Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 5
+4
enryka
gina20
NIC
Iubirik
8 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
cafea cu aroma virtuala 5
Rezumarea primului mesaj :
cafeaua este pregatita ...
cafeaua este pregatita ...
Ultima editare efectuata de catre CELY in Vin Oct 16 2009, 00:24, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 5
ba da...pe ionutNIC a scris:si mie nu-mi lasi nimic cuscre?????matuka a scris:NIC a scris: ce dragoste nebuna pe aici...
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
matuka a scris:ba da...pe ionutNIC a scris:si mie nu-mi lasi nimic cuscre?????matuka a scris:NIC a scris: ce dragoste nebuna pe aici...
aha... pe ionut...matuka a scris:ba da...pe ionutNIC a scris:si mie nu-mi lasi nimic cuscre?????matuka a scris:NIC a scris: ce dragoste nebuna pe aici...
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
eiiii...data viitaore o sa fie si iubire....o seara placuta cely...eu ies de acuma ca maine inca o zi de muncaCELY a scris:mai ...dar ala nu-i iubit..este pupationut bmi a scris:cum nimeni...mai ianinte te-am pupat euCELY a scris:numai pi mini nu ma ubeste nimineaNIC a scris: ce dragoste nebuna pe aici...
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
vezi ca mi te-a rezervat cineva...si sunt cam gelos...ionut bmi a scris:eiiii...data viitaore o sa fie si iubire....o seara placuta cely...eu ies de acuma ca maine inca o zi de muncaCELY a scris:mai ...dar ala nu-i iubit..este pupationut bmi a scris:cum nimeni...mai ianinte te-am pupat euCELY a scris:numai pi mini nu ma ubeste nimineaNIC a scris: ce dragoste nebuna pe aici...
NIC- PRIETEN
si mkie ce-mi iese la afacerea asta...aaaaa stiu doi se bat si al treilea castiga ...o seara placuta d-nilorNIC a scris:aha... pe ionut...matuka a scris:ba da...pe ionutNIC a scris:si mie nu-mi lasi nimic cuscre?????matuka a scris:NIC a scris: ce dragoste nebuna pe aici...
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
noapte buna ionut ..si te mai asteptam pe acasaionut bmi a scris:eiiii...data viitaore o sa fie si iubire....o seara placuta cely...eu ies de acuma ca maine inca o zi de muncaCELY a scris:mai ...dar ala nu-i iubit..este pupationut bmi a scris:cum nimeni...mai ianinte te-am pupat euCELY a scris:numai pi mini nu ma ubeste nimineaNIC a scris: ce dragoste nebuna pe aici...
hai ca fac cinste acum.....ca suntem mai putini nu de alta dar nu aveam pahare
matuka- PRIETEN
bag seama ca nu sunt decat doua pahare asa ca... eu ma retrag.Sa aveti o seara linistita si sa ...fiti cumintimatuka a scris:hai ca fac cinste acum.....ca suntem mai putini nu de alta dar nu aveam pahare
NIC- PRIETEN
NIC a scris:vezi ca mi te-a rezervat cineva...si sunt cam gelos...ionut bmi a scris:eiiii...data viitaore o sa fie si iubire....o seara placuta cely...eu ies de acuma ca maine inca o zi de muncaCELY a scris:mai ...dar ala nu-i iubit..este pupationut bmi a scris:cum nimeni...mai ianinte te-am pupat euCELY a scris:numai pi mini nu ma ubeste nimineaNIC a scris: ce dragoste nebuna pe aici...
ionut bmi a scris:si mkie ce-mi iese la afacerea asta...aaaaa stiu doi se bat si al treilea castiga ...o seara placuta d-nilorNIC a scris:aha... pe ionut...matuka a scris:ba da...pe ionutNIC a scris:si mie nu-mi lasi nimic cuscre?????matuka a scris:NIC a scris: ce dragoste nebuna pe aici...
noapte buna ionut si te mai asteptam
PS.sper sa intelegi de gluma,merci mi-a facut placere
matuka- PRIETEN
noapte buna ..si te ...cum se spune ca am uitat????NIC a scris:bag seama ca nu sunt decat doua pahare asa ca... eu ma retrag.Sa aveti o seara linistita si sa ...fiti cumintimatuka a scris:hai ca fac cinste acum.....ca suntem mai putini nu de alta dar nu aveam pahare
NIC a scris:bag seama ca nu sunt decat doua pahare asa ca... eu ma retrag.Sa aveti o seara linistita si sa ...fiti cumintimatuka a scris:hai ca fac cinste acum.....ca suntem mai putini nu de alta dar nu aveam pahare
cuscre ce-i al tau e pus deoparte noapte buna si pe maine seara
matuka- PRIETEN
CELY a scris:cosmine
asteptam sa torni in pahare
matuka- PRIETEN
credeam ca ai plecat pe lem ca nicmatuka a scris:CELY a scris:cosmine
asteptam sa torni in pahare
nu iubire...cum sa plec si sa te las aici singurica?
matuka- PRIETEN
a fost superb ma bucur ca am reusit in sfarsit sa fim mai multi pe forum
matuka- PRIETEN
nu-ti imaginezi cat de implinita ma simt eu ...matuka a scris:a fost superb ma bucur ca am reusit in sfarsit sa fim mai multi pe forum
ei cum ??asa cum se pleacamatuka a scris:nu iubire...cum sa plec si sa te las aici singurica?
mai casc gura pe prima la tradati in dragoste
matuka- PRIETEN
invata ..invata!! sa nu fi prinsmatuka a scris:mai casc gura pe prima la tradati in dragoste
daca ne-am aduna in fiecare seara cu totii sa mai discutam,glumim,ne mai recreem putin si uitam de viata cotidiana de zi cu zi,de greutati,servici.....ar fi super
matuka- PRIETEN
CELY a scris:invata ..invata!! sa nu fi prinsmatuka a scris:mai casc gura pe prima la tradati in dragoste
ce figura esti
matuka- PRIETEN
daca ..dar inainte de toate suntem soti ..sotii ...parinti ...si nu intodeauna programul ne permite un timp liber in acelasi moment la toti ...sincer ..in seara asta ..nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul ..si a devenit o ora inaintatamatuka a scris:daca ne-am aduna in fiecare seara cu totii sa mai discutam,glumim,ne mai recreem putin si uitam de viata cotidiana de zi cu zi,de greutati,servici.....ar fi super
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4
Pagina 15 din 40