Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
dezbracarea!!!!
+13
ValenTinBr
MYKA
Marya
matuka
separazius
monaq
florin
Thor
Cristen
fluturas_
etta
enryka
Iubirik
17 participanți
deea virtual :: Prima categorie :: Sex
Pagina 11 din 23
Pagina 11 din 23 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23
dezbracarea!!!!
Rezumarea primului mesaj :
Imi plac jocurile.... sa jucam unul!!!. Se va pune o intrebare, iar cel de jos va trebui sa raspunda, urmand ca si el sa puna la randul lui o intrebare
(binenteles despre sex )...Rog sa fiti cat mai deschisi si mai
sinceri
Va ordon dezbracarea de inhibitii....!!!
Ai facut sex in grup????
Imi plac jocurile.... sa jucam unul!!!. Se va pune o intrebare, iar cel de jos va trebui sa raspunda, urmand ca si el sa puna la randul lui o intrebare
(binenteles despre sex )...Rog sa fiti cat mai deschisi si mai
sinceri
Va ordon dezbracarea de inhibitii....!!!
Ai facut sex in grup????
Re: dezbracarea!!!!
mi s-a intamplat ..si n-am mai acceptat ..mai ales ca sunt angajata intr-o relatieflorin a scris:nu inteleg cum e cu mintea,cum sa te joci cuCELY a scris:cu iubiricu mieu as face dragoste ..sex nu stiu inca
iti
place sa se joace mai mult cu mainile,,,, cu buzele sau cu
mintea???
mintea,esti paranormal,telepat,faci experiente psihice,evident cum e si
firesc cu mainile,cu buzele si tot ce tine de o partida de sex-------ce
ai face daca te-ai intalni cu un fost prieten cu care te=-ai simtit
bine si ti-ar propune sa reeditati trecutu'???
i-ai inregistra vocea in momentul orgasmului ca sa o asculti apoi... sau sa o ascultati.??
Ultima editare efectuata de catre CELY in Sam Feb 06 2010, 03:53, editata de 1 ori
nu m-a dus capul..
te masturbezi ??
te masturbezi ??
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
daca e adevarat ca te masturbezi de cinci ori,inseamna ca duci lipsa,corecteaza-ma daca gresesc----------numai in ochi imi place sa privesc persoana iubita,de ce mi-as feri privirea???--------cum ai reactiona[sau cum ai reactionat] in cazul in care partenerul a gresit gaura si a introdus-o in alta gaura oleaca mai maro???CELY a scris:zilnic ...de 5 ori
privesti in ochi????
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast
cu masturbarea era o gluma nu de 5 ori ...de 8 ...sa nu te corectez ca duc lipsaflorin a scris:daca e adevarat ca te masturbezi de cinci ori,inseamna ca duci lipsa,corecteaza-ma daca gresesc----------numai in ochi imi place sa privesc persoana iubita,de ce mi-as feri privirea???--------cum ai reactiona[sau cum ai reactionat] in cazul in care partenerul a gresit gaura si a introdus-o in alta gaura oleaca mai maro???CELY a scris:zilnic ...de 5 ori
privesti in ochi????
nu mi s-a intamplat sa-mi umplu alta gaura dar nici nu-mi doresc ....nu stiu cum as reactiona mai ales ca eu cred ca nu-i ceva placut sa se intample un asa accident
atingeri indecente in public???
se intampla accidente---------cum ai reactiona daca partenerul vrea incontinuu ca nesatulu' ???CELY a scris:cu masturbarea era o gluma nu de 5 ori ...de 8 ...sa nu te corectez ca duc lipsaflorin a scris:daca e adevarat ca te masturbezi de cinci ori,inseamna ca duci lipsa,corecteaza-ma daca gresesc----------numai in ochi imi place sa privesc persoana iubita,de ce mi-as feri privirea???--------cum ai reactiona[sau cum ai reactionat] in cazul in care partenerul a gresit gaura si a introdus-o in alta gaura oleaca mai maro???
