Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 5
+4
enryka
gina20
NIC
Iubirik
8 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
cafea cu aroma virtuala 5
Rezumarea primului mesaj :
cafeaua este pregatita ...
cafeaua este pregatita ...
Ultima editare efectuata de catre CELY in Vin Oct 16 2009, 00:24, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 5
nu nu poftesc
gina20- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 822
Reputatie : 15
Data de inscriere : 12/09/2009
Localizare : BRASOV
Stare de spirit : este
numai cu tine!!ai uitat??scorillo a scris:numai cu unii???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
buna seara ,CELY a scris:numai cu cei care trec testulscorillo a scris:numai cu unii???
eu am trecut testul?
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
ok ...am pregatit o ciorbita cu scarita afumata...spaghete cu ciuperci si piept de pui ..si o salata de conopida cu maionezagina20 a scris:nu nu poftesc
buna seara si ceilorlanti de pe aici....pup dulce fetele ...sii salut pe baieti
ionut bmi- PRIETEN
buna seara pai eu de unde sa stiu daca ai trecut testul ...cand tu stai numai in deplasareionut bmi a scris:buna seara ,CELY a scris:numai cu cei care trec testulscorillo a scris:numai cu unii???
eu am trecut testul?
ce de bunatati ,ai terminat de facut zarzavatulCELY a scris:ok ...am pregatit o ciorbita cu scarita afumata...spaghete cu ciuperci si piept de pui ..si o salata de conopida cu maionezagina20 a scris:nu nu poftesc
gina20- PRIETEN
buna seara ionutionut bmi a scris:buna seara si ceilorlanti de pe aici....pup dulce fetele ...sii salut pe baieti
gina20- PRIETEN
si ceva cald de baut ..ai adus????ionut bmi a scris:buna seara si ceilorlanti de pe aici....pup dulce fetele ...sii salut pe baieti
auuu...tocmai mi se facu foame....nu imi faci o invitaite la tn....sa-ti zic daca sunt bune bucatele ce le-ai pregatitCELY a scris:ok ...am pregatit o ciorbita cu scarita afumata...spaghete cu ciuperci si piept de pui ..si o salata de conopida cu maionezagina20 a scris:nu nu poftesc
ionut bmi- PRIETEN
oo..zarzavatul este facut de mult timp ...azi am terminat cu muraturile si cu gogosarii ..mai am sa pun varza la muratgina20 a scris:ce de bunatati ,ai terminat de facut zarzavatulCELY a scris:ok ...am pregatit o ciorbita cu scarita afumata...spaghete cu ciuperci si piept de pui ..si o salata de conopida cu maionezagina20 a scris:nu nu poftesc
pai nu ...dar trebuia sa aduc?....CELY a scris:si ceva cald de baut ..ai adus????ionut bmi a scris:buna seara si ceilorlanti de pe aici....pup dulce fetele ...sii salut pe baieti
trag o fuga inapio la bacau
ionut bmi- PRIETEN
cum as putea uita? asa inghesuiala...enryka a scris:numai cu tine!!ai uitat??scorillo a scris:numai cu unii???
scorillo- forum member
- Numarul mesajelor : 73
Data de inscriere : 07/09/2009
Localizare : dacia felix
Stare de spirit : aproximativa
ionut!!nu ma saluti??
enryka- PRIETEN
dragul meu ..te asigur ca sunt bune ..au fost testate de balaurionut bmi a scris:auuu...tocmai mi se facu foame....nu imi faci o invitaite la tn....sa-ti zic daca sunt bune bucatele ce le-ai pregatitCELY a scris:ok ...am pregatit o ciorbita cu scarita afumata...spaghete cu ciuperci si piept de pui ..si o salata de conopida cu maionezagina20 a scris:nu nu poftesc
vezi??ce-i frumos nu se uita!!scorillo a scris:cum as putea uita? asa inghesuiala...enryka a scris:numai cu tine!!ai uitat??scorillo a scris:numai cu unii???
enryka- PRIETEN
pai acum unde-mi esti ???ionut bmi a scris:pai nu ...dar trebuia sa aduc?....CELY a scris:si ceva cald de baut ..ai adus????ionut bmi a scris:buna seara si ceilorlanti de pe aici....pup dulce fetele ...sii salut pe baieti
ba da...sarutmana draga mea...cmf?enryka a scris:ionut!!nu ma saluti??
ionut bmi- PRIETEN
aproape de tn...vz ca acusi tre sa bat la usa ta...sper sa nu ma trimiti ianpoiCELY a scris:pai acum unde-mi esti ???ionut bmi a scris:pai nu ...dar trebuia sa aduc?....CELY a scris:si ceva cald de baut ..ai adus????ionut bmi a scris:buna seara si ceilorlanti de pe aici....pup dulce fetele ...sii salut pe baieti
ionut bmi- PRIETEN
azi am terminat si eu cu gogosariCELY a scris:oo..zarzavatul este facut de mult timp ...azi am terminat cu muraturile si cu gogosarii ..mai am sa pun varza la muratgina20 a scris:ce de bunatati ,ai terminat de facut zarzavatulCELY a scris:ok ...am pregatit o ciorbita cu scarita afumata...spaghete cu ciuperci si piept de pui ..si o salata de conopida cu maionezagina20 a scris:nu nu poftesc
gina20- PRIETEN
ai pus si pt mn? ca de acu tr sa apeez la vecini...gina20 a scris:azi am terminat si eu cu gogosariCELY a scris:oo..zarzavatul este facut de mult timp ...azi am terminat cu muraturile si cu gogosarii ..mai am sa pun varza la muratgina20 a scris:ce de bunatati ,ai terminat de facut zarzavatulCELY a scris:ok ...am pregatit o ciorbita cu scarita afumata...spaghete cu ciuperci si piept de pui ..si o salata de conopida cu maionezagina20 a scris:nu nu poftesc
ionut bmi- PRIETEN
vezi ca stau la casa ...si am si ceva caini prin curte ..te sfatuiesc sa strigi inainte sa bati la usaionut bmi a scris:aproape de tn...vz ca acusi tre sa bat la usa ta...sper sa nu ma trimiti ianpoiCELY a scris:pai acum unde-mi esti ???ionut bmi a scris:pai nu ...dar trebuia sa aduc?....CELY a scris:si ceva cald de baut ..ai adus????ionut bmi a scris:buna seara si ceilorlanti de pe aici....pup dulce fetele ...sii salut pe baieti
eu bn dr meu!ionut bmi a scris:ba da...sarutmana draga mea...cmf?enryka a scris:ionut!!nu ma saluti??
enryka- PRIETEN
te dulce si pe tn...dar v-am salutat pe toti mai inainteionut bmi a scris:ba da...sarutmana draga mea...cmf?enryka a scris:ionut!!nu ma saluti??
ionut bmi- PRIETEN
da si pt tine am pus gogosariionut bmi a scris:ai pus si pt mn? ca de acu tr sa apeez la vecini...gina20 a scris:azi am terminat si eu cu gogosariCELY a scris:oo..zarzavatul este facut de mult timp ...azi am terminat cu muraturile si cu gogosarii ..mai am sa pun varza la muratgina20 a scris:ce de bunatati ,ai terminat de facut zarzavatulCELY a scris:ok ...am pregatit o ciorbita cu scarita afumata...spaghete cu ciuperci si piept de pui ..si o salata de conopida cu maionezagina20 a scris:nu nu poftesc
gina20- PRIETEN
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)