Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (trei)
+8
gina20
ionut bmi
eci
NIC
Admin
Iubirik
Cristen
enryka
12 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
cafea cu aroma virtuala (trei)
Ultima editare efectuata de catre enryka in Mier Sept 09 2009, 02:21, editata de 1 ori
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (trei)
hai....stai linistita...nu mai plange...nu te-a uitat el pe tine...CELY a scris:o sa-i fac plangere ..pt abandon ..a uitat de mineNIC a scris:o sa-l intrebam pe Cozmin...el stie mai bine...CELY a scris: o fi crap???
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
cred in tineNIC a scris:hai....stai linistita...nu mai plange...nu te-a uitat el pe tine...CELY a scris:o sa-i fac plangere ..pt abandon ..a uitat de mineNIC a scris:o sa-l intrebam pe Cozmin...el stie mai bine...CELY a scris: o fi crap???
asa deci... de la tine era atata umezeala....CELY a scris:azi cred ca nu le mai am ..le-am varsat ieriNIC a scris:si ai tu lacrimi ca sa plangi????CELY a scris: pai sa nu dai ..ca eu pang
NIC- PRIETEN
asa sa faci...dar sa sti ca eu nu cred...CELY a scris:cred in tine
NIC- PRIETEN
asa se pare...NIC a scris:asa deci... de la tine era atata umezeala....CELY a scris:azi cred ca nu le mai am ..le-am varsat ieriNIC a scris:si ai tu lacrimi ca sa plangi????CELY a scris: pai sa nu dai ..ca eu pang
tu ce nu crezi ??sau in cine nu crezi???NIC a scris:asa sa faci...dar sa sti ca eu nu cred...CELY a scris:cred in tine
sti eu chiar m-am udat...putin e adevarat dar...in masinaCELY a scris: asa se pare...
NIC- PRIETEN
in mine...de ce...hm...nu mai stiu nici eu...CELY a scris:tu ce nu crezi ??sau in cine nu crezi???NIC a scris:asa sa faci...dar sa sti ca eu nu cred...CELY a scris:cred in tine
NIC- PRIETEN
te-ai udat in masina??dar eu n-am plans in masinaNIC a scris:sti eu chiar m-am udat...putin e adevarat dar...in masinaCELY a scris: asa se pare...
ei da...acum chiar cred cu adevaratNIC a scris:in mine...de ce...hm...nu mai stiu nici eu...CELY a scris:tu ce nu crezi ??sau in cine nu crezi???NIC a scris:asa sa faci...dar sa sti ca eu nu cred...CELY a scris:cred in tine
stiu...dar am trecut prin raul facut de lacrimile tale...ca daca erai la mine in masina nu mai plangeai...nu aveai timp...CELY a scris:te-ai udat in masina??dar eu n-am plans in masinaNIC a scris:sti eu chiar m-am udat...putin e adevarat dar...in masinaCELY a scris: asa se pare...
NIC- PRIETEN
ei da ..sigur imi dadeai de lucruNIC a scris:stiu...dar am trecut prin raul facut de lacrimile tale...ca daca erai la mine in masina nu mai plangeai...nu aveai timp...CELY a scris:te-ai udat in masina??dar eu n-am plans in masinaNIC a scris:sti eu chiar m-am udat...putin e adevarat dar...in masinaCELY a scris: asa se pare...
eu te-am spus ca nu mint...mai scriu eu gresit,mai mananc cate o litera ,mai pun un o in loc de u sau invers dar...nu mintCELY a scris:ei da...acum chiar cred cu adevarat
Ultima editare efectuata de catre NIC in Lun Sept 21 2009, 04:54, editata de 1 ori
NIC- PRIETEN
sigur...ce nu ma crezi in stare???CELY a scris:ei da ..sigur imi dadeai de lucru
NIC- PRIETEN
nici macar o minciunica mica/??NIC a scris:eu te-am spus ca nu mint...mai scriu eu gresit,mai mananc cate o litera ,mai pun uno in loc de u sau invers dar...nu mintCELY a scris:ei da...acum chiar cred cu adevarat
nu...nici mica...nu sti ca buturuga mica...CELY a scris:nici macar o minciunica mica/??NIC a scris:eu te-am spus ca nu mint...mai scriu eu gresit,mai mananc cate o litera ,mai pun uno in loc de u sau invers dar...nu mintCELY a scris:ei da...acum chiar cred cu adevarat
NIC- PRIETEN
cum sa nu te cred ..in stare?doar ti-am zis ca azi cred...nu sunt ateuNIC a scris:sigur...ce nu ma crezi in stare???CELY a scris:ei da ..sigur imi dadeai de lucru
aha...numai azi???sa inteleg ca in rest esti libera la credinta?CELY a scris:cum sa nu te cred ..in stare?doar ti-am zis ca azi cred...nu sunt ateuNIC a scris:sigur...ce nu ma crezi in stare???CELY a scris:ei da ..sigur imi dadeai de lucru
NIC- PRIETEN
ei da...dar nu cred ca nu spui minciunele sunt lucruri care trebuiesc ascunse ..si le inlocuim cu o minciunicaNIC a scris:nu...nici mica...nu sti ca buturuga mica...CELY a scris:nici macar o minciunica mica/??NIC a scris:eu te-am spus ca nu mint...mai scriu eu gresit,mai mananc cate o litera ,mai pun uno in loc de u sau invers dar...nu mintCELY a scris:ei da...acum chiar cred cu adevarat
NIC a scris:aha...numai azi???sa inteleg ca in rest esti libera la credinta?CELY a scris:cum sa nu te cred ..in stare?doar ti-am zis ca azi cred...nu sunt ateuNIC a scris:sigur...ce nu ma crezi in stare???CELY a scris:ei da ..sigur imi dadeai de lucru
da???sunt si asfel de lucruri???de ex.?CELY a scris:ei da...dar nu cred ca nu spui minciunele sunt lucruri care trebuiesc ascunse ..si le inlocuim cu o minciunica
NIC- PRIETEN
de exemplu ...copilul gaseste ceva intim ..care inca nu-i timpul sa-l descopere ..tu ii spui adevarul ..sau ocolesti adevarul spunand ceva eronat???NIC a scris:da???sunt si asfel de lucruri???de ex.?CELY a scris:ei da...dar nu cred ca nu spui minciunele sunt lucruri care trebuiesc ascunse ..si le inlocuim cu o minciunica
[/quote] frumoasa melodie...trebuie sa o mai repetam impreuna...CELY a scris:
NIC- PRIETEN
uite vezi...la copil nu m-am gandit...CELY a scris:de exemplu ...copilul gaseste ceva intim ..care inca nu-i timpul sa-l descopere ..tu ii spui adevarul ..sau ocolesti adevarul spunand ceva eronat???
NIC- PRIETEN
frumoasa melodie...trebuie sa o mai repetam impreuna... [/quote]tu te ocupi de partea artistica ....NIC a scris:CELY a scris:
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8
Pagina 35 din 40