Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 10 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 10 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 7
+7
XENA
gina20
fluturas_
matuka
NIC
Iubirik
enryka
11 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala 7
a fost de ajuns ca ai fost aici ...m-a ajutat f mult si cum ai tu norocul ...apari numai in momentele grele sa am si eu un umar de sprijinNIC a scris:pot sa te ajut cu ceva?CELY a scris:daca asta se numeste cosmar ..atunci pot spune ca a fost un cosmar...de ieri de la ora 15 ..am dormit doar 2 ore sunt plina de nervi ..si nici sa dorm nu potNIC a scris:si la tine a fost greu?CELY a scris:nu-mi amintii de ziua de astazi
sunt bucuros daca asta te-a ajutat...si cum nu-mi place sa vorbesc despre lucruri triste...nu mai intreb nik...CELY a scris:a fost de ajuns ca ai fost aici ...m-a ajutat f mult si cum ai tu norocul ...apari numai in momentele grele sa am si eu un umar de sprijin
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
ok ..atunci pupa maaaaaaaaaaNIC a scris:sunt bucuros daca asta te-a ajutat...si cum nu-mi place sa vorbesc despre lucruri triste...nu mai intreb nik...CELY a scris:a fost de ajuns ca ai fost aici ...m-a ajutat f mult si cum ai tu norocul ...apari numai in momentele grele sa am si eu un umar de sprijin
app ...de pupa maaaah ....am un coleg la scarbici ..care-mi zice toata ziua ...pupa mah iar eu ii raspund ...nu, ca-ti pute gura
e bine asa sau a?CELY a scris:ok ..atunci pupa maaaaaaaaaa
NIC- PRIETEN
de ce nu ai zis mai inainte acum am facut-o...CELY a scris:app ...de pupa maaaah ....am un coleg la scarbici ..care-mi zice toata ziua ...pupa mah iar eu ii raspund ...nu, ca-ti pute gura
NIC- PRIETEN
nu mai zi ca ma de totCELY a scris:mai mult asa ...dar oricum ii bn ...daca esti tu
NIC- PRIETEN
adik nu ma mai pupai ???NIC a scris:de ce nu ai zis mai inainte acum am facut-o...CELY a scris:app ...de pupa maaaah ....am un coleg la scarbici ..care-mi zice toata ziua ...pupa mah iar eu ii raspund ...nu, ca-ti pute gura
o faceam cu gura inchisa...CELY a scris:adik nu ma mai pupai ???NIC a scris:de ce nu ai zis mai inainte acum am facut-o...CELY a scris:app ...de pupa maaaah ....am un coleg la scarbici ..care-mi zice toata ziua ...pupa mah iar eu ii raspund ...nu, ca-ti pute gura
NIC- PRIETEN
inca n-ai trecut de faza cu ???NIC a scris:nu mai zi ca ma de totCELY a scris:mai mult asa ...dar oricum ii bn ...daca esti tu
inca nu...dar tot mai sper...CELY a scris:inca n-ai trecut de faza cu ???NIC a scris:nu mai zi ca ma de totCELY a scris:mai mult asa ...dar oricum ii bn ...daca esti tu
NIC- PRIETEN
mmm...viitorul suna bine ...dar nu raspunde nimeniNIC a scris:o faceam cu gura inchisa...CELY a scris:adik nu ma mai pupai ???NIC a scris:de ce nu ai zis mai inainte acum am facut-o...CELY a scris:app ...de pupa maaaah ....am un coleg la scarbici ..care-mi zice toata ziua ...pupa mah iar eu ii raspund ...nu, ca-ti pute gura
bn ca nu mai uitiNIC a scris:inca nu...dar tot mai sper...CELY a scris:inca n-ai trecut de faza cu ???NIC a scris:nu mai zi ca ma de totCELY a scris:mai mult asa ...dar oricum ii bn ...daca esti tu
mai uit eu cate ceva dar...nu uit ca te...te...na ca am uitat...CELY a scris:bn ca nu mai uiti
