunosti destul de bn forumul acesta
scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
enryka- PRIETEN
frumos...e bn ca iti dai silinta....CELY a scris:ei as ...am mai multe imagini in pc ...dar dureaza putzin timp pana le postez ..cat despre cunoscut forum ...nu-l cunosc in totalitate ..dar sunt deschisa sprea a invatza oriceionut bmi a scris:mersi...edulce k si tn dat tie chiar iti place sa cauti atatea imagini cunosti destul de bn forumul acesta
ionut bmi- PRIETEN
ei as ..nu mi-o dau ..dar nevoia te invatzaionut bmi a scris:frumos...e bn ca iti dai silinta....CELY a scris:ei as ...am mai multe imagini in pc ...dar dureaza putzin timp pana le postez ..cat despre cunoscut forum ...nu-l cunosc in totalitate ..dar sunt deschisa sprea a invatza oriceionut bmi a scris:mersi...edulce k si tn dat tie chiar iti place sa cauti atatea imagini cunosti destul de bn forumul acesta
asta-i lovitura sub ....ial mai usor, ca se pierde...sau poate are omul treabaCELY a scris:ce directaenryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
ionut bmi- PRIETEN
de ce dai bre in mine /?A???nu eu am lovit omulionut bmi a scris:asta-i lovitura sub ....ial mai usor, ca se pierde...sau poate are omul treabaCELY a scris:ce directaenryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
ionut bmi- PRIETEN
din cauza enricay ...ca ne-a parasit....dar las ca si treceCELY a scris:de ce dai bre in mine /?A???nu eu am lovit omulionut bmi a scris:asta-i lovitura sub ....ial mai usor, ca se pierde...sau poate are omul treabaCELY a scris:ce directaenryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
ionut bmi- PRIETEN
asta se numeste barfaionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
ei bravo ...dai in mine din cauza ei ..pai nu potzi da direct in ea si pe mine doar sa ma ????ionut bmi a scris:din cauza enricay ...ca ne-a parasit....dar las ca si treceCELY a scris:de ce dai bre in mine /?A???nu eu am lovit omulionut bmi a scris:asta-i lovitura sub ....ial mai usor, ca se pierde...sau poate are omul treabaCELY a scris:ce directaenryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
Ultima editare efectuata de catre CELY in Mar Sept 08 2009, 02:02, editata de 1 ori
tot ce e posibilCELY a scris:asta se numeste barfaionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
ionut bmi- PRIETEN
Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
scorillo- forum member
- Numarul mesajelor : 73
Data de inscriere : 07/09/2009
Localizare : dacia felix
Stare de spirit : aproximativa
dar cum vreti draga sa-l strig!!!ionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
enryka- PRIETEN
ba da....dar sory am gresit destinatarulCELY a scris:ei bravo ...dai in mine din cauza ei ..pai nu potzi da direct in ea si pe mine doar sa ma ????ionut bmi a scris:din cauza enricay ...ca ne-a parasit....dar las ca si treceCELY a scris:de ce dai bre in mine /?A???nu eu am lovit omulionut bmi a scris:asta-i lovitura sub ....ial mai usor, ca se pierde...sau poate are omul treabaCELY a scris:ce directaenryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
ionut bmi- PRIETEN
esti dragut!!!cred c-o sa-mi placi!!!scorillo a scris:Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
enryka- PRIETEN
de obicei il strigi cum are nickname-ul ..sau il intrebi daca are o alta preferintzaenryka a scris:dar cum vreti draga sa-l strig!!!ionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
voi certativa..................k pe el nu l-a deranjat atat de tare intrebarea meaionut bmi a scris:ba da....dar sory am gresit destinatarulCELY a scris:ei bravo ...dai in mine din cauza ei ..pai nu potzi da direct in ea si pe mine doar sa ma ????ionut bmi a scris:din cauza enricay ...ca ne-a parasit....dar las ca si treceCELY a scris:de ce dai bre in mine /?A???nu eu am lovit omulionut bmi a scris:asta-i lovitura sub ....ial mai usor, ca se pierde...sau poate are omul treabaCELY a scris:ce directaenryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
enryka- PRIETEN
ok ..o sa te scuz ..dar n-o sa te iertionut bmi a scris:ba da....dar sory am gresit destinatarulCELY a scris:ei bravo ...dai in mine din cauza ei ..pai nu potzi da direct in ea si pe mine doar sa ma ????ionut bmi a scris:din cauza enricay ...ca ne-a parasit....dar las ca si treceCELY a scris:de ce dai bre in mine /?A???nu eu am lovit omulionut bmi a scris:asta-i lovitura sub ....ial mai usor, ca se pierde...sau poate are omul treabaCELY a scris:ce directaenryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
Ultima editare efectuata de catre CELY in Mar Sept 08 2009, 02:10, editata de 1 ori
pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
ionut bmi- PRIETEN
CELY a scris:de obicei il strigi cum are nickname-ul ..sau il intrebi daca are o alta preferintzaenryka a scris:dar cum vreti draga sa-l strig!!!ionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
enryka- PRIETEN
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)