nu mi s-a intamplat sa-mi umplu alta gaura dar nici nu-mi doresc ....nu stiu cum as reactiona mai ales ca eu cred ca nu-i ceva placut sa se intample un asa accident
atingeri indecente in public???
florin- PRIETEN
il trimit la geanta mea sa ia bani pt a mg la altele
pastrezi ciorapii in picioare ????
daca nu au gauri ce ai face daca partenerul ti-ar propune o masturbare reciproca???CELY a scris:il trimit la geanta mea sa ia bani pt a mg la altele
florin- PRIETEN
nici macar in vis--------daca in timpul masturbarii,partenerul constata ca si-a pierdut verigheta,ce faci???CELY a scris:cred ca accept dar sigur o sa trisez
sex cu persoana de acelasi sex???
florin- PRIETEN
ii promit ca-i cumpar alta ...numai sa nu se opreasca
cuceresti sau te lasi cucerit/a???
pai culmea e ca aici nu sti adevarul niciodata,fiecare crede ca el a fost cuceritoru',din punct de vedere strict masculin,mi-ar placea sa cred ca io sunt ala care cucereste,din punct de vedere normal nu conteaza,iubirea sa invinga-------cat trebuie sa insiste un barbat pt.a accepta o intalnire cu el???CELY a scris: ii promit ca-i cumpar alta ...numai sa nu se opreasca
florin- PRIETEN
tinand cont ca sunt angajata intr-o relatie ..deci nu sunt libera ...atunci nu sunt sanse de intalnire imi place as fiu fidea nu taitea
cea mai recenta fantezie???
nexam fantezii,nici acum,nici candva-------ultima perversiune sexuala???CELY a scris:tinand cont ca sunt angajata intr-o relatie ..deci nu sunt libera ...atunci nu sunt sanse de intalnire imi place as fiu fidea nu taitea
florin- PRIETEN
n-are cum,nu se simte aceeasi placere carnala,atata tot-------ai vrea sa incerci perversiuni sexuale???CELY a scris:inca nu exista asa ceva in viata mea
prezervativul iti taie din chef???
florin- PRIETEN
nu ..nu cred ca sunt pregatita pt asa ceva ...in mintea mea perversiunea nu este ceva placut
unde nu ai facut sex inca dar ai vrea sa faci???
in cosmos,pe luna sau pe marte-------cum te simti cel mai bine,acasa sau la hotel???CELY a scris:nu ..nu cred ca sunt pregatita pt asa ceva ...in mintea mea perversiunea nu este ceva placut
florin- PRIETEN
nu m-am gandit,promit sa ma gandesc--------cuplul sa fie unul cunoscut sau abia cunoscut???CELY a scris:acasa
ce-ai face daca un cuplu ti-ar propune o noapte cu ei???
florin- PRIETEN
sa fie cuplu ..nu stiu care sunt avantajele si dezavantajele ....daca este un cuplu cunoscut sau abia cunoscut
ce faci in noaptea asta???
ma gandesc la tine-------cum ai vrea sa-ti petreci ziua de nastere???CELY a scris:sa fie cuplu ..nu stiu care sunt avantajele si dezavantajele ....daca este un cuplu cunoscut sau abia cunoscut
florin- PRIETEN
nu conteaza cum ..important sa fiu alaturi de cei dragi
ce te-ar face sa-ti pierzi cheful??? (de sex,bineinteles )
mizeria,atat sufleteasca cat si fizica a persoanei respective,daca fizicu' se poate spala,sufletu' ramane patat------ce te-ar determina sa incepi o noua relatie???CELY a scris:nu conteaza cum ..important sa fiu alaturi de cei dragi
florin- PRIETEN
Pagina 11 din 23 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23
deea virtual :: Prima categorie :: Sex
Pagina 11 din 23
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin