Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
dezbracarea!!!!
+13
ValenTinBr
MYKA
Marya
matuka
separazius
monaq
florin
Thor
Cristen
fluturas_
etta
enryka
Iubirik
17 participanți
deea virtual :: Prima categorie :: Sex
Pagina 10 din 23
Pagina 10 din 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
dezbracarea!!!!
Rezumarea primului mesaj :
Imi plac jocurile.... sa jucam unul!!!. Se va pune o intrebare, iar cel de jos va trebui sa raspunda, urmand ca si el sa puna la randul lui o intrebare
(binenteles despre sex )...Rog sa fiti cat mai deschisi si mai
sinceri
Va ordon dezbracarea de inhibitii....!!!
Ai facut sex in grup????
Imi plac jocurile.... sa jucam unul!!!. Se va pune o intrebare, iar cel de jos va trebui sa raspunda, urmand ca si el sa puna la randul lui o intrebare
(binenteles despre sex )...Rog sa fiti cat mai deschisi si mai
sinceri
Va ordon dezbracarea de inhibitii....!!!
Ai facut sex in grup????
Re: dezbracarea!!!!
cum preferi------daca cineva te iubeste si tu nu,cum procedezi sa nu-l ranesti???CELY a scris:sa ma faca sa-l iubescflorin a scris: pai sti cum e,calu' de dar nu se cauta la dinti--------ce ar trebui sa faca un barbat pt.a-ti intra in gratii???
cuburi de gheata si esarfa de matase???
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast
incerc sa-i arat tot ce ne desparte...si tot ce ne impiedica sa ne iubimflorin a scris:cum preferi------daca cineva te iubeste si tu nu,cum procedezi sa nu-l ranesti???CELY a scris:sa ma faca sa-l iubesc
cuburi de gheata si esarfa de matase???
te uiti in oglinda cand faci sex???
de obicei nu,da' daca e in fata mea ok,mai trag cu ochiu'----------cum faci sa atragi pe cineva pe care-l doresti???CELY a scris:incerc sa-i arat tot ce ne desparte...si tot ce ne impiedica sa ne iubimflorin a scris:cum preferi------daca cineva te iubeste si tu nu,cum procedezi sa nu-l ranesti???
florin- PRIETEN
nu fac ...florin a scris:de obicei nu,da' daca e in fata mea ok,mai trag cu ochiu'----------cum faci sa atragi pe cineva pe care-l doresti???CELY a scris:incerc sa-i arat tot ce ne desparte...si tot ce ne impiedica sa ne iubim
tarie inainte?
nu consum alcool pt.a face sex,un vin bun totusi merge-------ce conditii trebuie sa indeplineasca un barbat pt.a reusi sa te seduca???CELY a scris:nu fac ...florin a scris:de obicei nu,da' daca e in fata mea ok,mai trag cu ochiu'----------cum faci sa atragi pe cineva pe care-l doresti???
tarie inainte?
florin- PRIETEN
nu cred ca este un tip de barbat anume ..nu am un prototipflorin a scris:nu consum alcool pt.a face sex,un vin bun totusi merge-------ce conditii trebuie sa indeplineasca un barbat pt.a reusi sa te seduca???CELY a scris:nu fac ...
tarie inainte?
ce anume iti taie pofta???
pofta de sex a unui barbat poate fii taiata foarte usor,depinde cat de scarboasa sau vulgara iti permiti sa fii------cat de fidela poti fii atunci cand cineva iti dovedeste ca te iubeste???CELY a scris:nu cred ca este un tip de barbat anume ..nu am un prototipflorin a scris:nu consum alcool pt.a face sex,un vin bun totusi merge-------ce conditii trebuie sa indeplineasca un barbat pt.a reusi sa te seduca???
florin- PRIETEN
foarte fidela ..pana simt ca nu ma mai iubeste asa cum cred eu ca meritflorin a scris:pofta de sex a unui barbat poate fii taiata foarte usor,depinde cat de scarboasa sau vulgara iti permiti sa fii------cat de fidela poti fii atunci cand cineva iti dovedeste ca te iubeste???CELY a scris:nu cred ca este un tip de barbat anume ..nu am un prototip
iti place sa privesti ???