NIC- PRIETEN
la mine mereu uitiNIC a scris:mai uit eu cate ceva dar...nu uit ca te...te...na ca am uitat...CELY a scris:bn ca nu mai uiti
CELY a scris:]mmm...viitorul suna bine ...dar nu raspunde nimeni
NIC- PRIETEN
lasa ca te mai si cine stie...ne vom aduce aminte?CELY a scris:la mine mereu uitiNIC a scris:mai uit eu cate ceva dar...nu uit ca te...te...na ca am uitat...CELY a scris:bn ca nu mai uiti
NIC- PRIETEN
pai eu...fac ce fac de mult...as zice ca nimic deosebit...aproape ca a venit iarna si ma cam strang pe langa vatra...CELY a scris:nic ...tu ce mai faci ???chiar imi era dor de tine
NIC- PRIETEN
pt tine nu stiu cat ii de bn ...dar pt mine ii perfect o sa te citesc mai desNIC a scris:pai eu...fac ce fac de mult...as zice ca nimic deosebit...aproape ca a venit iarna si ma cam strang pe langa vatra...CELY a scris:nic ...tu ce mai faci ???chiar imi era dor de tine
da o sa fie mai mult timp liber...nu pot sa zic ca e rau...totusi eu ma simt mult mai bine in libertate...nu-mi place sa stau in casa...CELY a scris:pt tine nu stiu cat ii de bn ...dar pt mine ii perfect o sa te citesc mai desNIC a scris:pai eu...fac ce fac de mult...as zice ca nimic deosebit...aproape ca a venit iarna si ma cam strang pe langa vatra...CELY a scris:nic ...tu ce mai faci ???chiar imi era dor de tine
NIC- PRIETEN
deci ,,,nu te pot imbratisaNIC a scris:da o sa fie mai mult timp liber...nu pot sa zic ca e rau...totusi eu ma simt mult mai bine in libertate...nu-mi place sa stau in casa...CELY a scris:pt tine nu stiu cat ii de bn ...dar pt mine ii perfect o sa te citesc mai desNIC a scris:pai eu...fac ce fac de mult...as zice ca nimic deosebit...aproape ca a venit iarna si ma cam strang pe langa vatra...CELY a scris:nic ...tu ce mai faci ???chiar imi era dor de tine
chiar ai face-o daca ai avea ocazie sa mergi pe cararile pe care cateodata mai merg si eu...eu atunci traiesc cu adevarat cand simt linistea paduri...cand vad minunatiile naturi si cand stau la o suieta ,,natura"cu tov.mei...sti tu ce inseamna asta?CELY a scris:deci ,,,nu te pot imbratisaNIC a scris:da o sa fie mai mult timp liber...nu pot sa zic ca e rau...totusi eu ma simt mult mai bine in libertate...nu-mi place sa stau in casa...CELY a scris:pt tine nu stiu cat ii de bn ...dar pt mine ii perfect o sa te citesc mai desNIC a scris:pai eu...fac ce fac de mult...as zice ca nimic deosebit...aproape ca a venit iarna si ma cam strang pe langa vatra...
NIC- PRIETEN
sigur ca stiu ...doar ca timpul meu ....nu-mi permite sa mg pe deal ...prin padure ...sau la raul care-mi este vecinNIC a scris:chiar ai face-o daca ai avea ocazie sa mergi pe cararile pe care cateodata mai merg si eu...eu atunci traiesc cu adevarat cand simt linistea paduri...cand vad minunatiile naturi si cand stau la o suieta ,,natura"cu tov.mei...sti tu ce inseamna asta?CELY a scris:deci ,,,nu te pot imbratisaNIC a scris:da o sa fie mai mult timp liber...nu pot sa zic ca e rau...totusi eu ma simt mult mai bine in libertate...nu-mi place sa stau in casa...CELY a scris:pt tine nu stiu cat ii de bn ...dar pt mine ii perfect o sa te citesc mai des
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9
» cafea cu aroma virtuala 9
Pagina 19 din 40