Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 4
+4
matuka
NIC
enryka
Iubirik
8 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
cafea cu aroma virtuala 4
Rezumarea primului mesaj :
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
Ultima editare efectuata de catre CELY in Lun Sept 28 2009, 02:12, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 4
caldutNIC a scris:sper ca nu te-am trezit din somn?CELY a scris:daca vi asa tiptil ..si vb in soapta ..buna nic ... la tineNIC a scris:na ca te-am speriat...NIC a scris:buna seara...ce faci Cely stai in umbra?
hm...bine...binisor...sper ca tot bine.... tu cu ce te mai lauzi?CELY a scris: nicccccccccccc...ce faci ..ce ai facut ..si ce-o sa mai faci???
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
eu nu ma laud ...ma las laudataNIC a scris:hm...bine...binisor...sper ca tot bine.... tu cu ce te mai lauzi?CELY a scris: nicccccccccccc...ce faci ..ce ai facut ..si ce-o sa mai faci???
sa inteleg ca-ti place sa fi laudata????CELY a scris:eu nu ma laud ...ma las laudataNIC a scris:hm...bine...binisor...sper ca tot bine.... tu cu ce te mai lauzi?CELY a scris: nicccccccccccc...ce faci ..ce ai facut ..si ce-o sa mai faci???
NIC- PRIETEN
si daca stau si ma gandesc chiar meriti sa fi laudata...
NIC- PRIETEN
pt ce ??A???NIC a scris:si daca stau si ma gandesc chiar meriti sa fi laudata...
cate nu faci tu!!!!si bine inteles lucruri bune...CELY a scris:pt ce ??A???NIC a scris:si daca stau si ma gandesc chiar meriti sa fi laudata...
NIC- PRIETEN
ei da ..asta este parerea ta ..si ti-o respect numai ca multi nu m-au inteles sau n-au vrut sa ma inteleagaNIC a scris:cate nu faci tu!!!!si bine inteles lucruri bune...CELY a scris:pt ce ??A???NIC a scris:si daca stau si ma gandesc chiar meriti sa fi laudata...
sti eu... am cam chefuit...a fost sarbatoare...am 6 ani...
NIC- PRIETEN
fiecare cu parerea lui...dar eu te sustin pe tine...pentru ca te...te...CELY a scris:ei da ..asta este parerea ta ..si ti-o respect numai ca multi nu m-au inteles sau n-au vrut sa ma inteleagaNIC a scris:cate nu faci tu!!!!si bine inteles lucruri bune...CELY a scris:pt ce ??A???NIC a scris:si daca stau si ma gandesc chiar meriti sa fi laudata...
NIC- PRIETEN
sa cresteti mari ...noi am avut luni 10 anisoriNIC a scris:sti eu... am cam chefuit...a fost sarbatoare...am 6 ani...
stiu...am citit in ,,presa"dar nu te-am gasit sa te beau...CELY a scris:sa cresteti mari ...noi am avut luni 10 anisoriNIC a scris:sti eu... am cam chefuit...a fost sarbatoare...am 6 ani...
NIC- PRIETEN
te ce???NIC a scris:fiecare cu parerea lui...dar eu te sustin pe tine...pentru ca te...te...CELY a scris:ei da ..asta este parerea ta ..si ti-o respect numai ca multi nu m-au inteles sau n-au vrut sa ma inteleagaNIC a scris:cate nu faci tu!!!!si bine inteles lucruri bune...CELY a scris:pt ce ??A???NIC a scris:si daca stau si ma gandesc chiar meriti sa fi laudata...
te...lasa ca stiu numai eu...CELY a scris:te ce???NIC a scris:fiecare cu parerea lui...dar eu te sustin pe tine...pentru ca te...te...CELY a scris:ei da ..asta este parerea ta ..si ti-o respect numai ca multi nu m-au inteles sau n-au vrut sa ma inteleagaNIC a scris:cate nu faci tu!!!!si bine inteles lucruri bune...CELY a scris:pt ce ??A???NIC a scris:si daca stau si ma gandesc chiar meriti sa fi laudata...
NIC- PRIETEN
oo..dar noi sarbatorim de sambata..nu mai cautat unde trebuieNIC a scris:stiu...am citit in ,,presa"dar nu te-am gasit sa te beau...CELY a scris:sa cresteti mari ...noi am avut luni 10 anisoriNIC a scris:sti eu... am cam chefuit...a fost sarbatoare...am 6 ani...
asta da chef...si eu sa nu stiu unde sa te caut pe tine...CELY a scris:oo..dar noi sarbatorim de sambata..nu mai cautat unde trebuieNIC a scris:stiu...am citit in ,,presa"dar nu te-am gasit sa te beau...CELY a scris:sa cresteti mari ...noi am avut luni 10 anisoriNIC a scris:sti eu... am cam chefuit...a fost sarbatoare...am 6 ani...
NIC- PRIETEN
si mie cine-mi spune sa stiu si eu???NIC a scris:te...lasa ca stiu numai eu...
lasa ca tu sti si asa prea multe...CELY a scris:si mie cine-mi spune sa stiu si eu???NIC a scris:te...lasa ca stiu numai eu...
NIC- PRIETEN
te uitai sa vezi daca este lumina aprinsa la fereastra ..NIC a scris:asta da chef...si eu sa nu stiu unde sa te caut pe tine...CELY a scris:oo..dar noi sarbatorim de sambata..nu mai cautat unde trebuieNIC a scris:stiu...am citit in ,,presa"dar nu te-am gasit sa te beau...CELY a scris:sa cresteti mari ...noi am avut luni 10 anisoriNIC a scris:sti eu... am cam chefuit...a fost sarbatoare...am 6 ani...
ce ofticos estiNIC a scris:lasa ca tu sti si asa prea multe...CELY a scris:si mie cine-mi spune sa stiu si eu???NIC a scris:te...lasa ca stiu numai eu...
lamba e aprinsa,poarta e deschisa....CELY a scris:te uitai sa vezi daca este lumina aprinsa la fereastra ..NIC a scris:asta da chef...si eu sa nu stiu unde sa te caut pe tine...CELY a scris:oo..dar noi sarbatorim de sambata..nu mai cautat unde trebuieNIC a scris:stiu...am citit in ,,presa"dar nu te-am gasit sa te beau...CELY a scris:sa cresteti mari ...noi am avut luni 10 anisoriNIC a scris:sti eu... am cam chefuit...a fost sarbatoare...am 6 ani...
NIC- PRIETEN
nu sunt ofticos dar...parac i-mi pare rau...CELY a scris:ce ofticos estiNIC a scris:lasa ca tu sti si asa prea multe...CELY a scris:si mie cine-mi spune sa stiu si eu???NIC a scris:te...lasa ca stiu numai eu...
NIC- PRIETEN
rau rau ..nu asa...de asta ai ramas asa micNIC a scris:nu sunt ofticos dar...parac i-mi pare rau...CELY a scris:ce ofticos estiNIC a scris:lasa ca tu sti si asa prea multe...CELY a scris:si mie cine-mi spune sa stiu si eu???NIC a scris:te...lasa ca stiu numai eu...
uite ca ma luat curentul...si nu mai gasesc intrarea...CELY a scris: daca-i poarta deschisa...intra acum ...
NIC- PRIETEN
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)