Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 7
+7
XENA
gina20
fluturas_
matuka
NIC
Iubirik
enryka
11 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala 7
dambovita?are peste?vin cu cozmin sa facem o saramura...CELY a scris:sigur ca stiu ...doar ca timpul meu ....nu-mi permite sa mg pe deal ...prin padure ...sau la raul care-mi este vecin
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
ma scuzati ...la mine este ialomita si mai are si peste ...ca in copilarie in fiecare vara ..pescuiam si daca aduci vin ..si pe cosmin....facem si saramuraNIC a scris:dambovita?are peste?vin cu cozmin sa facem o saramura...CELY a scris:sigur ca stiu ...doar ca timpul meu ....nu-mi permite sa mg pe deal ...prin padure ...sau la raul care-mi este vecin
nic ...acum nu mai trebuie sa faci curatenie ,,,ca am activat obtiunea ...sa fie doar 4 citate ...se curata singur
vin aduc...am facut putin dar bun...il iau si pe cozmin ca s-ar putea sa merg pe la bv duminica si...trec pe la el...CELY a scris:ma scuzati ...la mine este ialomita si mai are si peste ...ca in copilarie in fiecare vara ..pescuiam si daca aduci vin ..si pe cosmin....facem si saramuraNIC a scris:dambovita?are peste?vin cu cozmin sa facem o saramura...CELY a scris:sigur ca stiu ...doar ca timpul meu ....nu-mi permite sa mg pe deal ...prin padure ...sau la raul care-mi este vecin
NIC- PRIETEN
si eu de unde era sa stiu???eu sunt sarguincios...si-mi faceam singur treaba...CELY a scris:nic ...acum nu mai trebuie sa faci curatenie ,,,ca am activat obtiunea ...sa fie doar 4 citate ...se curata singur
NIC- PRIETEN
si pe la mine nu treci ????NIC a scris:vin aduc...am facut putin dar bun...il iau si pe cozmin ca s-ar putea sa merg pe la bv duminica si...trec pe la el...CELY a scris:ma scuzati ...la mine este ialomita si mai are si peste ...ca in copilarie in fiecare vara ..pescuiam si daca aduci vin ..si pe cosmin....facem si saramuraNIC a scris:dambovita?are peste?vin cu cozmin sa facem o saramura...CELY a scris:sigur ca stiu ...doar ca timpul meu ....nu-mi permite sa mg pe deal ...prin padure ...sau la raul care-mi este vecin
trec eu...de fapt am mai trecut prin oras...cred ca te,,cunosteam"CELY a scris:si pe la mine nu treci ????NIC a scris:vin aduc...am facut putin dar bun...il iau si pe cozmin ca s-ar putea sa merg pe la bv duminica si...trec pe la el...CELY a scris:ma scuzati ...la mine este ialomita si mai are si peste ...ca in copilarie in fiecare vara ..pescuiam si daca aduci vin ..si pe cosmin....facem si saramuraNIC a scris:dambovita?are peste?vin cu cozmin sa facem o saramura...
NIC- PRIETEN
pai m-am mutat la taraNIC a scris:trec eu...de fapt am mai trecut prin oras...cred ca te,,cunosteam"CELY a scris:si pe la mine nu treci ????NIC a scris:vin aduc...am facut putin dar bun...il iau si pe cozmin ca s-ar putea sa merg pe la bv duminica si...trec pe la el...CELY a scris:ma scuzati ...la mine este ialomita si mai are si peste ...ca in copilarie in fiecare vara ..pescuiam si daca aduci vin ..si pe cosmin....facem si saramura
ce?ce tot spui tu aici?CELY a scris:pai m-am mutat la taraNIC a scris:trec eu...de fapt am mai trecut prin oras...cred ca te,,cunosteam"CELY a scris:si pe la mine nu treci ????NIC a scris:vin aduc...am facut putin dar bun...il iau si pe cozmin ca s-ar putea sa merg pe la bv duminica si...trec pe la el...
NIC- PRIETEN
ca mi-am facuc casuta la tara....nu-mi facea bn la buget ...orasulNIC a scris:ce?ce tot spui tu aici?CELY a scris:pai m-am mutat la taraNIC a scris:trec eu...de fapt am mai trecut prin oras...cred ca te,,cunosteam"CELY a scris: si pe la mine nu treci ????
si nu ai nevoie de mine pe la intretinere?mai sparg un geam...daram un perete...fac ce potCELY a scris:ca mi-am facuc casuta la tara....nu-mi facea bn la buget ...orasulNIC a scris:ce?ce tot spui tu aici?CELY a scris:pai m-am mutat la taraNIC a scris:trec eu...de fapt am mai trecut prin oras...cred ca te,,cunosteam"
NIC- PRIETEN
ba da ...dar la intretinerea curateniei ...cum ar fi ...sa te vad pe tine prin casa ...cu aspiratorul ...pe cosmin ...cu sortul la brau ...bucatarind ...ionut stergand praful iar noi fetele sa stam la cafeaNIC a scris:si nu ai nevoie de mine pe la intretinere?mai sparg un geam...daram un perete...fac ce potCELY a scris:ca mi-am facuc casuta la tara....nu-mi facea bn la buget ...orasulNIC a scris:ce?ce tot spui tu aici?CELY a scris: pai m-am mutat la tara
ce priveliste incantatoare...ai vrea nu?CELY a scris:ba da ...dar la intretinerea curateniei ...cum ar fi ...sa te vad pe tine prin casa ...cu aspiratorul ...pe cosmin ...cu sortul la brau ...bucatarind ...ionut stergand praful iar noi fetele sa stam la cafeaNIC a scris:si nu ai nevoie de mine pe la intretinere?mai sparg un geam...daram un perete...fac ce potCELY a scris:ca mi-am facuc casuta la tara....nu-mi facea bn la buget ...orasulNIC a scris: ce?ce tot spui tu aici?
