Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
enryka a scris:esti dragut!!!cred c-o sa-mi placi!!!scorillo a scris:Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
Stai la rand,ca mai intai ma plac eu pe mine.Si ma plac asa de al dracului de tare ca de-incepe sa-mi placa si mie de cineva ,incep sa ma simt neglijat.
scorillo- forum member
- Numarul mesajelor : 73
Reputatie : 5
Data de inscriere : 07/09/2009
Localizare : dacia felix
Stare de spirit : aproximativa
e....la dracu.....nuuuuuuuu............dar sper sa vina ziua aia ...k dak nu...CELY a scris: enryka ..fata ..esti in periaoda aia fata???
enryka- PRIETEN
si eu tacsu...dar nici pe asta nu o stii...CELY a scris:crede ca-i sunt mama ..nu sora ..dar nu sti tuenryka a scris:te stiga mereu ...crede ca esti sorasaCELY a scris:ce noroc pe mine ..azi ...oare nu m-a strigat pe mine papagalul ???enryka a scris:azi ..nu te sufar :09:si......papagalul a scos niste sunete azi da???CELY a scris:rautate ...te voi pune pe lantz...bine face papagalul tau ca nu vb cu tineenryka a scris:CELY a scris:de obicei il strigi cum are nickname-ul ..sau il intrebi daca are o alta preferintzaenryka a scris:dar cum vreti draga sa-l strig!!!ionut bmi a scris:pana se obisnuiete si el cu forumul....acuma cred ca-l descoase din toate partile...
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
sper sa-ti placa mai putin de tine si mai mult de minescorillo a scris:enryka a scris:esti dragut!!!cred c-o sa-mi placi!!!scorillo a scris:Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
Stai la rand,ca mai intai ma plac eu pe mine.Si ma plac asa de al dracului de tare ca de-incepe sa-mi placa si mie de cineva ,incep sa ma simt neglijat.
enryka- PRIETEN
etete cotzoharlaenryka a scris:sper sa-ti placa mai putin de tine si mai mult de minescorillo a scris:enryka a scris:esti dragut!!!cred c-o sa-mi placi!!!scorillo a scris:Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
data viitoareCELY a scris: de ce nu-mi spune-tzi ca atzi dat paginaaaaaaaaaaaa......
ionut bmi- PRIETEN
auzi hoasca???nu te baga tu pe ce-am pescuit eu...CELY a scris:etete cotzoharlaenryka a scris:sper sa-ti placa mai putin de tine si mai mult de minescorillo a scris:enryka a scris:esti dragut!!!cred c-o sa-mi placi!!!scorillo a scris:Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
enryka- PRIETEN
sa nu uitzi...ionut bmi a scris:data viitoareCELY a scris: de ce nu-mi spune-tzi ca atzi dat paginaaaaaaaaaaaa......
etete....cum vn cate unul nou.....cum uitati de mn....uitativa suntCELY a scris:etete cotzoharlaenryka a scris:sper sa-ti placa mai putin de tine si mai mult de minescorillo a scris:enryka a scris:esti dragut!!!cred c-o sa-mi placi!!!scorillo a scris:Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
ionut bmi- PRIETEN
lume noua!!!!!!!10 nails
enryka- PRIETEN
Bravos,natiune !! Unde-am nimerit,Doamne?!!!enryka a scris:sper sa-ti placa mai putin de tine si mai mult de minescorillo a scris:enryka a scris:esti dragut!!!cred cscorillo a scris:Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
-o sa-mi placi!!!
scorillo- forum member
aici erai ???ionut bmi a scris:etete....cum vn cate unul nou.....cum uitati de mn....uitativa sunt
unde zici k esti?????ionut bmi a scris:etete....cum vn cate unul nou.....cum uitati de mn....uitativa suntCELY a scris:etete cotzoharlaenryka a scris:sper sa-ti placa mai putin de tine si mai mult de minescorillo a scris:enryka a scris:esti dragut!!!cred c-o sa-mi placi!!!scorillo a scris:Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
enryka- PRIETEN
seara .....sper ca lumea noua de a venit acuma sa fie fata....sa mai pescuiesc si eu cv ..nu numai voienryka a scris:lume noua!!!!!!!10 nails
ionut bmi- PRIETEN
nu-ti place unde ai aterizat????vrei sa dai timpul inapoi???scorillo a scris:Bravos,natiune !! Unde-am nimerit,Doamne?!!!enryka a scris:sper sa-ti placa mai putin de tine si mai mult de minescorillo a scris:enryka a scris:esti dragut!!!cred cscorillo a scris:Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
-o sa-mi placi!!!
enryka- PRIETEN
seara....sper sa fie tot baiet...dupa numi bre!!!!si hai sa te pup sa-ti treacaionut bmi a scris:seara .....sper ca lumea noua de a venit acuma sa fie fata....sa mai pescuiesc si eu cv ..nu numai voienryka a scris:lume noua!!!!!!!10 nails
enryka- PRIETEN
o seara linisitita la toate lumea
eu am iesit si vise pufoase
ionut bmi- PRIETEN
ms si eu te ....ca esti o dulce..enryka a scris:seara....sper sa fie tot baiet...dupa numi bre!!!!si hai sa te pup sa-ti treacaionut bmi a scris:seara .....sper ca lumea noua de a venit acuma sa fie fata....sa mai pescuiesc si eu cv ..nu numai voienryka a scris:lume noua!!!!!!!10 nails
ionut bmi- PRIETEN
asa repede ???o seara linistitaionut bmi a scris:o seara linisitita la toate lumea
CELY a scris:asa repede ???o seara linistitaionut bmi a scris:o seara linisitita la toate lumea
enryka- PRIETEN
da asa repede....ca azi noapte am fost de sv...si sunt treaz de la 03:00...m-a ajuns oboseala de acuma...CELY a scris:asa repede ???o seara linistitaionut bmi a scris:o seara linisitita la toate lumea
ionut bmi- PRIETEN
enryka a scris:nu-ti place unde ai aterizat????vrei sa dai timpul inapoi???scorillo a scris:Bravos,natiune !! Unde-am nimerit,Doamne?!!!enryka a scris:sper sa-ti placa mai putin de tine si mai mult de minescorillo a scris:enryka a scris:esti dragut!!!cred cscorillo a scris:Deocamdata ma documentez.Da' ,cum ii prind spilul,nu mai scapati de mine.Incerc sa ma dumiresc cum vine treaba cu topicu'.Po'urma inca nu stiu ce sa zic,cum sa zic,despre cine ori despre ce sa zic.Ca de'ar fi numa oameni s-ar zice despre fimei,c-asa se-ntampla,astia de nu vorbesc despre fotbal,zic de muieri.Cateodata.enryka a scris:scorillo!!!!!ce faci???nu vb cu noi???
-o sa-mi placi!!!
Daaa!! Cu atatea femei frumoase in jurul meu , l-as da bucuros cu vreun pol inapoi (timpu' bre ,nu polu' )
scorillo- forum member
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)