Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 7
+7
XENA
gina20
fluturas_
matuka
NIC
Iubirik
enryka
11 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala 7
la ora asta nu ti-ai dorii sa fi in locul meuNIC a scris:de tine as rade...as vrea sa fiu in locul tau...CELY a scris:buna seara ....sa nu mai razi de altu ....ca nu sti cand ii iei loculNIC a scris:SE PARE CA ACUM SUNT EU ...SINGURIC
adica trebuie sa pleci la lucra???CELY a scris:la ora asta nu ti-ai dorii sa fi in locul meuNIC a scris:de tine as rade...as vrea sa fiu in locul tau...CELY a scris:buna seara ....sa nu mai razi de altu ....ca nu sti cand ii iei loculNIC a scris:SE PARE CA ACUM SUNT EU ...SINGURIC
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
nu-i ???NIC a scris:tu crezi ca e usor???CELY a scris:pai pupa-ma mult
incepem sa golim sticleleNIC a scris:acum sunt leganati...cred ca putem incepe...(ce?)CELY a scris:ai mei da ...dar ai tai???NIC a scris:adica sa ramanem impreuna singurei??hm...o idee buna...e noapte e tarziu ...copii dorm...CELY a scris: impreuna nu putem ramane ???numai singurei ???
am albit monitorul...sa mai continui?CELY a scris:nu-i ???
NIC- PRIETEN
ntzz..mai am si eu liberNIC a scris:adica trebuie sa pleci la lucra???CELY a scris:la ora asta nu ti-ai dorii sa fi in locul meuNIC a scris:de tine as rade...as vrea sa fiu in locul tau...CELY a scris:buna seara ....sa nu mai razi de altu ....ca nu sti cand ii iei locul
eu am inceput de ceva timp...dar mai continui...daca asa e introducerea...CELY a scris:incepem sa golim sticleleNIC a scris:acum sunt leganati...cred ca putem incepe...(ce?)CELY a scris:ai mei da ...dar ai tai???NIC a scris:adica sa ramanem impreuna singurei??hm...o idee buna...e noapte e tarziu ...copii dorm...
NIC- PRIETEN
mai apasat ...ca eu simt mai greuNIC a scris:am albit monitorul...sa mai continui?CELY a scris:nu-i ???
si atunci de ce sa nu fiu in locul tau???tu ar trebui sa te asezi pe mine ca de...nu ai unde...si tot asaCELY a scris:ntzz..mai am si eu liber
NIC- PRIETEN
de ce pui mana pe chisorul meu ??ha???NIC a scris:eu am inceput de ceva timp...dar mai continui...daca asa e introducerea...CELY a scris:incepem sa golim sticleleNIC a scris:acum sunt leganati...cred ca putem incepe...(ce?)CELY a scris: ai mei da ...dar ai tai???
de ce simti greu? esti...cum adica?nu simti radiatia mea?CELY a scris:mai apasat ...ca eu simt mai greuNIC a scris:am albit monitorul...sa mai continui?CELY a scris:nu-i ???
NIC- PRIETEN
te-ar durea burta ...daca ai fi in locul meu .... nu este ceva placut sa fi in locul meu...dar daca insisti ...eu ma asez si pe tineNIC a scris:si atunci de ce sa nu fiu in locul tau???tu ar trebui sa te asezi pe mine ca de...nu ai unde...si tot asaCELY a scris:ntzz..mai am si eu liber
am crezut ca e o sticloaie...CELY a scris: de ce pui mana pe chisorul meu ??ha???
NIC- PRIETEN
daca e vorba de burta...numai vreau in locul tau...dar poate maine?CELY a scris:te-ar durea burta ...daca ai fi in locul meu .... nu este ceva placut sa fi in locul meu...dar daca insisti ...eu ma asez si pe tineNIC a scris:si atunci de ce sa nu fiu in locul tau???tu ar trebui sa te asezi pe mine ca de...nu ai unde...si tot asaCELY a scris:ntzz..mai am si eu liber
NIC- PRIETEN
radiatie era asta???NIC a scris:de ce simti greu? esti...cum adica?nu simti radiatia mea?CELY a scris:mai apasat ...ca eu simt mai greuNIC a scris:am albit monitorul...sa mai continui?CELY a scris:nu-i ???
daca mai stai putin ..se face si maineNIC a scris:daca e vorba de burta...numai vreau in locul tau...dar poate maine?CELY a scris:te-ar durea burta ...daca ai fi in locul meu .... nu este ceva placut sa fi in locul meu...dar daca insisti ...eu ma asez si pe tineNIC a scris:si atunci de ce sa nu fiu in locul tau???tu ar trebui sa te asezi pe mine ca de...nu ai unde...si tot asaCELY a scris:ntzz..mai am si eu liber
aha...deci simti si de la mine ceva...CELY a scris: radiatie era asta???
NIC- PRIETEN
si daca creste ...radiatia???NIC a scris:aha...deci simti si de la mine ceva...CELY a scris: radiatie era asta???
o sa mai stau putin...ce am sa fac altceva...eu nu prea am somn...si azi am avut o zi cam agitata...CELY a scris: daca mai stai putin ..se face si maine
NIC- PRIETEN
nu-mi amintii de ziua de astaziNIC a scris:o sa mai stau putin...ce am sa fac altceva...eu nu prea am somn...si azi am avut o zi cam agitata...CELY a scris: daca mai stai putin ..se face si maine
daca o scap de sub control?CELY a scris:si daca creste ...radiatia???NIC a scris:aha...deci simti si de la mine ceva...CELY a scris: radiatie era asta???
NIC- PRIETEN
si la tine a fost greu?CELY a scris:nu-mi amintii de ziua de astaziNIC a scris:o sa mai stau putin...ce am sa fac altceva...eu nu prea am somn...si azi am avut o zi cam agitata...CELY a scris: daca mai stai putin ..se face si maine
NIC- PRIETEN
daca asta se numeste cosmar ..atunci pot spune ca a fost un cosmar...de ieri de la ora 15 ..am dormit doar 2 ore sunt plina de nervi ..si nici sa dorm nu potNIC a scris:si la tine a fost greu?CELY a scris:nu-mi amintii de ziua de astaziNIC a scris:o sa mai stau putin...ce am sa fac altceva...eu nu prea am somn...si azi am avut o zi cam agitata...CELY a scris: daca mai stai putin ..se face si maine
norocul meuNIC a scris:daca o scap de sub control?CELY a scris:si daca creste ...radiatia???NIC a scris:aha...deci simti si de la mine ceva...CELY a scris: radiatie era asta???
pot sa te ajut cu ceva?CELY a scris:daca asta se numeste cosmar ..atunci pot spune ca a fost un cosmar...de ieri de la ora 15 ..am dormit doar 2 ore sunt plina de nervi ..si nici sa dorm nu potNIC a scris:si la tine a fost greu?CELY a scris:nu-mi amintii de ziua de astaziNIC a scris:o sa mai stau putin...ce am sa fac altceva...eu nu prea am somn...si azi am avut o zi cam agitata...
NIC- PRIETEN
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9
» cafea cu aroma virtuala