despre ce vorbim???reformuleaza te rogCELY a scris:foarte fidela ..pana simt ca nu ma mai iubeste asa cum cred eu ca meritflorin a scris:pofta de sex a unui barbat poate fii taiata foarte usor,depinde cat de scarboasa sau vulgara iti permiti sa fii------cat de fidela poti fii atunci cand cineva iti dovedeste ca te iubeste???
florin- PRIETEN
iti place sa privesti alte persoane care fac sex / dragoste???florin a scris:despre ce vorbim???reformuleaza te rogCELY a scris:foarte fidela ..pana simt ca nu ma mai iubeste asa cum cred eu ca merit
adica sa fiu obsedat??? nu sunt obsedat d'ala voyeriust sau cum ii zice,daca din greseala ma nimeresc,fac stanga imprejur si-mi cer scuze-----tu cum procedezi???CELY a scris:iti place sa privesti alte persoane care fac sex / dragoste???florin a scris: despre ce vorbim???reformuleaza te rog
florin- PRIETEN
cand o sa stiu o sa spun ...dar cred ca as privi sa vad daca am ceva de invatat
ai face-o acum(sex)???
ai face-o acum(sex)???
da----cu cine??? te-ai oferi din prima pt.un om muribund,asta fiind ultima lui dorinta???CELY a scris:cand o sa stiu o sa spun ...dar cred ca as privi sa vad daca am ceva de invatat
ai face-o acum(sex)???
florin- PRIETEN
doamne fere ...de ar fi ultimul din lume..si nu m-as daruii lui doar pt ca-i ultima dorinta
cum ti-ar place sa incepi ???
exista teorii despre cum sa incepi??? fiecare cum simte sau cum se simte mai bine----------cum te-ai simti daca in chiar momentul orgasmului barbatul se retrage brusc si incepe sa injure???CELY a scris:doamne fere ...de ar fi ultimul din lume..si nu m-as daruii lui doar pt ca-i ultima dorinta
florin- PRIETEN
nu am facut concurs de sex ca sa stiu--------cat de repede te exciti???CELY a scris: daca orgasmul este produs ...nu ma mai intereseaza nmk
obosesti repede???
florin- PRIETEN
de obicei la persoana cu care sunt,s-o fac sa se simta bine--------cati parteneri de sex ai avut inainte si dupa mariaj???CELY a scris:depinde de preludiu
la ce te gandesti in timp ce faci sex???
florin- PRIETEN
inaintea primului mariaj niciunul ...dupa primul mariaj unu' ...inaintea celui de al 2-lea mariaj unu'...acum socoteste tu cati !!!
iti place sau eviti sa exciti pe cineva pe forum ???
nu intra in atributiunile mele,da' ca sa ma-ntalnesc cu o persoana placuta de pe forum si sa incerc s-o excit,cu siguranta-------cum ar arata o noapte perfecta de dragoste pt.tine--cu detaliiCELY a scris:inaintea primului mariaj niciunul ...dupa primul mariaj unu' ...inaintea celui de al 2-lea mariaj unu'...acum socoteste tu cati !!!
florin- PRIETEN
o noapte de dragoste pt mine ar arata ceva de genul...lumanari.....sampanie......trandafiri...barbatul perfect........Cu cine ai face sex ...de pe forum???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
cu iubiricu mieu as face dragoste ..sex nu stiu inca
iti place sa se joace mai mult cu mainile,,,, cu buzele sau cu mintea???
nu inteleg cum e cu mintea,cum sa te joci cu mintea,esti paranormal,telepat,faci experiente psihice,evident cum e si firesc cu mainile,cu buzele si tot ce tine de o partida de sex-------ce ai face daca te-ai intalni cu un fost prieten cu care te=-ai simtit bine si ti-ar propune sa reeditati trecutu'???CELY a scris:cu iubiricu mieu as face dragoste ..sex nu stiu inca
florin- PRIETEN
as face dragoste cu el sa ne amintim ... ...............................
faci sex oral??
faci sex oral??
Ultima editare efectuata de catre enryka in Sam Feb 06 2010, 03:44, editata de 1 ori
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Pagina 10 din 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
deea virtual :: Prima categorie :: Sex
Pagina 10 din 23
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin