Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 4
+4
matuka
NIC
enryka
Iubirik
8 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
cafea cu aroma virtuala 4
Rezumarea primului mesaj :
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
Ultima editare efectuata de catre CELY in Lun Sept 28 2009, 02:12, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 4
si unde te-a dus???NIC a scris:uite ca ma luat curentul...si nu mai gasesc intrarea...CELY a scris: daca-i poarta deschisa...intra acum ...
sa sti ca nu-i de la mine...eu chiar vroiam sa oCELY a scris: si cand ma gandesc ca enryka doarme ..dupa ce i-am dat somnifere
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
ma rataci prin paginile astea...CELY a scris:si unde te-a dus???NIC a scris:uite ca ma luat curentul...si nu mai gasesc intrarea...CELY a scris: daca-i poarta deschisa...intra acum ...
NIC- PRIETEN
eu nu vroiam sa o ...NIC a scris:sa sti ca nu-i de la mine...eu chiar vroiam sa oCELY a scris: si cand ma gandesc ca enryka doarme ..dupa ce i-am dat somnifere
NIC- PRIETEN
de ce bre?CELY a scris:eu nu vroiam sa o ...NIC a scris:sa sti ca nu-i de la mine...eu chiar vroiam sa oCELY a scris: si cand ma gandesc ca enryka doarme ..dupa ce i-am dat somnifere
NIC- PRIETEN
sa trimit pompieriiNIC a scris:ma rataci prin paginile astea...CELY a scris:si unde te-a dus???NIC a scris:uite ca ma luat curentul...si nu mai gasesc intrarea...CELY a scris: daca-i poarta deschisa...intra acum ...
nu...ca ma regasisi...poate mai tarziu daca ma voi incinge...CELY a scris:sa trimit pompieriiNIC a scris:ma rataci prin paginile astea...CELY a scris:si unde te-a dus???NIC a scris:uite ca ma luat curentul...si nu mai gasesc intrarea...CELY a scris: daca-i poarta deschisa...intra acum ...
NIC- PRIETEN
NIC- PRIETEN
azi sunt geloasaNIC a scris:de ce bre?CELY a scris:eu nu vroiam sa o ...NIC a scris:sa sti ca nu-i de la mine...eu chiar vroiam sa oCELY a scris: si cand ma gandesc ca enryka doarme ..dupa ce i-am dat somnifere
azi care a trecut sau care vine?CELY a scris:azi sunt geloasaNIC a scris:de ce bre?CELY a scris:eu nu vroiam sa o ...NIC a scris:sa sti ca nu-i de la mine...eu chiar vroiam sa oCELY a scris: si cand ma gandesc ca enryka doarme ..dupa ce i-am dat somnifere
NIC- PRIETEN
pai de-ti dau noptile-napoi ..sigur te vei incinge carand la eleNIC a scris:nu...ca ma regasisi...poate mai tarziu daca ma voi incinge...CELY a scris:sa trimit pompieriiNIC a scris:ma rataci prin paginile astea...CELY a scris:si unde te-a dus???NIC a scris:uite ca ma luat curentul...si nu mai gasesc intrarea...CELY a scris: daca-i poarta deschisa...intra acum ...
si nu faci tu pe pompierul?CELY a scris:pai de-ti dau noptile-napoi ..sigur te vei incinge carand la eleNIC a scris:nu...ca ma regasisi...poate mai tarziu daca ma voi incinge...CELY a scris:sa trimit pompieriiNIC a scris:ma rataci prin paginile astea...CELY a scris:si unde te-a dus???NIC a scris:uite ca ma luat curentul...si nu mai gasesc intrarea...CELY a scris: daca-i poarta deschisa...intra acum ...
NIC- PRIETEN
care a venitNIC a scris:azi care a trecut sau care vine?CELY a scris:azi sunt geloasaNIC a scris:de ce bre?CELY a scris:eu nu vroiam sa o ...NIC a scris:sa sti ca nu-i de la mine...eu chiar vroiam sa oCELY a scris: si cand ma gandesc ca enryka doarme ..dupa ce i-am dat somnifere
oleleu...se pare ca va fi o zi lunga...CELY a scris:care a venitNIC a scris:azi care a trecut sau care vine?CELY a scris:azi sunt geloasaNIC a scris:de ce bre?CELY a scris:eu nu vroiam sa o ...NIC a scris:sa sti ca nu-i de la mine...eu chiar vroiam sa oCELY a scris: si cand ma gandesc ca enryka doarme ..dupa ce i-am dat somnifere
NIC- PRIETEN
nee..are mai putin de 24 de oreNIC a scris:oleleu...se pare ca va fi o zi lunga...
ei...ziceam si eu poate se ,,lipeste"CELY a scris:NIC a scris:si nu faci tu pe pompierul?
NIC- PRIETEN
sa sti ca an vazut si eu ca ziua s-a micsorat...nu mai are24 de oreCELY a scris:nee..are mai putin de 24 de oreNIC a scris:oleleu...se pare ca va fi o zi lunga...
NIC- PRIETEN
cu picaturaNIC a scris:ei...ziceam si eu poate se ,,lipeste"CELY a scris:NIC a scris:si nu faci tu pe pompierul?
picatura cu picatura...CELY a scris:cu picaturaNIC a scris:ei...ziceam si eu poate se ,,lipeste"CELY a scris:NIC a scris:si nu faci tu pe pompierul?
NIC- PRIETEN
si imbatranim mai repedeNIC a scris:sa sti ca an vazut si eu ca ziua s-a micsorat...nu mai are24 de oreCELY a scris:nee..are mai putin de 24 de oreNIC a scris:oleleu...se pare ca va fi o zi lunga...
eu...nu vreau sa fiu batran....CELY a scris:si imbatranim mai repedeNIC a scris:sa sti ca an vazut si eu ca ziua s-a micsorat...nu mai are24 de oreCELY a scris:nee..are mai putin de 24 de oreNIC a scris:oleleu...se pare ca va fi o zi lunga...
NIC- PRIETEN
eu vreauNIC a scris:eu...nu vreau sa fiu batran....CELY a scris:si imbatranim mai repedeNIC a scris:sa sti ca an vazut si eu ca ziua s-a micsorat...nu mai are24 de oreCELY a scris:nee..are mai putin de 24 de oreNIC a scris:oleleu...se pare ca va fi o zi lunga...
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala (doi)
Pagina 26 din 40