NIC- PRIETEN
tu nu ???NIC a scris:ce priveliste incantatoare...ai vrea nu?CELY a scris:ba da ...dar la intretinerea curateniei ...cum ar fi ...sa te vad pe tine prin casa ...cu aspiratorul ...pe cosmin ...cu sortul la brau ...bucatarind ...ionut stergand praful iar noi fetele sa stam la cafeaNIC a scris:si nu ai nevoie de mine pe la intretinere?mai sparg un geam...daram un perete...fac ce potCELY a scris: ca mi-am facuc casuta la tara....nu-mi facea bn la buget ...orasul
stiu eu...cu aspiratorul zici?CELY a scris:tu nu ???NIC a scris:ce priveliste incantatoare...ai vrea nu?CELY a scris:ba da ...dar la intretinerea curateniei ...cum ar fi ...sa te vad pe tine prin casa ...cu aspiratorul ...pe cosmin ...cu sortul la brau ...bucatarind ...ionut stergand praful iar noi fetele sa stam la cafeaNIC a scris:si nu ai nevoie de mine pe la intretinere?mai sparg un geam...daram un perete...fac ce pot
NIC- PRIETEN
trebuie sa ai manutele fine ...pt cu matura faci batai in palmaNIC a scris:stiu eu...cu aspiratorul zici?CELY a scris:tu nu ???NIC a scris:ce priveliste incantatoare...ai vrea nu?CELY a scris:ba da ...dar la intretinerea curateniei ...cum ar fi ...sa te vad pe tine prin casa ...cu aspiratorul ...pe cosmin ...cu sortul la brau ...bucatarind ...ionut stergand praful iar noi fetele sa stam la cafea
hai ca incepe sa-mi placaCELY a scris:trebuie sa ai manutele fine ...pt cu matura faci batai in palmaNIC a scris:stiu eu...cu aspiratorul zici?CELY a scris:tu nu ???NIC a scris:ce priveliste incantatoare...ai vrea nu?
NIC- PRIETEN
doar nu credeai ...ca-ti vreau raul???NIC a scris:hai ca incepe sa-mi placaCELY a scris:trebuie sa ai manutele fine ...pt cu matura faci batai in palmaNIC a scris:stiu eu...cu aspiratorul zici?CELY a scris: tu nu ???
nu raul...dar binele de ce?CELY a scris:doar nu credeai ...ca-ti vreau raul???NIC a scris:hai ca incepe sa-mi placaCELY a scris:trebuie sa ai manutele fine ...pt cu matura faci batai in palmaNIC a scris:stiu eu...cu aspiratorul zici?
NIC- PRIETEN
pt ca te cum se zice ..ca iar am uitat???NIC a scris:nu raul...dar binele de ce?CELY a scris:doar nu credeai ...ca-ti vreau raul???NIC a scris:hai ca incepe sa-mi placaCELY a scris: trebuie sa ai manutele fine ...pt cu matura faci batai in palma
vezi ca si tu uiti cand nu trebuieCELY a scris:pt ca te cum se zice ..ca iar am uitat???NIC a scris:nu raul...dar binele de ce?CELY a scris:doar nu credeai ...ca-ti vreau raul???NIC a scris: hai ca incepe sa-mi placa
NIC- PRIETEN
nu aveam voie acum ???NIC a scris:vezi ca si tu uiti cand nu trebuieCELY a scris:pt ca te cum se zice ..ca iar am uitat???NIC a scris:nu raul...dar binele de ce?CELY a scris:doar nu credeai ...ca-ti vreau raul???
macar odata sa nu fi uitat...o data si-mi era deajuns...CELY a scris:nu aveam voie acum ???NIC a scris:vezi ca si tu uiti cand nu trebuieCELY a scris:pt ca te cum se zice ..ca iar am uitat???NIC a scris:nu raul...dar binele de ce?
NIC- PRIETEN
o sa-mi dau toata silintaNIC a scris:macar odata sa nu fi uitat...o data si-mi era deajuns...CELY a scris:nu aveam voie acum ???NIC a scris:vezi ca si tu uiti cand nu trebuieCELY a scris:pt ca te cum se zice ..ca iar am uitat???
eu ma retrag la cele odihnitoare...sa ai o noapte linistita si un vis(nu un cosmar)cu mine
noapte buna
noapte buna
NIC- PRIETEN
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala