Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
nici pe mineenryka a scris:voi certativa..................k pe el nu l-a deranjat atat de tare intrebarea mea
ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
enryka- PRIETEN
nu-i frumos din partea ta..cely ti-a dat un sfat si tu.....hopenryka a scris:CELY a scris:de obicei il strigi cum are nickname-ul ..sau il intrebi daca are o alta preferintzaenryka a scris:dar cum vreti draga sa-l strig!!!ionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
eu ma pregatesc sa plec la scarbiciionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
si asta pt ce e?enryka a scris:ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
ionut bmi- PRIETEN
pt k nu vb cu mnionut bmi a scris:si asta pt ce e?enryka a scris:ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
enryka- PRIETEN
bn atunci spor la treaba si o seara frumoasa....te dulce, de nu mai staiCELY a scris:eu ma pregatesc sa plec la scarbiciionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
ionut bmi- PRIETEN
rautate ...te voi pune pe lantz...bine face papagalul tau ca nu vb cu tineenryka a scris:CELY a scris:de obicei il strigi cum are nickname-ul ..sau il intrebi daca are o alta preferintzaenryka a scris:dar cum vreti draga sa-l strig!!!ionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
stai mai ca nu plec acum ..dupa ora 22ionut bmi a scris:bn atunci spor la treaba si o seara frumoasa....te dulce, de nu mai staiCELY a scris:eu ma pregatesc sa plec la scarbiciionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
azi ..nu te sufar :09:si......papagalul a scos niste sunete azi da???CELY a scris:rautate ...te voi pune pe lantz...bine face papagalul tau ca nu vb cu tineenryka a scris:CELY a scris:de obicei il strigi cum are nickname-ul ..sau il intrebi daca are o alta preferintzaenryka a scris:dar cum vreti draga sa-l strig!!!ionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
enryka- PRIETEN
aha ..parca aveai partener de conversatzie....enryka a scris:pt k nu vb cu mnionut bmi a scris:si asta pt ce e?enryka a scris:ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
aaaaenryka a scris:pt k nu vb cu mnionut bmi a scris:si asta pt ce e?enryka a scris:ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
scz....ce mai faci? cum te descurci cu noul tau ceas desteptator? l-ai fixat bn sa te trezeasca dimineata?
ionut bmi- PRIETEN
ce noroc pe mine ..azi ...oare nu m-a strigat pe mine papagalul ???enryka a scris:azi ..nu te sufar :09:si......papagalul a scos niste sunete azi da???CELY a scris:rautate ...te voi pune pe lantz...bine face papagalul tau ca nu vb cu tineenryka a scris:CELY a scris:de obicei il strigi cum are nickname-ul ..sau il intrebi daca are o alta preferintzaenryka a scris:dar cum vreti draga sa-l strig!!!ionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
ce treaba ai tu cu ceasul meu????vrei sa plec??/ei bn ..nu-ti dau satisfactie
enryka- PRIETEN
pai te am pe tine si o mai am si pe enrika....dar asta seara am neglijat-o putin ...nu a fost prea frumos din partea mea...CELY a scris:aha ..parca aveai partener de conversatzie....enryka a scris:pt k nu vb cu mnionut bmi a scris:si asta pt ce e?enryka a scris:ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
ionut bmi- PRIETEN
te stiga mereu ...crede ca esti sorasaCELY a scris:ce noroc pe mine ..azi ...oare nu m-a strigat pe mine papagalul ???enryka a scris:azi ..nu te sufar :09:si......papagalul a scos niste sunete azi da???CELY a scris:rautate ...te voi pune pe lantz...bine face papagalul tau ca nu vb cu tineenryka a scris:CELY a scris:de obicei il strigi cum are nickname-ul ..sau il intrebi daca are o alta preferintzaenryka a scris:dar cum vreti draga sa-l strig!!!ionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
enryka- PRIETEN
mai eu vb cu enrykaionut bmi a scris:pai te am pe tine si o mai am si pe enrika....dar asta seara am neglijat-o putin ...nu a fost prea frumos din partea mea...CELY a scris:aha ..parca aveai partener de conversatzie....enryka a scris:pt k nu vb cu mnionut bmi a scris:si asta pt ce e?enryka a scris:ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
draga dar ma refeream la papagal....nu te-am trimis la somnicaenryka a scris:ce treaba ai tu cu ceasul meu????vrei sa plec??/ei bn ..nu-ti dau satisfactie
ionut bmi- PRIETEN
crede ca-i sunt mama ..nu sora ..dar nu sti tuenryka a scris:te stiga mereu ...crede ca esti sorasaCELY a scris:ce noroc pe mine ..azi ...oare nu m-a strigat pe mine papagalul ???enryka a scris:azi ..nu te sufar :09:si......papagalul a scos niste sunete azi da???CELY a scris:rautate ...te voi pune pe lantz...bine face papagalul tau ca nu vb cu tineenryka a scris:CELY a scris:de obicei il strigi cum are nickname-ul ..sau il intrebi daca are o alta preferintzaenryka a scris:dar cum vreti draga sa-l strig!!!ionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
nu tu m-ai neglijat!!!eu!!!.........azi e una din zilele in care ti-as minca urechileionut bmi a scris:pai te am pe tine si o mai am si pe enrika....dar asta seara am neglijat-o putin ...nu a fost prea frumos din partea mea...CELY a scris:aha ..parca aveai partener de conversatzie....enryka a scris:pt k nu vb cu mnionut bmi a scris:si asta pt ce e?enryka a scris:ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
enryka- PRIETEN
aaaaCELY a scris:mai eu vb cu enrykaionut bmi a scris:pai te am pe tine si o mai am si pe enrika....dar asta seara am neglijat-o putin ...nu a fost prea frumos din partea mea...CELY a scris:aha ..parca aveai partener de conversatzie....enryka a scris:pt k nu vb cu mnionut bmi a scris:si asta pt ce e?enryka a scris:ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
si acuma de mn? sau cu mn?
ionut bmi- PRIETEN
lasati-mi pasarea in pace mai!!!ionut bmi a scris:draga dar ma refeream la papagal....nu te-am trimis la somnicaenryka a scris:ce treaba ai tu cu ceasul meu????vrei sa plec??/ei bn ..nu-ti dau satisfactie
enryka- PRIETEN
pe linga tine...iti spun eu!!!tu da-i bice!!!ionut bmi a scris:aaaaCELY a scris:mai eu vb cu enrykaionut bmi a scris:pai te am pe tine si o mai am si pe enrika....dar asta seara am neglijat-o putin ...nu a fost prea frumos din partea mea...CELY a scris:aha ..parca aveai partener de conversatzie....enryka a scris:pt k nu vb cu mnionut bmi a scris:si asta pt ce e?enryka a scris:ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
enryka- PRIETEN
mai mult sau decat si...ionut bmi a scris:aaaaCELY a scris:mai eu vb cu enrykaionut bmi a scris:pai te am pe tine si o mai am si pe enrika....dar asta seara am neglijat-o putin ...nu a fost prea frumos din partea mea...CELY a scris:aha ..parca aveai partener de conversatzie....enryka a scris:pt k nu vb cu mnionut bmi a scris:si asta pt ce e?enryka a scris:ionut bmi a scris:pai uite..mai pierd timpul pe aici....ca inca nu am somn...mai schimb o vb cu ai mei prieteni dragi...tu cmf?CELY a scris:tu ce mai faci ionutz????
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala (unu)